dedics Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 (editat) Scuze, cred ca ai inteles gresit, cablul de almintare la care ma refer este cel de la sursa/monitor. scuze. Adica asa? asa ceva sigur am! daca il aduc maine in cluj vii dupa el? Editat Ianuarie 11, 2011 de dedics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 scuze. Adica asa? asa ceva sigur am! daca il aduc maine in cluj vii dupa el? Salut,lasa-mi te rog un pm cu nr de tel si locatia unde ne-zm putea intalni (de preferinta marasti ) chiar si o adresa de mess.Stabilim o ora telefonic,in principiu va fi mai spre seara (maine) daca nu se poate,ne putem intalni si joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Cine doneaza un cablu de alimentare si un hdd pe ide pentru un calculator asamblat tot asa..prin donatii, doar de aceste 2 componente mai este nevoie pentru a fii complet.Calculatorul va fi pentru o fata de 14 cu o situatie financiara mica.Numai bine PS:daca doriti sa donati si alte componente care aduce la imbunatatirea calculatorului sunt bine primite am un CD-rom.daca e de folos si o pereche de casti cu microfon.si ma mai uit ce dracu mai am pe acasa in cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Cine doneaza un cablu de alimentare si un hdd pe ide pentru un calculator asamblat tot asa..prin donatii, doar de aceste 2 componente mai este nevoie pentru a fii complet.Calculatorul va fi pentru o fata de 14 cu o situatie financiara mica.Numai bine PS:daca doriti sa donati si alte componente care aduce la imbunatatirea calculatorului sunt bine primite am un CD-rom.daca e de folos si o pereche de casti cu microfon.si ma mai uit ce dracu mai am pe acasa in cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Salut,lasa-mi te rog un pm cu nr de tel si locatia unde ne-zm putea intalni (de preferinta marasti ) chiar si o adresa de mess.Stabilim o ora telefonic,in principiu va fi mai spre seara (maine) daca nu se poate,ne putem intalni si joi. Ai pm cu numarul de tel si ID de messenger. App... am o sansa la un hdd de 20gb, cand ajung acasa trebuie sa ma uit daca e functional, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Cine doneaza un cablu de alimentare si un hdd pe ide pentru un calculator asamblat tot asa..prin donatii, doar de aceste 2 componente mai este nevoie pentru a fii complet.Calculatorul va fi pentru o fata de 14 cu o situatie financiara mica.Numai bine PS:daca doriti sa donati si alte componente care aduce la imbunatatirea calculatorului sunt bine primite Salut.Eu pot sari cu un hdd de 80 de gb si cablu ide.Am si memorii dar alea sunt SDRAM daca cumva este bun iti dau vreo 512.Astept raspuns sau tel: 0748765762 (Robert). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Salut.Eu pot sari cu un hdd de 80 de gb si cablu ide.Am si memorii dar alea sunt SDRAM daca cumva este bun iti dau vreo 512.Astept raspuns sau tel: 0748765762 (Robert). Daca nu merge la pc ul fetitei si tot vrei sa il donezi ...mi-ar prinde bine.mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Memoriile si hdd-ul este dat deja.Adica tipul care m-a sunat mi-a zis ca maine vine dupa ele.Tot ce mai am de dat este o tastatura.Pozele le gasiti mai jos.Am facut si poze de pe hdd si memorii ca ma gandeam ca nu ma va suna persoana respectiva si sa pun pozele.Nu va uitati in fundalul pozelor ca le-am facut in pivnita ca acolo erau piesele depozitate. Daca are cineva piese pentru mobra sau un piston cu segmenti pentru un Yamaha Jog le primesc cu placere si dau o bere ! Multumesc. Asfalt Uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusa_sd Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 scuze ca revin tarziu. placa are socket pentru procesor iar ramii sun ddr. lasami un nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 scuze ca revin tarziu. placa are socket pentru procesor iar ramii sun ddr. lasami un nr de tel Salut,daca cumva nu o sa vrea nimeni ddr o sa le iau eu daca mi le dai.Te rog lasa un PM cu nr tau de telefon.Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 scuze ca revin tarziu. placa are socket pentru procesor iar ramii sun ddr. lasami un nr de tel nici o problema, 0728218816 ,poti sa imi dai un apel ca te sun eu, daca imi dai ddr-uri(aia inseamna ca placa de baza suporta ddr ) atunci o sa renunt la sd-ul de la robert.Sunt prin Cluj azi pana seara. ps pt toti:ce ramane se returneaza daca nu le mai doriti vor fi donate mai departe,daca nu le ia nimeni in cel mai rau caz vor fi aruncate Mesaj completat Am primit HDD-ul de la babydihor si cablul de la dedics,am reusit sa vorbesc telefonic si cu hayabusa sd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Buna seara.Revin cu o postare pentru ca azi am lucrat la motor putin in garaj si cum m-am invartit din greseala am dat de un cric care initial vroiam sa il arunc.Eu l-am primit cu ceva timp in urma de la cineva sa il pun pe scuterul meu pe Yamaha Axis dar nu se potriveste.Eu de la care l-am primit avea un Aprilia SR dar banuiesc ca poate cineva il poate folosi si la un motor mai mare sau pe scuter daca are.Astept vreo 2 saptamani maxim sa il ia careva daca nu ajunge la gunoi.Am pus si o poza mai jos ca sa aruncati o privire cam cum arata.O seara placuta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Salut tuturor.Pt PC ar mai fi nevoie de un hard(cel de 80 gb este mort),placa de sunet(cea de pe placa de baza se pare ca nu functioneaza,hayabusa sd daca mai ai din greseala driver-ul de care spuneai te rog sa mi-l dai) si o placa de retea(la fel, de pe placa de baza nu functioneaza) PS:De hdd si placa de sunet proprietarii le stiau ca fiind ok, deci fara critici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusa_sd Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 mah..nu mai am driverul original. nu gasesc cd-ul. in schimb am gasit 2 placi de retea. una dintre ele stiu sigur ca e buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 mah..nu mai am driverul original. nu gasesc cd-ul. in schimb am gasit 2 placi de retea. una dintre ele stiu sigur ca e buna. ok,miercuri si vineri o sa fiu prin cluj, o sa mai vorbim si la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 are cineva un hdd extern stricat? ma intereseaza doar placa sa fie intreaga, nu ma intereseaza carcasa cablul sau daca se poate recupera hdd-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 (editat) Donez ochelari Cross, cam nasparlii, dar in stare de functionare. 0722 348 326 Editat Februarie 1, 2011 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Donez ochelari Cross, cam nasparlii, dar in stare de functionare.0722 348 326 daca is buni la ski ii veau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 daca is buni la ski ii veau eu Nu erau buni pt schi, i-am dat deja lui Fishy S-ai foloseasca cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 daca is buni la ski ii veau eu Nu erau buni pt schi, i-am dat deja lui Fishy S-ai foloseasca cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 salutare. am urmarit discutia si mi-am adus aminte ca am un calculator pe acasa, cred ca p1 dar fara monitor, cu tastatura si cred ca mai aveam si mouse. nu stiu ce configuratie este dar stiu ca este functional pt ca l=a folosit verisoara mea pana nu demult. am sa dau un telefon acasa sa il intreb pe tata sa vad pe unde l-a pus si o sa fac sa il aduc in cj cat mai curand posibil, daca este nevoie de el. daca nu, nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 Dau si eu spre donatie placa de sunet Creative live 5.1 pe PCI .Nu mai am cd-ul cu drivere da se pot descarca de pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 Dau si eu spre donatie placa de sunet Creative live 5.1 pe PCI .Nu mai am cd-ul cu drivere da se pot descarca de pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 Dau si eu spre donatie placa de sunet Creative live 5.1 pe PCI .Nu mai am cd-ul cu drivere da se pot descarca de pe net. Mesaj completat Rog un moderator sa stearga posturile dublura. Din cauza forumului care functioneaza foarte prost in ultimele 2 zile mi-a bagat de 3 ori anuntul. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Dau si eu spre donatie placa de sunet Creative live 5.1 pe PCI .Nu mai am cd-ul cu drivere da se pot descarca de pe net. Mesaj completat Rog un moderator sa stearga posturile dublura. Din cauza forumului care functioneaza foarte prost in ultimele 2 zile mi-a bagat de 3 ori anuntul. Multumesc ! o mai ai ? ; daca raspunsul e afirmativ , o vreau eu , mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate