ghostrider18 Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 Salutare la toata lumea, Daca ma puteti ajuta va rog cu o informatie am un 600rr 2007 si vreau sa schimb ambreiajul.Nedumerirea mea ii ca in manual scrie ca is 3 tipuri de discuri A,B,C asa discul A se vede ca ii mai mic vine montat ultimu se vede ca ii diferit fata de restul.In schimb B ul in manual spune ca are I.D mai mare ca restul(nu stiu exact ce inseamna I.D =interior??) Eu am luat un kit complet ambreiaj EBC dar din ce am vazut eu B si cele 6 discuri C is la fel nu vad nici o diferenta...?? Posibil doar la kitul oem sa difere B si C? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Aprilie 18, 2019 Share Postat Aprilie 18, 2019 Pot doar sa-ti confirm ca la CBR 954 toate discurile de otel + frictiune au acelasi diametru. Daca ai luat kit EBC special pentru modelul tau si placile au loc suficient si intra fara probleme la locul lor in ordinea celor scoase iti ramane doar sa strangi suruburile la forta specificata in manual cu o dinamometrica. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 18, 2019 Share Postat Aprilie 18, 2019 Pe mine m-ai pierdut la "Salutare la toata lumea". Poate te lamuresti aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Aprilie 18, 2019 Autor Share Postat Aprilie 18, 2019 Da am vazut tutorialul ala , doar ca si acolo zice ca primu difera fata de discurile C cred ca doar la oem difera B ul .Kitul ebc l am luat dedicat pentru modelul meu si eu nu am vazut nici o diferenta intre ele doar discul A ii mai mic in rest is la fel. De asta eram curios daca doar la oem difera. Multumesc de raspunsuri!Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 18, 2019 Share Postat Aprilie 18, 2019 ID este diametrul interior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 ID diametrul interior si se pune primul. In rest la EBC sunt toate la fel. Cele OEM in functie de moto au discuri de frictiune cu forma diferita si compozitie,si cele metalice, cu striatii sau nu,unele mai groase altele mai subtiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Aprilie 22, 2019 Autor Share Postat Aprilie 22, 2019 Multumesc TNG , Am reusit sa il montez , am comparat cu ambreiajul ce il aveam pe motor. Dar eram curios poate era diferenta ceva intre ele si eu nu o vedeam. :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate