Admin l.u.v Postat Februarie 8, 2019 Admin Share Postat Februarie 8, 2019 Salutare, Amatori? Va fi ceva de exceptie pentru amatorii de blues - muzica adevarata. Un exemplu de invitat este Beth Hart, poate cea mai tare voce feminina la momentul actual: https://www.youtube.com/watch?v=FDmfoT9Rrhw Eu am antamat deja biletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 8, 2019 Share Postat Februarie 8, 2019 Probabil că e vorba despre 18-21/07 2019, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 8, 2019 Autor Admin Share Postat Februarie 8, 2019 Ala e, am editat, mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Februarie 10, 2019 Share Postat Februarie 10, 2019 Eu am pus festivalul pe calendarul meu de anul acesta. Sper sa pot ajunge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate