magarusulmarius Postat Iunie 27, 2019 Share Postat Iunie 27, 2019 salutare, propun o tura de 2 zile la bulgari,preferabil fara rezervare la cazare, sper sa ne descurcam la fata locului plecare sambata dimineata la 08 00- 08 15 ca sa nu ne apuce caldurile pe drum, pe traseul buc - ruse - tutrakan - silistra - dobrich - topola intoarcere duminica prin vama veche sau 2 mai unde servim masa la o cherhana la topola este o singura terasa mare cu mancare f buna, plaja in imediata apropiere pt cine vrea o baie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 27, 2019 Share Postat Iunie 27, 2019 E perfect fara rezervare. Exact cum ti.am propus eu. Ca sezonul este doar la inceput. Marius. Eu zic ca intalnirea sa fie la 7.45 si plecarea la 8.00 Mai ales ca mergem fara rezervare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fractura Postat Iunie 27, 2019 Share Postat Iunie 27, 2019 Nu mai bine se inopteaza direct in vama? (aprox. 300km, ~6 ore de mers) Cazari sunt peste tot, plaja e ok, terase nu mai zic. Unde e intalnirea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 27, 2019 Autor Share Postat Iunie 27, 2019 saptamana trecuta am fost in vama am zis sa mai schimb plecarea omv ul din 1 decembrie 1918, la 08 15 plecarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate