Ciprian Gabriel Butacu Postat Martie 9, 2020 Autor Share Postat Martie 9, 2020 In Anglia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Martie 15, 2020 Share Postat Martie 15, 2020 salut, cum procedezi cu renikalisarea? Cred ca am si eu un cilindru de la un RM care are nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian Gabriel Butacu Postat Martie 16, 2020 Autor Share Postat Martie 16, 2020 Salut, deocamdata nu l-am trimis, ar trebui sa il trimit in Anglia dar cu sitiatia asta de criza, nu stiu ce sa fac... Am gasit o varianta mai ok din punctul meu de vedere, arunca un ochi pe site-ul asta https://www.weber-metallmanufaktur.net/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Martie 17, 2020 Share Postat Martie 17, 2020 thx, eu ii mai gasisem si pe: https://magazinpiesemoto.ro/reparatie-cilindru-aluminiu-renicasilare-replating.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian Gabriel Butacu Postat Martie 17, 2020 Autor Share Postat Martie 17, 2020 Voi suna astazi sa vad daca se mai ocupa de asta, nu am mai văzut nimic actualizat. Am sunat, si cred ca este mai simplu prin ei, se trimite cilindrul la ei in Targu Mures dupa care se ocupa ei de restul. Cu cei din Germania am discutat insa DHL mi-a cerut 590 de lei pe transportul cilindrului din Bucuresti pana la ei. Eu il voi trimite maine in Targu Mures, cand se va intoarce voi lasa un feedback. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 21, 2020 Share Postat Aprilie 21, 2020 salut, are cineva un numar de tel de la atelierul din pipera sa vad daca lucreaza in perioada asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Aprilie 22, 2020 Share Postat Aprilie 22, 2020 Sunt in spate la United Motors, nu? Incearca sa dai telefon la United Motors si sa-i rogi pe ei sa iti dea un telefon al vecinilor, sau sa-ti spuna daca au deschis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 din pacate mi-am facut de drum pe la pbn saptamina viitoare asa ca o sa opresc sa vad. Dar buna ideea cu sunatul la United. thx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate