nike Postat Iulie 29, 2018 Share Postat Iulie 29, 2018 Face careva astazi vreo drumetie legala cu opriri la benzinarie pentru alimentare si ceva de baut pana in bv si inapoi? Ex; cheia/siriu... chestii clasice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 Ai fost pe Cheia? Ma intereseaza daca e macar acceptabil asfaltul si daca se fac lucrari in zona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat August 4, 2018 Share Postat August 4, 2018 Cand am fost acum vreo...3 weekenduri cred, nu mai erau lucrari, dar asfaltul e tot mai prost pe destule portiuni. Pe siriu am fost acum 3 sau 2 luni sI erau ceva zone de decopertare, chiar ma gandeam pentru o tura maine pe care dintre ele sa merg.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 4, 2018 Share Postat August 4, 2018 Ai fost pe Cheia? Ma intereseaza daca e macar acceptabil asfaltul si daca se fac lucrari in zona! E ok. Au reparat gropile mari dintre Babarunca și Săcele. Au rămas doar câteva în serpentinele de dinainte de pasul Bratocea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 4, 2018 Share Postat August 4, 2018 Am luat-o pe Siriu, dacă îmi rămâne timp mă întorc pe Cheia. Pe Siriu e ok, însă am ales să trec prin Sărata Monteoru, drumuri și peisaje superbe, însă pământ și nisip exact pe unde trebuie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate