i gergely Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 A sosit motocicleta viselor! Am facut primul drum cu ea Oradea-Cluj e mai misto de cat ma asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 19, 2019 Admin Share Postat Februarie 19, 2019 Chiar așa mișto e drumul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Acum 15 ore, i gergely a spus: A sosit motocicleta viselor ! Acum iti sar in cap toti haterii, abia asteapta Sa te plimbe sanatos si fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 15 hours ago, i gergely said: A sosit motocicleta viselor! Am facut primul drum cu ea Oradea-Cluj e mai misto de cat ma asteptam. Felicitari! Cat mai multi km, si fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 S-o stapanesti fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zgomot Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 Mișto moto!! Mai bagă poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 22, 2019 Share Postat Februarie 22, 2019 La 19.02.2019 la 20:23, l.u.v a spus: Chiar așa mișto e drumul ala? Daca e vb de cel prin Rosia, da! Altfel e doar un european cu o banda pe sens si o groaza de balegi din beton in mijlocul drumului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i gergely Postat Februarie 22, 2019 Autor Share Postat Februarie 22, 2019 Multumesc pentru urari!La cat de fericit eram si drumul era foarte misto de motor nu mai vorbesc :)) Am cumparat motocicleta de la Oradea "West Premium Auto" de aceea primul drum era Oradea-Cluj dar ma gandesc ca nu e chiar asa important. Eu am 176 cm si am cumparat varianta cea mai joasa e perfect pentru inaltimea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 sa te bucuri de ea! asa am zis si eu....a viselor insa acum este la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Frumoasa moto! Sa va bucurati de drumuri faine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate