Pepper Studio Postat Martie 16, 2020 Share Postat Martie 16, 2020 Salutari. Eu am un atelier de detailing si vopsitorie moto si cu mare bucurie impartasesc cu voi o lucrare finalizata - MZ ES250 din '62. Clientul a cumparat-o drept cadou pentru tatal lui, care a detinut una identica in tinerete si care nu are nici cea mai mica idee ce il asteapta :). Fain de partea lui si a fost si unul dintre motive pentru care am acceptat lucrarea, pentru ca munca e enorma si nici nu putem cere preturile normale, ca ajunge mult peste cat a dat pe ea :D. Bugetul nu i-a permis recromare si nici achizitia de esapament nou (cel actual e in stare destul de urata), deci va rog sa iertati vopseaua aluminiu termorezistenta de pe motor si toba. De asemenea, jantele sunt vopsite electrostatic argint perlat, nefiind banuti de crom. Toate piesele de pe ea sunt originale, nu am cumparat nimic. Am reparat tot ce se putea, atat cat se putea. Sper ca va place! Pepper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Martie 16, 2020 Share Postat Martie 16, 2020 Frumos, felicitări! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepper Studio Postat Martie 16, 2020 Autor Share Postat Martie 16, 2020 Multumim mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 Bun asa, Niste preturi estimative va rugam. Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate