Adam Postat Ianuarie 10, 2019 Share Postat Ianuarie 10, 2019 Motorcycle road trip in Balkans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 11, 2019 Share Postat Ianuarie 11, 2019 Sa-ti dau eu o mana de ajutor pana te obisnuiesti cu forumul Roaga un admin sa ti le uneasca pe toate intr-un singur topic... Da mai bine, zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adam Postat Ianuarie 11, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2019 Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 Beton! Nu fi zgarcit, da-ne mai multe detalii : trasee urmate, tari vizitate, cazari, oameni etc La cat mai multe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adam Postat Ianuarie 16, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2019 Salut! Cred ca am trecut prin toate tarile din Balcani, prin unele si de doua ori (in excursii diferite). Daca in prima excursie (cam in 2008, parca), am trecut prin Serbia, Bosnia Hertegovina, Croatia, Slovenia, cu intoarcere prin Austria, Ungaria, in alta excursie ne propusesem sa mergem prin Alpi, Austria, Italia, spre "Riviera Franceza". Dar am avut parte de o vreme rea, numai ploaie si frig (prin Alpi) asa ca dupa de am traversat vestitul Grosglokner (nu e cu s ci cu simbolul ala ..), am decis sa coboram pe coasta Dalmatiei spre Balcani, la caldura. Si asa am ajuns iarasi in Bosnia apoi ne-am hotarat sa incercam si Albania (inca aveam idei preconcepute legate de aceasta tara), dar am fost foarte placut surprinsi si de trasee si de peisaje dar si de oameni si chiar de "indulgenta" militienilor care erau la fel de multi ca la noi. am ajuns si in Muntenegru unde am putut vedea cele mai frumoase femei din Europa. Cine a mai fost sunt sigur ca va poate confirma. Dupa alte excursii, prin Europa ( una in Italia, Alta Polonia..., in 2013 prima in Turcia), am decis sa facem toate tarile din Balcani, asa ca am coborat prin Bulgaria, Grecia si le-am luat la rand, inclusiv Kosovo, Albania iarasi cu niste trasee super, virajate, cu asfalt foarte bun si cu preturi foarte atractive. (mult , bun si ieftin!). Ca sa redau traseele, cronologic, ar trebui sa fac recurs la memoria grupului, nu ne-am notat nimic si nici inainte nu am planificat nimic scris dar nu este greu sa iti faci un traseu, in functie de ce urmaresti. De regula, includem si obiective de vizitat. Dar aici tine de fiecare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate