Xandros Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 Dupa schimbarea cauciucurilor, am observat a spatele pierde cam 0.5 la 2-3 saptamani. Cel mai probabil nu au facut bine etanseizarea. E mult, e putin ? Anul trecut parca pierdea atat in mult mai mult timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 Am avut uneori cazuri de cauciucuri ce tineau un an fara a se lasa vizibil,asa ca e foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 Eu aș suspecta valva, dacă nu a fost schimbată. Caută un "Clin" și folosește-l pe marginea anvelopei și la valvă, sigur se va observa pe unde pierde, dacă ai răbdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 18, 2019 Share Postat Aprilie 18, 2019 ai rdc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Aprilie 18, 2019 Autor Share Postat Aprilie 18, 2019 Da, are RDC ... o sa verific si valva ... e cam foarte mult, dupa 4 luni spatele era complet gol .. ceea ce anul trecut nu s-a intamplat. Cand mi-au schimbat guma au facut si o verificare a senzorilor de RDC ca le-am spus ca nu indica corect .. posibil de aici sa fie ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 18, 2019 Share Postat Aprilie 18, 2019 Acum 8 ore, Xandros a spus: dap, senzorul are o garnitura , daca nu e pusa cum trebuie scapa pe acolo . daca ai un lighean mare si compresor poti sa verifici si singur pe unde pierde aer. sa nu bagi mai mult de 5 bar. si sa scazi presiunea dupa test. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Aprilie 18, 2019 Autor Share Postat Aprilie 18, 2019 Aha .. multam, o sa verific si revin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate