Adrian M. Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 Fix asa incepe. Care e mai bazat, care ii da mai tare, etc etc. Umila mea parere de incepator, este ca totul tine de individ, si apoi de colectiv. Daca nu poti pastra aceasta regula simpla, te expui la niste riscuri, ce pot deveni foarte periculoase. In grupurile cu care am mers-putine, am avut mereu situatii cand unii au avut un stil de mers mai alert. Nu i problema. Ne vorbim inainte, se duc ,isi fac damblaua, ne regrupam mai tarziu. Luv si-ar fi dorit sa se circule in grup organizat, dupa reguli clare. Deschizator de drum, formatie-in linie sau decalata, cu semne, cu depasiri organizate, etc. Pot intelege stilul. Dar cine face asta la noi? Doar cei face organizeaza plimbari, fiind parte dintr un RC/MC. Si se aplica unui grup mai mare. Eu de asta voi prefera oricand un grup mai restrans, de pana la 6 trotinete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate