Chivu Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) vreau sa pun ghidon de naked pe un vfr cu furca de srad 750 din 2000 dar nu știu cât de lungi sa comand conductele de frână. cei cu naked uri, hornet, fz6, ce lungime au cablurile voastre? din ce am văzut ăștia prin state recomanda 34inch, eu aproximez ca îmi trebuie 100cm dar cred ca e totuși cam mult. Editat Mai 14, 2019 de Chivu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Te-ai gandit macar o secunda sa masori ? Gen sa iei o ruleta si sa masori cablurile actuale. Zic si eu, nu dau cu parul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 14, 2019 Autor Share Postat Mai 14, 2019 (editat) nu am acces la motocicleta în următoarele luni și voiam sa le comand sa le am acasă pana ajung. Editat Mai 14, 2019 de Chivu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Eu zic sa nu comanzi fara sa masori. Eventual iei un cablu electric mai gros si il treci pe unde va fi conducta de frana. Apoi il masori si stii exact. ATENTIE: masuratorile se fac cu furca complet decomprimata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 15, 2019 Autor Share Postat Mai 15, 2019 chiar nu știe nimeni ce lungime au conductele pe motocicletele alea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Eu am priceput foarte bine asta, si i-am recomandat sa nu faca lucrul acesta, si sa comande dupa. Acum, sunt banii si timpul lui. El decide. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 (editat) Și cine ar putea ști cât de lungi să fie furtunele la un vfr cu furcă de srad căruia i se montează nu'ș ce ghidon?!? Crezi că lungimea celor de la fazerul meu e fix ce-i trebe lui? Cel mai bine iei furtun "racing" la metru, fitinguri, și ți le croiești pe măsură. Editat Mai 15, 2019 de john17 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 16, 2019 Autor Share Postat Mai 16, 2019 mulțumesc motociclism.ro, util ca deobicei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 La 15.05.2019 la 15:53, john17 a spus: Și cine ar putea ști cât de lungi să fie furtunele la un vfr cu furcă de srad căruia i se montează nu'ș ce ghidon?!? Acum 13 ore, Chivu a spus: mulțumesc motociclism.ro, util ca deobicei. poate trebuie sa-ti deseneze cineva... vfr+furca srad+conversie ghidon necunoscut ... toate conductele de frana pe care le-am montat au fost facute la mm , probabil ca le poti monta mai lungi cu 10mm gen dar nu cu mult mai lungi si daca sunt 2 mm mai scurte poti sa le arunci. in plus de asta nimeni nu-ti poate masura tie corect fara sa demonteze conductele , asta in universu ala paralel in care mai are cineva vfr cu furca de srad si ghidonul pe care o sa-l cumperi tu mai incolo . multumesc motociclism.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 17, 2019 Autor Share Postat Mai 17, 2019 E spațiu suficient chiar dacă sunt mai lungi. am precizat ca furca e de srad ca fapt divers iar niște dimensiuni aproximative mi-ar fi fost suficiente. aveam nevoie de un minim de la care sa plec. va agitați atât de parca le-aș cumpara pe banii voștri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate