stcimponeriu Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Donez set de coburi plus geanta spate din piele neagra, detalii aici Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 2 seturi placute frana saito pentru kawa, modelele la care se potrivesc le gasiti in link http://www.louis.de/_3072e45e113d94614e7422501fe5573fd7/index.php?topic=search&searchterm=10044270&cmd_x=0&cmd_y=0&lang=en filtru ulei champion x303, merge la modele de honda, kawa, triumph shi yamaha, lista completa in link http://www.louis.de/_3072e45e113d94614e7422501fe5573fd7/index.php?topic=artnr&artnr=10050410 0746200339 sau pm le-am maritat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Donez set de coburi plus geanta spate din piele neagra, detalii aici Hai norock! Setul a plecat la Alex din Cluj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 24, 2012 Autor Share Postat Martie 24, 2012 donez aparat foto kodak mai vechi,manual si doua aparate de ras mai vechi electrice! au plecat catre macicasan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Cine doneaza pisica?De preferinta sa aiba o culoare, maxim 2 ani(prefer cat mai mica), invatata in casa, daca e mai mare si sa nu roada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Donez set de coburi plus geanta spate din piele neagra, detalii aici Hai norock! Donez la randul meu setul de coburi pt ca nu se potrivesc la suporturile mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Donez la randul meu setul de coburi pt ca nu se potrivesc la suporturile mele. ti-am dat PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 5, 2012 Autor Share Postat Aprilie 5, 2012 donez volan cu pedale pt PC games,marca serioux,cine mi l-a dat zice ca merge,asa ca primul venit,primul servit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 donez, daca mai vrea cineva o piesa de muzeu , ZENIT - E cu "harnasamentul" original. si o camera video HITACHI; va dau si casete video potrivite . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 kiki ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steelwing_cj Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 black widow ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 8, 2012 Autor Share Postat Aprilie 8, 2012 donez volan cu pedale pt PC games,marca serioux,cine mi l-a dat zice ca merge,asa ca primul venit,primul servit! volanul pleaca catre lori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 donez, daca mai vrea cineva o piesa de muzeu , ZENIT - E cu "harnasamentul" original. si o camera video HITACHI; va dau si casete video potrivite . zenitul s-a dat. Dlor ingineri... pt proiectele voastre nu va trebuie o camera video? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 zenitul s-a dat. Dlor ingineri... pt proiectele voastre nu va trebuie o camera video? salut m-ar interesa video-ul daca il mai ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Donez urmatoarele piese care se vad in poze plus un fotocopiator Lanier 2060 A3. Scaner'ul nu are cablu de alimentare ( 20 de lei ) si CD de instalare. Oferta valabila 2 zile, altfel toate ajung proprietatea Rosal. Led'urile albe s'au dat. CD'playerele auto idem, mai putin un radiocasetofon si un amplif , de asemenea, auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 salut m-ar interesa video-ul daca il mai ai. a ta sa fie! . da un pm pt detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_25 Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 salut. m-ar interesa pe mine radiocasetofonul si amplificatorul auto daca mai le ai. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Casetofonul si ampliful auto merg la userul ''campers'', un pumn de leduri merg la ghiavolu', iar aparatele foto s'au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 8, 2012 Autor Share Postat Aprilie 8, 2012 yzule mai ai ceva leduri si papucii aia electrici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Muhaha, i`m the LED man, imi construiesc un monitor !Mersi Yzu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 (editat) ash vrea eu o parte din papucii aia din punga si scanerul si daca iese de o plimbare pana la tine la firma,iti duc si garnitura de chiuloasa pt passat si vasul expansiune Editat Aprilie 8, 2012 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 donez pc desktop, p3 866 mhz, 128 sdram(se mai pot pune 3dimmuri), hdd 10gb, cdrom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Toate piesele sunt la firma la mine, mai putin scanereul. Papucii si ledurile se impart sa ajunga la fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 9, 2012 Autor Share Postat Aprilie 9, 2012 ok,te sun sa vad maine cum ne putem intalni pt leduri si papuci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Multumesc tare mult yzule...am demarat procesul ...numai de bine sa ai parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate