macicasan Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 donez cartele pre-pay cu numar orange si vodafone(3 si 2). 0746.701.928 donez cartele pre-pay cu numar orange si vodafone(3 si 2). 0746.701.928 mai am o cartela sigilata orange cu numar, 1000min si 10MB net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 Donez casca Uvex PS400 negru mat ...la origini, inainte de zgarieturi. Marimea L (cred). Nu e cea mai in tipla, da' e gratis. Pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2012 donez radio-casetofon de masina,original ford,nu stiu daca merge,l-am luat jos de pe o masina care am cumparat-o insa nu era legat la instalatie asa ca nu stiu daca merge.anuntul e valabil doua zile,dupa care gunoiul il manca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Donez aparat solar 20 tuburi.jos 10 sus 10. Norocosul primitor aduce 2 baxuri de cola sa le beau in sanatatea lui. Solarul are tuburile noi noute , practic mai merge garantat 600 ore recomandat de producatorul tuburilor. Motiv de donare lipsa spatiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 @kiki : Ai PM pentru radiou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2012 radioul merge spre Fishy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Donez casca Uvex PS400 negru mat ...la origini, inainte de zgarieturi. Marimea L (cred). Nu e cea mai in tipla, da' e gratis. Pace! Mai e valabil?mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexoctavian Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Donez casca Uvex PS400 negru mat ...la origini, inainte de zgarieturi. Marimea L (cred). Nu e cea mai in tipla, da' e gratis. Pace! ai pm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Donez casca Uvex PS400 negru mat ...la origini, inainte de zgarieturi. Marimea L (cred). Nu e cea mai in tipla, da' e gratis. Pace! E "rezervata" deocamdata.Revin cu update de disponibilitate diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Gasit in data de 08.01.2012 catelusa ciobanesc german, 4-5 luni, neagra cu labute maro deschis, in zona BIG manastur. Da mai departe sa ii gasim micutei stapanii, sau daca nu, alti stapani care sa ii ofere un camin. pentru detalii si poze, id: racasan.bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Donez aparat solar 20 tuburi.jos 10 sus 10. Norocosul primitor aduce 2 baxuri de cola sa le beau in sanatatea lui. Solarul are tuburile noi noute , practic mai merge garantat 600 ore recomandat de producatorul tuburilor. Motiv de donare lipsa spatiu. Atentie solarul care e anuntat de mine nu e de incalzit apa sau facut curent e pt bronzat, !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Donez casca Uvex PS400 negru mat ...la origini, inainte de zgarieturi. Marimea L (cred). Nu e cea mai in tipla, da' e gratis. Pace! S-a dat. Pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Solarul s-a dat, multumim si pt colaurile date.... Donez o viziera, din pacate nu stiu la ce casca se potriveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 15, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2012 donez un detector de radar cobra,fara cablu si ventuze de prindere,nu stiu daca functioneaza.modelul e esd-6060t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MONOCORD Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 DONEZ !!!! 17 BUC .SERINGI PREUMPLUTE de solutie injectabila CLEXANE (enoxaparina sodica)4000 UI anti-Xa/0,4 ml Sunt anticoagulante .Mi-au ramas de la operatia mea recenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 pt ce anume sant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 doamne feri sa afli pe pielea ta sunt niste anticoagulante foarte scumpe (am folosit la sfarsitul lui 2009 din pacate) asa ca daca stiti pe cineva sigur se va bucura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MONOCORD Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 pt ce anume sant? DACA AI ACCIDENT SI ITI RUPI CEVA SI TREBUIE OPERATIE,SINT ANTICOAGULANTE(SA NU SE INGROASE SANGELE SA FACA OMUL CHEAGURI ), O cutie de 10 buc e 150 ron.Ce donez eu e aproape 300 ron.Nu cred ca nu se bucura cineva daca are nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 DACA AI ACCIDENT SI ITI RUPI CEVA SI TREBUIE OPERATIE,SINT ANTICOAGULANTE(SA NU SE INGROASE SANGELE SA FACA OMUL CHEAGURI ), O cutie de 10 buc e 150 ron.Ce donez eu e aproape 300 ron.Nu cred ca nu se bucura cineva daca are nevoie. vine vara. le dai cuiva care are nevoie. desi doamne fereste . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 iarasi am cartele orange cu numar, multe, cu 1000 de minute in retea la activare si 10MB de net. activabile pe https://www.orange.ro/sim/ mai am o cartela vodafone cu numar. 0746.701.928. sunati-ma, aici intru foarte rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 sal nu are careva pe acasa un frigider vechi stricat,, imi trebuie ptr a depozita ceva materiale fotosensibile la o temperatura cat de cat constanta ms 0742425182 sau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) Donez 1 pui Rottweiler(femela),7 saptamani. Editat Ianuarie 31, 2012 de Poly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) Donez o pereche de semnale, stare foarte buna, fara nicio crapatura. Fiindca unii nu au fost atat de seriosi pe cat au promis si asteptand dupa ei i-am refuzat astfel pe altii, semnalele sunt inca fara stapan. Prin urmare, anuntul este inca valabil. Primul venit, primul servit, dar doritorul trebuie sa faca macar un mic efort si sa vina dupa ele in intervalul orar 9 - 17 in centru. Livrarea se face exclusiv prin predare personala. Nu folosesc posta, curieri, porumbei calatori si alte asemenea. Toate cele bune! Editat Ianuarie 31, 2012 de ggabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_Cj Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) Se cauta de urgenta stapani pt. 9 catei de 2 luni, serios amenintati cu aruncarea in Somes de catre niste vecini "binevoitori". Editat Ianuarie 31, 2012 de Oana_Cj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Donez 1 pui Rottweiler(femela),7 saptamani. S-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate