AlexAB Postat Ianuarie 24, 2020 Share Postat Ianuarie 24, 2020 Azi a fost ca in melodia trupei Spin. Nimeni pe drum: Nimeni pe câmp: Nimeni pe malul râului: Nimeni pe alt mal al altui rau: Nimeni la balta: Nimeni in pădure: Nimeni? :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Ianuarie 24, 2020 Share Postat Ianuarie 24, 2020 Super !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Ianuarie 24, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2020 Măcar am avut loc :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Ianuarie 24, 2020 Share Postat Ianuarie 24, 2020 Pe unde asta? Ca sa ma fie cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 24, 2020 Share Postat Ianuarie 24, 2020 misto plimbare. Acum mi-am dat seama si ca stiu motoreta, mai mereu ne intersectam pe bucata dimitrie pompei - barbu vacarescu. Am un Majesty negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Ianuarie 25, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2020 @tzunoi @Cavaleru cred ca te știu, sper ca te salut :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 25, 2020 Share Postat Ianuarie 25, 2020 da, da, ne luptam mereu seara cu traficul, de obicei sunt in urma ta ca am si pasagera in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Ianuarie 25, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2020 Aaa, te știu, ce fain . Weekend frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gorgooadrian Postat Ianuarie 25, 2020 Share Postat Ianuarie 25, 2020 Salut. Zi mi si mie te rog cum sunt cauciucurile... parca ai pus anake wild nu? Tractiune pe off si pe asfalt?. Ms mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Ianuarie 25, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2020 Încă nu le-am dat blană, eu așteptam noroaiele și zăpada din primăvară.. O sa emit păreri mai multe după niște ieșiri mai serioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate