adidas Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Va salut! Cineva prin zona asta? Am gasit niste jante auto pe ebay si omul nu livreaza in RO, nici macar in Londra si tare as vrea sa le cumpar. Daca cineva locuieste prin zona si poate da o fuga pana acolo, raman recunoascator. Codul ce mi l-a dat ala e: IP32 6NT. Omul e disponibil 7 zile pe saptamana pana pe la 17:00. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 26, 2020 Autor Share Postat Februarie 26, 2020 Sunt de Porsche Cayenne si costa 200 Lire si in rest sunt vreo 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Departe de mine, daca se razgandeste si trimite in Liverpool ti le pot re-trimite in RO cu Parcel Force UK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Hai noroc. Eu nu sunt foarte departe, zici ca nu livreaza in Londra, deci e musai sa mearga cineva acolo - am inteles bine? Daca da, sunt doar jantele, fara cauciucuri? (Esti sigur ca nu au niciun defect, sparte/crapate si refacute (de mantuiala)?) Da-mi un PM daca nu vrei sa lungim discutia aici si putem vorbi la tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 26, 2020 Autor Share Postat Februarie 26, 2020 @littlekriminal, nu poti primi mesaje. Mai sterge din ele sau da-mi un PM cu numarul tau. Da, omul e ciudat, vrea banii cash si livrare personala. Cineva trebuie sa le ia si sa le lase in Londra la o adresa. Banii ii pot trimite prin paypal daca e ok, daca nu vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Hai ca vb pe FB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 18, 2020 Autor Share Postat Aprilie 18, 2020 (editat) Au ajuns jantele la Bucuresti. Mii de multumiri lui @littlekriminal, baiat fin si de nota 10! Bro, astept sa bem berile alea Multam si lui @adrian45 pentru shipping&handling! Bikers4bikers! Editat Aprilie 18, 2020 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 La 26.02.2020 la 13:30, adidas a spus: Sunt de Porsche Cayenne si costa 200 Lire si in rest sunt vreo 2000 Sunt ieftine fiindcă sunt pt circulație pe partea stângă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 19, 2020 Share Postat Aprilie 19, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 19, 2020 Autor Share Postat Aprilie 19, 2020 M-am riscat. Le pun invers si merg si-asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 11, 2020 Share Postat August 11, 2020 La 18.04.2020 la 12:49, adidas a spus: Au ajuns jantele la Bucuresti. Mii de multumiri lui @littlekriminal, baiat fin si de nota 10! Bro, astept sa bem berile alea Multam si lui @adrian45 pentru shipping&handling! Bikers4bikers! Ha, de abia acum am vazut asta Sa le invarti cu placere! Pe 19 Sept cred ca vin prin Constanta :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate