AlexAB Postat Februarie 21, 2020 Share Postat Februarie 21, 2020 Salutare! Cateva propuneri pentru maine: 1. Off usor pe dealurile la nord de Ploiesti Plecare din Bucuresti la un 10 sa fie mai ok temperatura. https://www.bikemap.net/en/r/1697168/#11.67/45.0136/26.2714 2. Mai incercam un malul Dambovitei ca mi-a placut mult ultima data. 3. In poligon la Ilioara sa ne prostim sau sa mai invatam chestii. 4. La coclau sa ne prostim sau sa mai invatam chestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Februarie 21, 2020 Share Postat Februarie 21, 2020 Daca se amana pentru duminica, as veni si eu.Parca si vremea va fi mai buna duminica Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Februarie 22, 2020 Autor Share Postat Februarie 22, 2020 (editat) Ca sa nu mai deschid topic nou, a fost super misto, am mers pe prima varianta, pe Marvin. Si tot ca o premiera, am mers si eu un pic, mai mult in linie dreapta, pe un V-Strom 650 . Faina mobra! Mi s-a parut similara ca pozitie, protectie la vant si cum se simte in mers, cu Tiger XC800 si G1200GS. S-a dat un pic si Cristi pe Xchallengul meu :D. Intr-o ora am terminat portiunea de autostrada, localitati si stat la bariera. Scurta pauza pentru pregatirea de off. Eu sunt atasat emotional de V-stromul asta, a apartinut unui prieten, Bogdan, si am iesit cu el la primele ture pe Dominator, mergand in spatele lui, invatand cu ce viteza sa abordez curbele, cand sa franez, unde sa ma pozitionez pe banda. Intarea e pe un drum forestier usor, printre lanurile de vii. Cred ca e spectaculos in timpul verii: Am ajuns sus in varful dealului. Pe-aici prin zona sunt niste terase naturale absolut superbe, te poti distra ore in sir (sau pana ramai fara benzina) pe dealurile astea, am incercat cateva (dar sunt filmulete) : Urmand geografia si ceea ce credeam noi ca e drumul bun, am ajuns in capatul infundat al uneia dintre aceste terase, de unde am facut cale intoarsa, impingand motocicletele. Am reintrat pe traseu: Si dupa o pizza absolut delicioasa in Urlati, blana si inghetat pe autostrada. Editat Februarie 22, 2020 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mucix Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 La 22.02.2020 la 18:43, AlexAB a spus: Eu sunt atasat emotional de V-stromul asta. Sensibilu-le Misto tura, la mai multe! P.S. mai ai clipul aia cand am trantit-o in parcare? Cristi nu cred ca stie de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Februarie 24, 2020 Autor Share Postat Februarie 24, 2020 :))))) Ce pot sa zic, ma atașez mai tare de fiare decât de oameni. Lasa clipul cu parcarea, ca a botezat-o Cristi asa cum trebuie in vârf de munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Cine-i Cristi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Februarie 24, 2020 Autor Share Postat Februarie 24, 2020 Un golan de 17 ani, se da numa' pe roata din față pe trotuar, merge fără număr și permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate