utzelu Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Revenind la subiectul initial: eu as merge pe mana unui Dragstar. Preferinta mea este racirea pe aer, pt. ca scapi de radiatorul ala nashpa din fata si conductele aferente. Am avut 1 an un Dragstar de 400 si am mers prin caldura maxima, in trafic fara probleme. Sunt facute sa duca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 daca ai noroc,iei un sportster la 3500$ cum e ala gasit de kata....+1000$transportul....si-l bagi pe leasing. la fel poti lua unul accidentat,pe la 2500-3500$,daca nu are pagube mari,cu inca 2000$ il repari +1000$transport. nu prea stiu ce taxe se platesc acum,dar cineva tocmai isi cauta motor in SUA,daca-l aduce,va zic. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 la 4500 de euro mi-as lua un harley cu fata belita, sau cu multe defecte optice. ptr mine nu conteaza sa arate bine, pe cat sa functioneze motorul.poate sa aiba vopseaua luata cu peria de sarma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 hai ca suntem offtopic,....putem vorbi pe topicul lui kata,ala cu 'cine ar fi interesat"/.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 Ne anunti si pe noi cand ai sa faci operatiunea asta, bine? scuze de offtopic, dar.... se stie ca o motocicleta avarita destul de usor(roata si furca stramba) valoreaza muuult mai putin decat ai lua-o ok.la choppere este mai convenabil, caci multi le vor modifica oricum, deci nu conteaza cat de originale sunt rotile, furca si altele.pacat ca nu am acei 4500 de coco. respect, si succes la ales initiatorului acestui topic. ps: parca dragstarul e mai potrivit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 Bra Madcox, scoate nene semnatura aia, ca am vazut motorul, e ok. Eventual pune-l la profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 Bra Madcox, scoate nene semnatura aia, ca am vazut motorul, e ok. Eventual pune-l la profil. imi place mult. nu vreau sa-l scot, ci doar sa fac poza mai mica, dar nu stiu... apropo, pusesem motorul ptr mine, nu ptr altii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 imi place mult. nu vreau sa-l scot, ci doar sa fac poza mai mica, dar nu stiu... apropo, pusesem motorul ptr mine, nu ptr altii.... trimite-mi-l pe mail, in format jpeg, la videograma@gmail.com si ti-l micesc eu in photoshop. (micesc e micsorez in limba lu' fi-miu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate