C210288A Postat August 22, 2019 Share Postat August 22, 2019 Salut, caut pe nostradamus. Caut sa-mi dea cineva o idee legata de ruperea membranelor al carburatorilor. Pe data de iunie 2017 am inlocuit membranele si duminica asta dupa o fuga pe transfagarasat , s-au dezvirginat. Ce parere aveti ? cam ce ar fi de vina ? p.s. Motor : Honda deauville 2001. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat August 22, 2019 Share Postat August 22, 2019 de curiozitate, ce simptome aveai cand ai mers cu ele asa rupte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 22, 2019 Share Postat August 22, 2019 Acum 2 ore, C210288A a spus: Salut, caut pe nostradamus. Caut sa-mi dea cineva o idee legata de ruperea membranelor al carburatorilor. Pe data de iunie 2017 am inlocuit membranele si duminica asta dupa o fuga pe transfagarasat , s-au dezvirginat. Ce parere aveti ? cam ce ar fi de vina ? p.s. Motor : Honda deauville 2001. Membrane facute de chinez pe jenuchi. Recte n-au fost “piese de origine”. Asta ar fi primul motiv posibil. Daca esti 100% sigur ca nu e asta crcetezi mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat August 22, 2019 Autor Share Postat August 22, 2019 Nu au fost originale, le-am luat de pe dillypoint.ro Nu ma asteptam sa fie asa de proaste. Acum 11 ore, frankone a spus: de curiozitate, ce simptome aveai cand ai mers cu ele asa rupte? lipsa putere dupa anumita viteza, nu trecea de 120 km\h pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 24, 2019 Share Postat August 24, 2019 Pai atunci topicul se poate inchide, misterul a fost elucidat: mizeriile tin putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat August 24, 2019 Autor Share Postat August 24, 2019 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Pai atunci topicul se poate inchide, misterul a fost elucidat: mizeriile tin putin. Gresit. Problema a fost ca nu m-am priceput eu la lipirea membranelor si am atins cu Super glue gel ( cel oferit la pachet ) membranele . Super glue gel + benzina pe membrane = dezvirginare prematura. Daca se avanta cineva sa schimbe membrane, sa nu atinga partea "flexibila" ca altfel se fuck . Case closed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 24, 2019 Share Postat August 24, 2019 A, bun, multumim pt. lamuriri. Aviz miniAtehnicilor. Spor la urmatoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate