Condorash Postat Februarie 17, 2020 Share Postat Februarie 17, 2020 Asa cum o spune si titlul, o incursiune (in premiera pentru mine) pentru ceea ce consider (deocamdata) cel mai frumos traseu pentru moto din Romania. Fara alte comentarii (de prisos, de altfel) va las sa va bucurati de un traseu cu adevarat FABULOS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Februarie 17, 2020 Share Postat Februarie 17, 2020 Salutare, nu vreau sa par rautacios sau ceva, cam lungulet videoul iar in mare parte ai mers in viteze superioare, o lepsa la consum, admirand copacii :)) Da, am inteles, pentru siguranta ta si invatarea virajelor pe care oricum le uiti dintr-un capat in altul, dar apreciez efortul, ca ai filmat si ai vorbit cu noi. Asfalt uscat in noul sezon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 17, 2020 Share Postat Februarie 17, 2020 1. cine e LEAPSA’? 2. ce model este scuterul? nu ai reusit sa i scoti limitarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Februarie 17, 2020 Share Postat Februarie 17, 2020 Pe acest drum am invatat sa ma dau cu motocicleta dupa ce am luat permisul. Tin minte ca l-am facut si de 5 ori intr o saptamana. Dupa 2 luni, inchideam cauciucul si pe stanga si pe dreapta. E frumos traseul, mai ales ca asfaltul este de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 18, 2020 Share Postat Februarie 18, 2020 (editat) 12 hours ago, taong_mapagbiro said: Noi ne bucuram de traseu in sine cand merem pe acolo .... nu de ''yha '' ale tale .... E frumos, dar Romania are muuuuult mai mult de oferit ...si multe peste Lepsa . Have fun ! Care-s alea bre ? Lepsa e una din ele de ce esti grinch? @OP Ne bucuram ca ai descoperit apa calda. Editat Februarie 18, 2020 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 18, 2020 Share Postat Februarie 18, 2020 O singura data am fost pe Lepsa, insa a fost ceva mai special avand in vedere ca eram inconjurat de alte 9 buse. Plus ca ne-a prins o mare ploaie torentiala pe drum. Cred ca, de pe margine, se auzea intr-un mare fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate