RemusFilipescu Postat Ianuarie 9, 2019 Share Postat Ianuarie 9, 2019 Salutare! Am cautat de ceva timp niste review uri sau parareri adevarate despre Husqvarna Fe501, 2018/2019 si nu prea am gasit mare lucru. Intentionez sa o iau in leasing in aceasta primavara, si as vrea sa ma documentez bine inainte, deoarece pana acum nu am gasit pe nicaieri una pe care sa o testez sau macar sa o vad live. Singurul adversar pe masura este KTM 500 EXC-F six days/2019 care este mai scump, si personal nu prea imi place. Nu ma intereseaza deloc modele sh, fiindca pana acum am mai avut 2 si am stat numai cu cheia pe ele. Mentionez ca am 1.70 si 65kg, si pana anul trecut m am dat pe un rmz 250 din 2008. Fe501 il vreau ca sa mi pot face treaba in bucuresti si 20km in jurul lui, iar iesirile la munte (care sunt 3-4 pe luna) le fac pe remorca. Sunt deschis la orice sfat si sugestie, indiferent ca e pro sau contra. Multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 10, 2019 Share Postat Ianuarie 10, 2019 Pai aproape toata moto e ktm defapt... ai putea sa mai aflii una alta de la ei... eu sunt interesat de FE 450... si din cate am citit numai de bine... daca nu gresesc 450 si 501 e aceeasi motoreta.. doar cilindreea difera... le am vazut si live in showroom sunt frumoase :)) si par de calitate... mazeriale ok... app... cam ce conditii trebuiesc indeplinite ptr leasing? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RemusFilipescu Postat Ianuarie 10, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2019 Cam la concluzia asta ajunsesem si eu, in afara de suspensia spate, ca husky e pe linkage si ktm pe pds si cu 2 kg mai usoara, nu prea sunt diferente. Ca si conditii de leasing in proncipal nu trebuie sa ai datorii sau sa fii in vreo baza de date trecut ca rau platnic. In rest, cele standard, intre 10-25% avans, varsta peste 18 si probabil ca peste 30 e cel mai favorabil, si salariul, bineinteles, care stabileste pragul maxim care poate fi oferit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 11, 2019 Share Postat Ianuarie 11, 2019 Multumesc de raspuns...personal nu prea sunt adeptul sa cumpar un vehicul nou dar la hardenduro parca se merita efortul...mai ales daca o folosesti constant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 Niște comparative destul de concludente. Și încă un filmuleț cu îmbunătățiri și ameliorări Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 Salutare! La 65 kg, nu ai ce sa cauti pe bestia aia de 500. Motocicleta e exact Ktm, doar ca are pro-link. Pentru ce anume iti trebuie 500? Daca aveai vreo 120 kg, poate te mai intelegeam, dar la 65... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ursul89 Postat Aprilie 28, 2019 Share Postat Aprilie 28, 2019 Ce parere aveti despre Kawasaki KLX450R? Costa 7000 euro, pe cand KTM/Husqvarna ,Yamaha de 450 sunt 11-12000 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate