Adrian123 Postat Aprilie 18, 2019 Share Postat Aprilie 18, 2019 Salut! Mi-am ars astazi ceva sigurante la motocicleta si nu-mi mai funcitoneaza luminile din bord si semnalizarile.Imi puteti spune va rog cum pot gasi acel panou cu sigurante?(Motocicleta: Honda Cbf 125) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 19, 2019 Share Postat Aprilie 19, 2019 Da ceva detalii, cum ti-ai ars ceva sigurante? Ce ai facut, mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Aprilie 19, 2019 Share Postat Aprilie 19, 2019 E deja al doilea topic pe care il deschizi cu aceasta problema. Sfatul meu este daca nu te pricepi, ori aprofundezi subiectul si dupa ce esti singur ca ai inteles cum functioneaza te apuci de lucru, ori platesti pe cineva care stie ce face sa te ajute. Pe internet gasesti manualul de service. Acolo iti indica si pozitia sigurantelor fuzibile si schema electrica a motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Aprilie 19, 2019 Share Postat Aprilie 19, 2019 (editat) E posibil ca manualul de service sa fie mai greu de gasit, insa cu siguranta MANUALUL DE UTILIZARE este mult mai la indemina. Uzual, in manualul de utilizare ai indicatii despre unde se gaseste panoul (panourile) de sigurante ale motocicletei si macar ce circuite deservesc fiecare; basca, unele manuale mai pricopsite au si schema electrica. Si da, sint in limba engleza; sau franceza, germana, italiana. Editat Aprilie 19, 2019 de FLEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate