Octavian B. Postat Octombrie 27, 2019 Share Postat Octombrie 27, 2019 Va salut! De doua saptamani detin o Honda Rebel 500. Este prima mea motocicleta si sunt mai mult decat incantat de ea. Cei de la Honda spun ca e cel mai bine vandut model, dar nu prea am gasit discutii ale posesorilor pe forumurile de la noi. Astfel, mai sunt posesori de Rebel 500 dornici sa imparta experiente, sfaturi, magazine de unde ati cumparat accesorii etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Octombrie 27, 2019 Share Postat Octombrie 27, 2019 Ce experiente sa imparti la un model abia iesit, ca este cel mai vandut model vine de la pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Octombrie 27, 2019 Share Postat Octombrie 27, 2019 Stai linistit, asa au zis si de modelul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 27, 2019 Share Postat Octombrie 27, 2019 Acum 6 ore, Octavian B. a spus: Va salut! De doua saptamani detin o Honda Rebel 500. Este prima mea motocicleta si sunt mai mult decat incantat de ea. Cei de la Honda spun ca e cel mai bine vandut model, dar nu prea am gasit discutii ale posesorilor pe forumurile de la noi. Astfel, mai sunt posesori de Rebel 500 dornici sa imparta experiente, sfaturi, magazine de unde ati cumparat accesorii etc? Sa o stapanesti sanatos si sa te duca cat mai multi km fara incidente. Fa un topic despre model, baga ceva poze si impresii si poate mai apar ceva proprietari. Asa cum ti s-a spus este un model destul de nou, greu sa fie multi posesori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate