Kutch Postat Martie 10, 2020 Share Postat Martie 10, 2020 Salut, ce motocicleta de tip chopper ar fi potrivita pentru inceput? Am 1.80. M-am gandit la un suzuki intruder 125 (1900e) sau un suzuki gz125 marauder (1150e). Ca echipament m-am gandit sa-mi iau cască, mănuși, vesta de protecție icon stryker vest si poate genunchiere de pe revzilla ca am văzut ca produsele de acolo au foarte multe reviewuri. Eu sunt mai slab si cred ca o casca full face mai maricica mi-ar fii pana la umeri :)) imi puteti recomanda o casca care sa ofere protectie dar sa arate cat de cat decent pe o persoana mai slabuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Martie 10, 2020 Share Postat Martie 10, 2020 Du-te intr-un magazin. Daca esti din Bucuresti..e mai simplu. Altfel spune de unde esti si vei primi recomandari. Ca echipare - casca - si nu conteaza daca esti mic sau mare..exista marimi la ele. Iar castile se iau pe marime nu sa iti joaca in cap. Te-as sfatui sa dai niste ture prin magazine si sa mai culegi un sfat, doua. De obicei vanzatorii mai sunt si motociclisti si iti dau sfaturi pertinente..uneoir - geaca - cu maneci - asta daca iti e draga pielea. Altfel de poti lipsi de ea. Si cu protectii - coate, umar, spate - blugi moto - sau alt panatalon de moto. Cu protectii de genunchi sau genunchere - pantofi moto (nu-s un moft..daca vrei cauta pe net ce se intampla atunci cand nu ii ai si ai avea nevoie de ei) - manusi. Astea..ar fi cam minimum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Martie 10, 2020 Share Postat Martie 10, 2020 49 minutes ago, Kutch said: Eu sunt mai slab si cred ca o casca full face mai maricica mi-ar fii pana la umeri :)) imi puteti recomanda o casca care sa ofere protectie dar sa arate cat de cat decent pe o persoana mai slabuta? Se poate merge pe chopper si cu full face,si fara barba ;daca ai cash poti proba un shoei neotec sau similare Si ce e mai important,probeaza totul si nu te lua dupa teoria de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate