Sari la conținut

hidric

Membru
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de hidric

  1. hidric

    HD V-ROD NRS

    Asa aratä acum cu un Riser nou si cu Gipro montat.
  2. Da, autosträzile ( 130 km/h ) si sträzile rapide ( 100 km/h si cu cel putin 2 benzi ) in Austria. Cum a fost si cum te-ai descurcat?
  3. hidric

    HD V-ROD NRS

    Panä integrez indicatorul in dashboard mai dureazä de aceea am montat azi un GiPro care-l prind de ghidon. De montat l-am montat si functioneazä bine dar nu mi-a sosit dispozitivul de prindere. Am comandat unul negru si am primit unul argintiu, deci inapoi cu el.
  4. Da de unde. Camere sunt dar alea verificä numärul täu in sistem si dacä te gäseste cä ai plätit online tot acolo esti. Eu nu am lipit nimic pe mobrä, totul este online. Iti dai seama cate etichete trebuie sä-mi lipesc pe mobrä dacä trec prin 5 täri? O fac brad de cräciun in toate culorile. Sunt ca. 300 KM de la Viena la Hallstatt Cu autostradä ai nevoie de 3-4 ore, färä de 6 ore. Hallstatt - Ljubljana cam tot asa. Pärerea mea este cä dacä mergi numai pe sträzile normale färä sä plätesti Vignette o cam läläi... Eu, dacä as fi tu, mi-as lua si Vignette si cand vezi cä nu-ti mai permite timpul sä o läläi, intri pe autostradä.
  5. Cea mai bunä inventie care s-a putut face pentru viziere.
  6. @ Speedy.K Omul a zis cä vrea sä meargä pe autostradä. Nu a zis nimeni cä-i mai iefinä online. Dar cine mai vrea in ziua de azi sä-si mai lipeascä toate cacao-urile pe Mobrä? PS: dacä mergi pe autosträzi si pe sträzi rapide ( Schnellstraßen), alea marcate cu “ S “. Atentie la neatentie!!
  7. Eu am de 3 ani una care se intunecä, deci care face pe ochelarii de soare ( cwr 1 photochromic ) O sterg numai cu un prosop si cu apä si panä acum nu are nici o zgarieturä
  8. https://shop.asfinag.at/ Austria, 5,20€ pt. 10 zile ( moto ) Dacä o cumperi online calculeazä in asa fel sä o cumperi cu cel putin 16 zile inainte sä intri in Austria. Numai dupä 16 zile de la cumpärare devine valabilä.
  9. Eu dupä ce am luat-o nu am avut ce face si m-am jucat cu suruburile si am dereglat-o. M-am dus cu ea in magazin si mi-a reglat-o äla in 2 minute la loc. Intre timp am invätat sä mi-o reglez singur. Gäsesti pe net sau pe utub cum sau faci ce a zis ovi_ice mai sus, dar asta pentru viitor. la prima fazä fä ce am fäcut si eu.
  10. hidric

    casca choper

    Interzis in UE. DOT este valabil doar in USA. nu ai sä gäsesti asa ceva in Europa sä fie omologatä pentru stradä. Dacä totusi gäsesti asa ceva cu semnul ECE pe ea spune-mi si mie cä mi-o cumpär si eu imediat
  11. hidric

    HD V-ROD NRS

    Incä o transform... Deocamdatä circul cu riser-ul original, aratä ca p... Astept sä vinä cel nou. Urmäoarea chestie este un gear indicator care vreau sä-l integrez in dashboard
  12. Merci @all Pentru cä nu vreau sä mi se intample si mie sau cel putin sä evit cat se poate de mult anumite situatii, pur si simplu vreau sä aud si sä invät si din greselile altora. Este clar cä dacä vrei sä-ti f... norocul o sä si reusesti. Deocamdatä sunt foarte departe de gandul acesta si nu vreau sä risc chiar deloc si cu toate cä-mi propun de fiecare data inainte sä plec la o turä sä stau “flexat“ nu rezist de fiecare datä ispitei. Sunt constient de faptul cä la o trantä la o anumitä vitezä nici caca de analize nu mai rämane. PS: Sunt incepätor in al 3-lea sezon cu numai 7.000 km la bord.
  13. Unii au inteles gresit intrebarea mea! Nu caut statistici ci pur si simplu vreau doar sä aud cine dintre noi, cum si de ce a cäzut si ce a pätit. Era vorba de experienta träitä de unul si de altul dintre cei care au fost “aruncati“ de Mobrä. @zo10000 Exact la asa ceva mä refeream. Merci
  14. Pe cine l-a aruncat Mobra, cam pe la ce vitezä si cu ce urmäri? Merci fain pentru eventuale räspunsuri!
  15. Asa ceva am la masinä din anul 2006. Scula nu costä nimic, taxa anualä este de 150€. Din nefericire am testat toatä treaba si functioneazä bine. Dupä crash m-a sunat tanti de la centralä si m-a intrebat dacä este totul bine. Dacä nu eram in stare sä vorbesc cu ea venea direct salvatea, urmatä de pompieri si politie.
  16. Da 1. majoritatea castilor nu sunt puse sau nu stau bine din cauza capului pätrat al indivizilor. 2. multi au mobre in valoare de multe K € dar cascä cu 29,90 de la Lidl.
  17. Panä la urmä omul si-a modificat Mobra pentru el si nu pentru unul sau altul. Chiar nu inteleg comentariile inutile ale unuia sau altuia.
  18. Dacä tu zici..... Mai tare ca “aoleul“ la tigani?
  19. Paula, la romani sau intre romani nu functioneazä nimic bine! Nici in RO si nici altundeva!
×
×
  • Creează nouă...