RuInCV Postat Iulie 22, 2019 Share Postat Iulie 22, 2019 Diametrul crash barului este de 22 mm. Ma intereseaza o varianta pliabila. Astept sugestii si recomandari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 22, 2019 Share Postat Iulie 22, 2019 Mă abonez și eu, cred că tot 22 mm are țeava de la Kappa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 24, 2019 Share Postat Iulie 24, 2019 Am eu o pereche, luata de pe AliExpress. Doar mâine pot da poze reale. Stau degeaba prin sertar.. Spui, dacă te coafează. N au fost folosite/montate. RON 90.43 27%OFF | 1Pair Highway Engine Guard Crash Bars Foot Pegs for Harley Honda Suzuki High Quality Motorcycle Accessories & Parts Foot Rests https://s.click.aliexpress.com/e/cG2iwtHe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate