Sam_UnQiuL Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 Din ciclul amintiri la gura sobei, va propun urmatorul filmulet: Ihhhh! Acum am vazut ca am gresit sectiunea.....cine stie? Poate se muta Grossglocknerul in Romania...:)) Cu scuzele de rigoare va rog sa mutati postul la locul lui! Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat ieri la 09:14 Share Postat ieri la 09:14 Up! 2025. Rog recomandari de un restaurant bun pe acest traseu de la cei care au fost in 2024-2023 pe acolo. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 17:36 Share Postat ieri la 17:36 Cand am fost eu nu exista niciun restaurant BUN pe Grossglockner. Ca majoritatea carciumilor de prin zonele turistice. Carciumile austriece nu au nimic deosebit, dpmdv. Un wiener schnitzel bun si un topfenstrudel mit vanillnsauce bun poti manca in oricare de pe traseu, dar asta inseamna doar decent, nu carciuma buna. Deci toate sunt decente, dar bune nu-minaduc aminte. A, diferenta intre ele o face decorul si atmosfera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate