Ahile Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 Salutare! Voi merge in Valencia de joi si m-ar interesa mai multe pareri in legatura cu locuri de mancat(atat in oras cat si la circuit), stuff to do dupa programul de la circuit, mijlocul de transport mai ok pana la circuit(sunt cazat in Valencia) + alte tips. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 Cel mai bine te deplasezi cu trenul, din Estacio del Nord. Duminică e cam aglomerat, dar de obicei se suplimentează garniturile. De mâncat, poți să-ți iei micul dejun în Mercat Central. Seara, cam oriunde în centru, în afară de capcanele pentru turiști de lângă Mercat Central. Ți-aș recomanda Bon Gust, dacă nu vrei paella. La circuit nu prea ai de ales: street food foarte scump și bere nasoală la prețuri exorbitante. După circuit, poți merge pe plajă, la Oceanografic și la Ciudad de las Artes y las Ciencias sau la o plimbare prin centru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 As zice sa nu ratezi nici Bioparcul din Valencia. Vezi ca dureaza cel putin 3 ore vizitarea lui. Sa faci o intrare si in Piata Centrala (Mercat Central). Dar pe la ora 10 dimineata, pana in 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Noiembrie 20, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2019 Multumesc pentru sugestii! Am vizitat atat Oceanograficul cat si Bioparcul, au meritat.Experinta motogp a fost unica, singurul minus fiind vremea. Urmeaza sa fac un research sa vad ce alta cursa din Europa s-ar mai incadra intr-un buget decent pentru a merge in 2020. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 Acum 7 ore, Ahile a spus: ce alta cursa din Europa s-ar mai incadra intr-un buget decent pentru a merge in 2020. Probabil Brno ar fi mai subțire ca buget. Am behăit de cald când am fost acum ceva ani. Dar parcă lumea lăuda Misano pt atmosferă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 Acum 20 minute, john17 a spus: Probabil Brno ar fi mai subțire ca buget. Am behăit de cald când am fost acum ceva ani. Dar parcă lumea lăuda Misano pt atmosferă. Nu prea. MUGELO a fost fantastic, Misano nu prea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 Oi fi încurcat eu borcanele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Noiembrie 21, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2019 Sincer, la Brno si la Spielberg ma gandesc, dar la cum se tot schimba vremea in ultimul timp ma astept sa fie numai ploi in perioada respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate