Idealbike2018 Postat Octombrie 19, 2019 Share Postat Octombrie 19, 2019 Salutare ! Acum o saptamana am reusit sa testez noua Honda Monkey si am ramas placut impresionat de multe lucruri: - confortul oferit atat de suspensii dar mai ales de sa, este super comoda - ergonomia deosebita, ghidonul inaltat - consumul extrem de mic ... undeva sub 2% dar daca mergi usor poti scoate si 1,5% - aderenta cauciucurilor mai ales pe off road usor - modul cum te poti strecura prin trafic Ce nu mi-a placut: - pretul (peste 4200 EURO) - franele mi s-au parut cam slabute, dar oarecum de asteptat avand in vedere dimensiunile scazute ale rotilor si implicit ale discurilor - ecranul de bord slab iluminat (abia vezi ziua viteza) si sarac in informatii - parca as fi vrut sa fie un pic mai vioaie cu 10-15% :) Un video complet cu review-ul il aveti mai jos: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 19, 2019 Share Postat Octombrie 19, 2019 Modelul vechi avea semighidoane care se pliau în jos, era perfectă pentru portbagaj. Mi-e nu-mi vine, la 185 cm ai mei aș sta cu genunchii la gură. Motorul e cel de pe antica Honda Cub, 10,5 HP la carburație, nu știu cât ar scoate pe injecție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 19, 2019 Share Postat Octombrie 19, 2019 Acum 29 minute, Idealbike2018 a spus: Ce nu mi-a placut: - pretul (peste 4200 EURO) Asta e pentru hipsteri, un om normal la cap nu ar cumpara asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 19, 2019 Share Postat Octombrie 19, 2019 https://bikez.com/motorcycles/honda_monkey_2019.php Dincoace una mai ușoară cu 16 kg, mai ieftină cu mult și mai normală că mărime. https://bikez.com/motorcycles/suzuki_dr-z125l_2019.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Noiembrie 1, 2019 Share Postat Noiembrie 1, 2019 daca e multa lume ce da 3000 e pe o Vespa de 50, nu vad exagerat pretul Monkeyului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 La 01.11.2019 la 9:15, revo a spus: daca e multa lume ce da 3000 e pe o Vespa de 50, nu vad exagerat pretul Monkeyului +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 -1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate