magarusulmarius Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 19, 2019 Autor Share Postat Martie 19, 2019 se pare ca e o problema cu vizualizarea , verific si vad ce pot face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 (editat) Asta e buba, copyright pe muzică: Editat Martie 19, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Acum 32 minute, magarusulmarius a spus: se pare ca e o problema cu vizualizarea , verific si vad ce pot face Marius, baga si tu corul "pensionarilor" in background, sigur nu e pe copyright! By the way, eu m-am distrat copios la treaba cu pensionarii, prea s-a nimerit gluma la tura asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 20, 2019 Autor Share Postat Martie 20, 2019 acelasi clip , alte melodii la cel care nu a mers, primele 2 melodii au fost cu nicole cherry iar a 3 a melodie lovely day cu bill withers acum prima - simply red, a 2 a nicole iar a 3 a creioane colorate cu feli voi cum stiti cine cere drepturi de autor si cine nu, ca e un pic frustrant sa faci clipul , sa-l incarci si sa constati ca nu merge eu pana acum bagam un video neprelucrat, adaugam o melodie mai celebra si mai noua si asteptam cateva saptamani sa vad daca primesc vreo notificare,,,dupa *carantina* asta, daca nu se intampla nimic mergeam inainte cu melodia/melodiile alese referitor la pozitia camerei video, am constatat urmatoarele : daca acea camera este fixata pe mobra imaginea este mai stabila. daca este fixata pe casca imaginea are de suferit pt ca inevitabil vei misca capul cu voia ta sau involuntar de la delivelari etc. Avantajul ultimei variante este ca poate vrei sa inregistrezi ceva anume, intorci capul spre subiectul vizat si totul e ok. Indiferent de variante tot nu scapam de sunetul oribil de la vand. Eu am o camera drift ghost s, care are si microgon extern, am incercat sa-l pun sub sa , in tank case ,,,tot nu scap de zgomotul vantului. Stie cineva vreun loc secret pt amplasarea microfonului ? uitati un exemplu : tipul din clip nu are nevoie de melodie , motorul in sine se aude ca o muzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Martie 20, 2019 Share Postat Martie 20, 2019 Sunetul e înregistrat separat, ăsta e secretul, nu e din microfonul integrat în camera aceea. E un microfonul plasat undeva unde nu e in bătaia vântului, dar aproape de motor. Apoi sunetul înregistrat e sincronizat in software cu video feedul din cameră și uploadat așa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 20, 2019 Autor Share Postat Martie 20, 2019 cum ziceam , eu am un microfon cu cablu de aprox 1 m , nu trebuie sincronizat nimic, unde amplasez microfonul ? aici am nevoie de un pont. merge si cum zici tu numai daca acea camera nu are microfon extern Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Martie 20, 2019 Share Postat Martie 20, 2019 https://www.google.com/search?client=ms-android-vf-ro-revc&ei=q6WSXO68HeiSrgS02YSYDA&q=how+to+record+motorcycle+engine+sound+without+wind+noise&oq=how+to+record+motorcycle+engine+sound+without+wind+noise&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.3...4859.12371..12379...1.0..2.278.3022.2-13......0....1.........0i22i30j33i21j33i160.4GuCOOj5t4k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 Mi se pare cam mare bataie de cap, dar cu setup-ul asta sigur o sa ai sunet bun: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 Pentru ture scurte, merge. Am si eu acest setup dar nu l-am luat cu mine in Turcia pentru ca e un lucru in plus de incarcat si administrat. (2 camere, laptop, telefoane, intercomuri) Zoom H1 numeroteaza fisierele numeric (time stamp) facandu-le dificil de identificat ulterior fara sa-ti faci marker sonor (claxon). La ture scurte merge. Sa pleci insa la mii de km si sa stai de fiecare data sa ai grija cum sincronizezi sunetul camerei cu cel al reportofonului ... hmm! Mai uiti sa bati din palme sau sa claxonezi, mai uiti sa-l opresti ... plus altye care-ti pot aparea la drumuri lungi. Mie mi s-a stricat laptop-ul cand nu parcursesem nici 5% din calatorie, asta dupa ce l-am folosit 3 ani fara probleme... Partea buna este ca Zoom H1 functioneaza pe baterii AA, asta pe langa alte avantaje... Pe alta parte, e dificil de gasit muzica buna pe care s-o poti utiliza fara copyright strikes. Cand te mai gandesti ca tre' sa pui si imaginile pe beat si sa corelezi intensitatea cu portiunile filmate ... e si mai dificil de gasit muzica corespunzatoare care sa fie si royality free. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate