hidric Postat Ianuarie 26, 2019 Share Postat Ianuarie 26, 2019 (editat) HD V-ROD NRS 12/2016, 1250 CCM, 122 PS Mobra mea in transformare..... Singura Harley care-mi place din toatä gama lor de cotetze! Editat Ianuarie 26, 2019 de hidric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Cum merge treaba? Am vazut un baiat care "transforma" acest model la Iasi. Ii ies foarte misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hidric Postat Iulie 8, 2019 Autor Share Postat Iulie 8, 2019 (editat) Incä o transform... Deocamdatä circul cu riser-ul original, aratä ca p... Astept sä vinä cel nou. Urmäoarea chestie este un gear indicator care vreau sä-l integrez in dashboard Editat Iulie 8, 2019 de hidric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat August 13, 2019 Share Postat August 13, 2019 (editat) La 26.01.2019 la 15:35, hidric a spus: HD V-ROD NRS Singura Harley care-mi place din toatä gama lor de cotetze! Si mie la fel. V-Rod este singurul HD care ma atrage! Asteptam poze cu agregatul modificat... Editat August 13, 2019 de Motorist@ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hidric Postat August 15, 2019 Autor Share Postat August 15, 2019 (editat) Panä integrez indicatorul in dashboard mai dureazä de aceea am montat azi un GiPro care-l prind de ghidon. De montat l-am montat si functioneazä bine dar nu mi-a sosit dispozitivul de prindere. Am comandat unul negru si am primit unul argintiu, deci inapoi cu el. Editat August 15, 2019 de hidric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hidric Postat Septembrie 21, 2019 Autor Share Postat Septembrie 21, 2019 Asa aratä acum cu un Riser nou si cu Gipro montat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate