ianachim Postat Iunie 29, 2019 Share Postat Iunie 29, 2019 (editat) plecare pe BV retur pe A2 7.00 se iese din otopeni mers cursiv pana in locatie sus pe munte ma mai opresc sa dau o drona Editat Iunie 29, 2019 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iunie 29, 2019 Share Postat Iunie 29, 2019 5 minutes ago, ianachim said: sus pe munte ma mai opresc sa dau o drona Faci tombola sau e principiul primul venit primul servit? :)) Drum bun! Aștept filmarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 29, 2019 Autor Share Postat Iunie 29, 2019 Acum 2 minute, AlexAB a spus: Faci tombola sau e principiul primul venit primul servit? :)) Drum bun! Aștept filmarea. tombola man ca e mai fun sa le vezi chilotii tremurand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Iunie 29, 2019 Share Postat Iunie 29, 2019 (editat) Salut, esti singur sau sunteti grup? Care e traseul (Buc - Curtea de Arges - Si spre Balea , intoarcere spre Buc sau coborare spre Sibiu? Ora aprox de intoarcere ? M-as baga si eu dar trebuie sa ma intorc relativ rapid pe seara..se intoarce fica mea din tabara! LE Acum am vazut ruta...BV-ul dupa ce am postat! sunt cam obosit .. Mi-am facut socotelile...Nu ma incadrez ca si timp, asfalt uscat maine!! Editat Iunie 29, 2019 de SlowRide’nJoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 12 hours ago, ianachim said: 7.00 se iese din otopeni Daca ajungeti din urma si depasiti un xchallenge si un ktm 690, salutari in avans :)). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Vad ca nimeni nu mai are somn si voi tot pe acelasi traseu spre BV ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Neata, neata. Sunt treaz de la 4 :)) De la Miorita pe DN pana la Ploiesti, pauza de alimentare, apoi spre vest prin comune/sate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Super! Asfalt uscat si plimbare placuta! Si eu abia astept sa se “cracaneze” de ziua [emoji16] . Ce traseu aveti mai exact ? ( puncte importante) Ce Viteza medie v-ati propus? Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Mulțumim la fel. https://goo.gl/maps/5JZskn5dM37y3zBTA iar întoarcerea vedem, poate prin Cheile Dambovicioarei, Rasnov, Sinaia sau direct, în funcție de timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Mulțumim la fel. https://goo.gl/maps/5JZskn5dM37y3zBTA iar întoarcerea vedem, poate prin Cheile Dambovicioarei, Rasnov, Sinaia sau direct, în funcție de timp. Super fain traseul. Cand ajungeti in Satic faceti o pauza de cafea sau pranz la Papacabana , e super ok! Have fun! Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Legat de viteza, deviza e intotdeauna race-ready si genunchiul jos in toate curbele. Bun, multumesc pentru recomandare :). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Legat de viteza, deviza e intotdeauna race-ready si genunchiul jos in toate curbele. Bun, multumesc pentru recomandare . Facut presiunea si la drum! Transfagarasan...see you later !! “Italian breakfast” Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Sa aveti in vedere radarele. Sunt instalate de la prima ora la toate iesirile din Pitesti, inclusiv pe drumul Pitesti - Curtea de Arges. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 30, 2019 Admin Share Postat Iunie 30, 2019 Astea sunt în fiecare zi, mai ales în weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Da, am prins vreo cateva radare aproape de curtea de arges, logan albastru neinscriptionat! Noroc cu flash-urile soferilor !! Acum am ajuns la Balea! E un vis ! Abia asteptam sezonul asta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 30, 2019 Admin Share Postat Iunie 30, 2019 Chiar acum, SlowRide’nJoy a spus: Abia asteptam sezonul asta!! Sezonul ăsta care a inceput prin Ianuarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 30, 2019 Admin Share Postat Iunie 30, 2019 Bravo! Aglomerat drumul și mai ales sus la tunel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Liber, doar tunelul blocat pe jumatate...erau parcati meltenii in tunel, chiar la iesirea spre lac...a trecut un autocar si gata, s-a blocat tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 30, 2019 Autor Share Postat Iunie 30, 2019 Acum 1 oră, l.u.v a spus: Bravo! Aglomerat drumul și mai ales sus la tunel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 (editat) 12 hours ago, SlowRide’nJoy said: cafea sau pranz la Papacabana Bai fix aici ne-am oprit, morți de foame, delicioasă mâncarea! Mersi pentru recomandare V-am salutat si de dimineață la Petrom. Editat Iunie 30, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Bai fix aici ne-am oprit, morți de foame, delicioasă mâncarea! Mersi pentru recomandare [emoji3] V-am salutat si de dimineață la Petrom. Ma bucur ca a fost bine. Acum m-am intors si eu in Buc. A fost super plimbarea! LECe tari sunt pozele astea cu drona! Meserie !!Sent from my iPhone using Tapatalk V-am salutat si de dimineață la Petrom. La care Petrom? Nu cred ca am fost eu! Eu am plecat singur spre Balea Lac diminesta pe ruta A1 - Curtea de Ag. La Petrom cred ca erau ceilalti colegi cu ruta pe BV. Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 30, 2019 Autor Share Postat Iunie 30, 2019 am plecat 2 pe bv si am preferat sa face transfagarasanul pana la capra si retur decat sa mergem pe porcaria aia de drum de arges mai bine am urcat si coborat in ambele sensuri rerur pe codlea paraul rece aglomeratia de posada. si acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Un pic cam aglomerat in weekend ..... altfel, frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 15 hours ago, ianachim said: Superb! Noi trebuie sa ne gasim la niste ture, sunt cateva locuri care merita pozate din drona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate