Sari la conținut

Sam_UnQiuL

Membru
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Kawasaki Versys 650
  • Numar Moto
    de Iasi

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha FZ6 N S2

Vizitatori Recenți Profil

615 citiri profil

Sam_UnQiuL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din ciclul amintiri la gura sobei, va propun urmatorul filmulet: Ihhhh! Acum am vazut ca am gresit sectiunea.....cine stie? Poate se muta Grossglocknerul in Romania...:)) Cu scuzele de rigoare va rog sa mutati postul la locul lui! Adrian
  2. Salut! Daca vrei sa utilizezi Iphonul, poti sa folosesti apelul telefonic (cele mai multe companii gsm au apeluri nelimitate). Asta iti va seca , insa, destul de repede bateria si nu vei putea asculta si muzica. Eu cred ca tot comunicatoarele bluetoth sunt cele mai indicate. Acum in functie de buget poti merge la kinezarii (am vazut si modele interesante care merg ok) pana la branduri consacrate. In aceasta varianta poti asculta si muzica, fm radio, telefon, sau gps si te tine bateria undeva la 8-10 ore. Plus ca daca se iveste ocazia sa faci o tura cu mai multi prieteni te poti conecta si cu ei (in functie de dispozitivele lor). Iti doresc spor la alegere.
  3. Sam_UnQiuL

    Donatii in Iasi

    Salutare! Donez o pereche de manusi de piele FLM, alb cu albastru. Sunt racing, neutilizate de vreo 2 ani si neingrijite. Cu un pic de crema cred ca mai pot fi folosite 2-3 sezoane. Cine le doreste ma gaseste la 0730550726. Adrian
  4. Hop si eu cu Versysul meu. 650 Merge ca un vis frumos! L-am luat in Aprilie, dar abia acum am gasit topicul dedicat. Intre timp ne-am imprietenit, iar acum punem la cale o tura prin muntii patriei.
  5. Salut George! Daca vrei sa te decizi mai usor te invit sa facem o iesite o noapte sau mai multe pe undeva prin creier de munte. Am ambele variante de saltele, si autogonflabila si gonflabila normala de doua persoane. Le incerci pe amandoua si te hotarasti care e mai buna pt tine. Am si saci si tot ce trebuie motociclistului cand pleaca cu noptile de acasa. Cortul pe care l-ai ales e ok. Eu am unul asemanator tot de la Decathlon luat anul trecut.
  6. Sam_UnQiuL

    Donatii in Iasi

    Ma bag si eu cu o pereche de oglinzi originale Yamaha de pe feze-ul meu. Sunt un pic pocnite de pietricele pe exterior dar pot fi reconditionate cu usurinta.
  7. Cred ca s-a referit la faptul ca repara motocicllete in garajul propriu, navand un service in adevaratul sens al cuvantului.
  8. Te invitasem sa ne povestesti cu calm ce ai patit, insa tu preferi sa o arzi in continuare in clisee ieftine invatate de la teve. Nu esti credibil. Daca totusi o sa binevoiesti sa ne relatezi patania nu uita sa clarifici postarile de pe fb. Multumesc!
  9. Decat sa continuati aici o cearta inceputa inteleg in alta parte si incheiata subit, fara acordul ambelor parti, mai bine ne spui si noua povestea de la inceput sa ne facem si noi astia care nu avem fb o idee despre daravela voastra. Dar mai intai sa incepi trage aer adanc in piept si numara pan' la zece. Ideile curg mai bine la vale printr-o minte calma. Deci, a fost odata un motociclist care....
  10. Unii chiar merita ce li se intampla! Pacat ca tre sa ii suportam! Keep calm si distonocalme!
  11. Parerea este a ta si se respecta! Sa nu ajuti insa cu un vot arata, pt a cata oara, lipsa noastra de coeziune de care dam dovada ca natie din vechi timpuri si bineinteles ne explica de ce traim asa de interesant in tara noastra. Va salut! PS. Nu ma omor de loc dupa custom, sau dupa modelul de la care a plecat proiectul, dar am votat si eu si nevasta-mea si maica-mea pt ca respect munca acestor oameni. Felicitari baieti!
  12. De unde cumpar un releu dintr-ala. Si eu mi-am luat proiectoare din astea dar nu le-am montat inca.
  13. Daca avea si ABS...oricum superba!
  14. Nici asta mai noua de la S2 nu e cine stie ce. A mea era o bucata de bordura ( de-a lu Videanu) cu ceva imitatie de piele pe ea. Am trimis-o la Dan la Timisoara si rezultatul a fost impresionant. Totusi se simte ca motorul asta nu a fost gandit pt ture lungi. La mine seaua este inclinata catre in fata. Chestia e deranjanta pt ca la orice denivelare din asfalt ajung cu...oole pe rezervor. Si la drumurile noastre.....intelegeti situatia. Nu stiu daca asa e la toate sau poate la mine e asa din reglajul suspensiei spate. Nu ma pricep si din acest motiv nu am umblat la reglajul suspensiei. Confortul, dupa parerea mea, este marele minus al motocicletei. In rest e minunata!
×
×
  • Creează nouă...