Adyp Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Salut! Stie cineva daca avem pe la noi pe cineva care face conducte de frana (Venhill, Hell etc.)? Adica sa aiba masina/cleste de sertizat conducte aftermaket. As avea de scurtat cativa centimetri din conducta fata si spate, sunt mai lungi putin decat e cazul. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Da, sunt niste baieti in Oradea foarte profi. www.olson.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Mai 15, 2019 Autor Share Postat Mai 15, 2019 Multumesc! Ceva mai aproape, pe la bucale, stie cineva? Las Oradea ca varianta de backup, momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 (editat) Din cate am vazut eu , merge si fara sertizare, depinde de ce fel de capete ai. Eu am cumparat furtun la metru de la Bardak si capete separate tot de la ei (au in ce culoare si unghi vrei)si a fost totul pe filet. La capete sunt implicate si niste piesulite foarte mici si usor de pierdut ...asa ca grija daca mergi pe varianta respectiva. Daca esti sigur ca ai masuratori bune, sunt destul de sigur ca iti pot face ei dupa masuratori , sau poti sa iei materialele si sa te duci la un mecanic in care ai incredere. Editat Mai 15, 2019 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Mai 16, 2019 Autor Share Postat Mai 16, 2019 Va multumesc de raspunsuri! Voi incerca la Pacii, parca am mai mare incredere in sertizarea aia de cleste special decat in alea care se insurubeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 9, 2020 Share Postat Iunie 9, 2020 @Adypai rezolvat ceva? As vrea sa imi fac si eu o conducta frana fata cu inserție metalica la Dakar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Iunie 9, 2020 Autor Share Postat Iunie 9, 2020 (editat) Am vandut mobra asa, nu m-am mai preocupat. Era un tip in Timisoara, e mult de atunci, nu mai am date de contact, facea pe comanda conducte Hel la pret accesibil. Merita toti banii conductele cu insertie metalica! PS: Am gasit omul, nu stiu daca mai activeaza, site-ul are o alta destinatie acum. Editat Iunie 9, 2020 de Adyp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate