cozmino Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 Salutare, Cumva am pierdut piulita (reperul 8 din schema https://partsss.com/en/bmw/spareparts/models-g-g650/g650-xmoto/g650-xmoto-k15/side-stand/pid342607.html ) ce tine cricul. Am cumparat doua piulite M10 in drum spre casa insa nu le pot infileta. Filetul surubului pare ok la inspectie vizuala. E o practica comuna sa fi folosit piulite cu sens "invers" pentru aceasta aplicatie ? Pana vine o piulita OEM trece vara. Multumesc tare mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 (editat) Nu pare a fi cu filet pe invers. https://shop.maxbmw.com/fiche/DiagramsMain.aspx?vid=51552&rnd=07242017 Editat Iulie 3, 2019 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Iulie 3, 2019 Autor Share Postat Iulie 3, 2019 Multumesc, Serban. M-am uitat din nou la filet pare normal, comparand cu unul cu filet pe stanga/invers. O fi alt pas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 Acum 2 minute, cozmino a spus: Multumesc, Serban. M-am uitat din nou la filet pare normal, comparand cu unul cu filet pe stanga/invers. O fi alt pas... De unde ai luat piulita? La magazinele de cartier de regula gasesti cu pas normal, la cric probabil ai 10x1.25 care e mai mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 (editat) Scrie în poza M10x1.25, la magazin găsești M10x1.5, ăla e "normalul" pt M10. Ești din București? Treci pe la mine și îți dau din bidonul meu cu piulițe una cu 1.25, moka! Piesa oem vine în câteva zile, nu trece nici canicula! Editat Iulie 3, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Iulie 3, 2019 Autor Share Postat Iulie 3, 2019 De la madhaus vitan. Mda, 1.25 e pas fin, trebuie sa caut in alta parte. @John17 - Unde vin cu berea? Sunt din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 Chiar acum, cozmino a spus: De la madhaus vitan. Mda, 1.25 e pas fin, trebuie sa caut in alta parte. Pas fin, denumit popular, este 10x1mm. Tu ai pas de 1.25mm, nu e nici fin nici normal, normalul fiind de 1.5mm. O variant relative rapida este sa te duci la dezmembrari sa iei o piulita de 10x1.25 sau sa te duci la @john17 pana pe Soseaua Chitilei sa-ti dea piulita gratis, poate il prostesti si de o bere ca e in cautare de client pentru filtre si ulei. In rest e baiat gigea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 (editat) Puțulică de 10x1.25 ar trebui să găsești de cumpărat la Wurth, Fabory, Fixkit dacă vrei 9 sau îți e mai la îndemână. Editat Iulie 3, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Iulie 3, 2019 Autor Share Postat Iulie 3, 2019 Domnilor, va multumesc. Pana pe Soseaua Chitilei pierd si cricul si vreo 2 semnalizari. O sa-mi rog draga iubita sa-mi faca un favor, sa mearga sa-mi comande, maine, o piulita OEM. Pana ma-ntorc din concediu, Doamne ajuta, poate vine. Din nou, multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 Acum 1 minut, cozmino a spus: Din nou, multumiri. Poti comanda online de la Rocast, dar o sa fie mai scump transportul decat piulita, de vreo 50 de ori . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 1 hour ago, cozmino said: Domnilor, va multumesc. Pana pe Soseaua Chitilei pierd si cricul si vreo 2 semnalizari. O sa-mi rog draga iubita sa-mi faca un favor, sa mearga sa-mi comande, maine, o piulita OEM. Pana ma-ntorc din concediu, Doamne ajuta, poate vine. Din nou, multumiri. O piulita OEM costa cat nu face. Mai ales la BMW. fixkit au magazin in ferentari. Poate e mai aproape de tine. Si poate au si in stoc M10 x1,25. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 4, 2019 Share Postat Iulie 4, 2019 Vreo 22 lei e aia oem. Dpmdv nu merită, nu e ceva de negăsit sau care să trebuiască musai originală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Iulie 4, 2019 Autor Share Postat Iulie 4, 2019 Multumesc. Am luat de la fixkit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate