Africa Korps Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Pai da-mi un singur exemplu, unul singur, in care eu sunt mincinos, sunt foarte curios. Cand stiinta o sa ajunga in momentul 0, atunci mai vorbim, pana atunci raman la ocultismul meu. Daca teoretic e posibil sa-ti faci ambreiajul la moto in felul asta, poti sa incepi de acum sa incerci. Numai sa ma anunti si pe mine cand reusesti. Stii ce nu inteleg eu ? Vehementa si impulsivitatea voastra de a raspunde, sunteti siguri ca voi ca detineti adevarul absolut si ceilalti sunt oamenii cavernelor, care posteaza din pestera. Salutul de ramas bun, era adresat lui Zaelu, nu te mai incorda atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracu Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Pentru pasionati: Clopote cu GPS si vesminte preotesti cu cristale Swarovski, expuse la Timisoara Vesminte preotesti cu cristale Swarovski Clopote automatizate care pot reproduce orice fel de melodii Âşi se pot controla de la distanță prin GPS, veÂşminte preoteÂşti cu cristale Swarovski, o toacă eletronică, dar Âşi alte obiecte de care au nevoie fețele bisericeÂşti sunt expuse timp de trei zile la Casa Tineretului. Târgul Internațional de VeÂşminte, Icoane, Cărți Âşi Obiecte BisericeÂşti – cel mai important târg creÂştin din sud-estul Europei – este organizat pentru prima dată la Timisoara. Sursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Pai da-mi un singur exemplu, unul singur, in care eu sunt mincinos, sunt foarte curios. Ti-am raspuns mai sus. Cand stiinta o sa ajunga in momentul 0, atunci mai vorbim, pana atunci raman la ocultismul meu. De ce? Ai tu o line telefonica cu zeul Dumn si ti-a povestit el ca la momentul zero a dat cu forta-n aer si Universul s-a nascut,este? Daca teoretic e posibil sa-ti faci ambreiajul la moto in felul asta, poti sa incepi de acum sa incerci. Numai sa ma anunti si pe mine cand reusesti. N-am de ce. Stiu ca salvez timp daca le pun cu mana mea acolo. Stii ce nu inteleg eu ? Vehementa si impulsivitatea voastra de a raspunde, sunteti siguri ca voi ca detineti adevarul absolut si ceilalti sunt oamenii cavernelor, care posteaza din pestera. Este foarte curios cum o dai la intors. Desi ti s-a spus ca nu e sanatos sa crezi ca tu cunosti adevarul insisti in continuare pe ideea "noi vs, voi". Nu nene, nu cunosc adevarul insa sunt suficient de inteligent incat sa resping ideea unei forte supranaturale care a pus caramida peste caramida la catedrala neamului. Capsici? Salutul de ramas bun, era adresat lui Zaelu, nu te mai incorda atat. Stai flex,eram doar politicos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 PopaCosmin, te rog sa ramai on-topic altfel iti dau warn/suspend. Stay on-topic! Da-mi un singur exemplu de "off topic", doar unul singur insa as prefera sa fie rational (daca se poate). Inteleg ca e deranjant cand altu rade de tine, insa din pacate pentru asta iti trebuie simtul umorului. Nu se poate sa fii sensibili iar in acelasi timp sa-ti bati joc de alti fara sa accepti ca si tu poti fi la randul tau bataie de joc. Asta e ca in vorba aia: "cu p@#$ in c#$ si sufletul in rai" Be a Man! PS. postul asta e off-topic, insa e un raspuns la off-topicul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 (editat) Cea mai tare relatare a Cinei si raspunde si la intrebarea legata de pozitia la masa Aa, si cele 10? porunci poruncile Editat Septembrie 16, 2011 de mangusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Da-mi un singur exemplu de "off topic", doar unul singur insa as prefera sa fie rational (daca se poate). Inteleg ca e deranjant cand altu rade de tine, insa din pacate pentru asta iti trebuie simtul umorului. Nu se poate sa fii sensibili iar in acelasi timp sa-ti bati joc de alti fara sa accepti ca si tu poti fi la randul tau bataie de joc. Asta e ca in vorba aia: "cu p@#$ in c#$ si sufletul in rai" Be a Man! PS. postul asta e off-topic, insa e un raspuns la off-topicul tau Simplu. Topicul este "de ce ateu". In postul la care ti-am dat quote nu este absolut nicio referinta la obiectul topicului si nici macar nu raspunzi unui post. Deci off topic pe fata. In principiu pe mine nu ma deranjeaza off topicul daca aduce ceva umor (stiu ca e interpretabil) insa ceea ce faci tu este sa distragi atentia de la tema topicului tocmai pentru ca cei care l-au deschis sa renunte la el. Am podul plin de d-astia ca tine. Esti off topic intentionat. Cu alte cuvinte, troll. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Simplu. Topicul este "de ce ateu". In postul la care ti-am dat quote nu este absolut nicio referinta la obiectul topicului si nici macar nu raspunzi unui post. Deci off topic pe fata. In principiu pe mine nu ma deranjeaza off topicul daca aduce ceva umor (stiu ca e interpretabil) insa ceea ce faci tu este sa distragi atentia de la tema topicului tocmai pentru ca cei care l-au deschis sa renunte la el. Am podul plin de d-astia ca tine. Esti off topic intentionat. Cu alte cuvinte, troll. Pai la intrebarea "De ce sunt ateu?" se poate raspunde si de ce sa nu fii ateu. Sau obligatoriu sa fii ateu? E cam acelasi lucru ca pe topicul cu cauciucurile SH, cei care spun ca acele cauciucuri sunt proaste si iti pun viata in pericol nu sunt off-topic, ci doar iti ofera si o parere alternativa. Dar cum am mai spus ... Fundamentalismul e "The Enemies of Reason" No Problem, daca moderatorul crede in continuare ca sunt off-topic, se poate face topic nou ... "De ce ateismul e de @#$%" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africa Korps Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Pt. Budd Eu sunt mai greu de cap, dezvolta-ti putin exemplul legat de mitomania mea. Nu am linie telefonica cu forta creatoare, doar ca ma repet...Stiinta nu a ajuns in momentul 0, sa-mi arate mie ce si cum, pana atunci mai dureaza. In legatura cu ambreiajul, o dai sucita...daca esti atat de sigur incearca sa-l faci cum ti-am spus. Chiar si tu in negarea ta, stii ca e imposibil. Nu o dau la intors cu nimic, am spus ca eu cred intr-o forta/inteligenta creatoare si nu am bagat nimanui pumnul pe gat sa spuna si sa-mi urmeze credinta ! Nu am spus ca detin adevarul absolut, doar ca eu cred in ceva si nu trebuie sa dovedesc nimanui asta.....unde vezi tu ca o dau la intors ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Al naibii Mel Brooks asta..o fi credincios? Shobo, pacatuire placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 ...te consider un jeg uman si ti-o zic in fata Nu te-am "raportat" si n-o voi face, asta pentru ca nu ma deranjeaza cu nimic "ofensele virtuale". Insa e amuzant cum ai spus "ti-o zic in fata" insa din spatele monitorului daca asta te face mai barbat Sa mai spuna cineva ca nu sunt amuzanti ateii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 No Problem, daca moderatorul crede in continuare ca sunt off-topic, se poate face topic nou ... "De ce ateismul e de @#$%" Da' fa tu mosule, nu te tine nimeni. Insa nu te poti abtine sa nu-l inchizi pe asta, este? Doar asa, ca te ofenseaza pe tine ideea de ateism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Doar asa, ca te ofenseaza pe tine ideea de ateism. Cu ateismul? Neahhh. Din contra il consider ok. Eu ma refer doar la fundamentalism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Popa Cosmin "din spatele monitorului" Pai bine, mai omule, tu stai in spatele monitorului, nu in fata lui? Pai de asta scrii tu prostiile astea, ca tot ce vezi este niste plastic negru si eticheta producatorului. Vezi ca ala nu este un post de pe motociclism.ro Tu la ala tot dai reply? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Pt. Budd Eu sunt mai greu de cap, dezvolta-ti putin exemplul legat de mitomania mea. Ai scos-o din context prietene. Stii ce aia mitoman? Deci,ca sa te lamuresc : tu stii ca nu exista o astfel de forta insa tot bagand in fata ideea despre ea, ajungi efectiv sa CREZI ca exista o forta d-asta. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca nici nu esti coerent in a spune CE este de fapt forta asta? Tot ce faci este ii dai o aura de supranatural de unde si asocierea cu zeul Dumn. Nu am linie telefonica cu forta creatoare, doar ca ma repet...Stiinta nu a ajuns in momentul 0, sa-mi arate mie ce si cum, pana atunci mai dureaza. Tocmai asta e chestia pe care nu o vezi : stiinta este MULT mai aproape de momentul 0 decat orice alta fantasmagorie ocultista/oculta. Asta este singurul tau "argument" : bah, inca nu e acolo! in speranta in care chiar nu vom ajunge vreodata sa aflam. Tocmai pentru ca NU VREI sa afli ce a fost acolo. In legatura cu ambreiajul, o dai sucita...daca esti atat de sigur incearca sa-l faci cum ti-am spus. Chiar si tu in negarea ta, stii ca e imposibil. De ce o dau sucita? Pentru ca ti-am raspuns punctual? Arata-mi unde am gresit. Ai tu timp sa te uiti la mine cum arunc suruburile in ambreiaj? Am eu timp de asta? Sau asta e rationamenyul tau in legatura cu forta mirifica : zeul Dumn/forta interspatiala s-a plictisit sa astepte si a creat lumea. Nu o dau la intors cu nimic, am spus ca eu cred intr-o forta/inteligenta creatoare si nu am bagat nimanui pumnul pe gat sa spuna si sa-mi urmeze credinta ! Pai foarte bine ca crezi! Insa daca vii cu treaba asta pe un forum public asteapta-te sa fi contrazis. Nu am spus ca detin adevarul absolut, doar ca eu cred in ceva si nu trebuie sa dovedesc nimanui asta.....unde vezi tu ca o dau la intors ?? Repeti la infinit acelasi lucru, consider ca ti-am raspuns. Popa Cosmin "din spatele monitorului" Awwww,asta explica multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Felul in care s-a format pamantul si modul in care viata a aparut pe terra, ne-a explicat stiinta pana la un punct, dar toate aceste lucruri au avut nevoie de un echilibru si de o inteligenta care le-a ordonat intr-un anume fel ! Distanta pamantului fata de soare, fata de luna, fata de alte planete si alti factori care au dus la aparitia vietii pe pamant, se leaga intr-un spectaculos joc de domino, sunt prea multe coincidente ca sa fie pur si simplu hazard. Desi sarcastic si cu pH mic, ti-a cam raspuns Budd la ce ai zis. La partea cu nediscutatu ideilor mai vreau sa adaug ca atunci ar fi bine sa nu le emiti... oamenii sint interesati de ideile celorlalti in masura in care sint discutabile... altfel sint or ordine ori chestii neinteresante. la partea quotata iti spun si eu (inca odata) ca problema o pui fix pe dos. dar nu poti sa intelegi "iluzia" decit daca esti de acord sa iti pui perspectiva la incercare... stii tu... chestia din stiinta... sa incerci sa iti falsifici teoria. Exact ca la o iluzie optica in care nu poti vedea varianta cealalta decit daca "te uiti putin diferit". dpv evolutionist se poate explica simplu. Mintea este un organ cu functie adaptativa primordiala. Cum pielea opreste pericolele care incearca sa afecteze organismul la fel mintea incearca sa evite pricolele care pot afecta organismul in viitor. Practic functia ei primordiala este anticiparea. Pentru a face cu succes functia ei s-au dezvoltat o gramada de structuri (etapizat si fara un scop/plan initial). Dar ceea ce face face prin urmatoarele elemente. Realitatea este impartita in: agenti, intentiile lor, actiunile prin care se manifesta si obiectele asupra carora se manifesta. Odata ce ai schema asta... poti anticipa viitorul... evident... cu ajutorul senzorilor care iti aduc informatii in real time (dar care iti si delimiteaza zona de existenta... asta e o discutie viitoare pe care o sa o reiau cu Shobolanu). din chestia asta reies 2 lucruri A. din cauza ca unul din agenti este propria existenta pentru care mintea calculeaza viitorurile posibile si din cauza ca pentru a isi creste eficienta mintea a ajuns sa calculeze mai mult de "o mutare"... agentul propriu fiind mereu central oricarui calcul si fiind "in fata ochilor mintii" ori de cite ori face calcule mai mult de "o mutare" este natural ca la un moment dat "self awareness-ul" sa emearga. B. totul este agentualizat in minte. TOT! de aia mereu avem tendinta sa vedem lucrurile in forma "X executa operatia Z asupra obiectului Y avind ca scop W". mai sus am colorat cuvintul "incearca"... se poate observa si acolo exact ceea ce spun... ne este de multe ori mai usor sa agentualizam sau chiar sa personificam lucrurile din jur ca sa putem calcula mai usor. Dar... de multe ori agentualizam degeaba ne existind nici agent nici intentie. dar nu ne putem scapa propriei naturi. La fel se intimpla cind ne enervam pe chestiile care ne stau in cale... de spunem ca de ale dracului ne stau in picioare intentionat etc. Stiu ca este foarte greu sa iti invingi "instinctul" feelingul" initial cum ca ceea ce "crezi" este corect... ca totul pare facut cu cap si deci cineva l-a facut... mos sau nemos cu sau fara barba. Dar noi avem metode de a ne da seama daca sentimentele noastre despre opiniile noastre nu cumva ne inseala. de exemplu... O amica avea acum citeva zile super scirba de omizi... prietenul ei ridea de ea si ii zicea ca e o prostie ce simte... Ea i-a replicat ca si lui ii e scirba de gindaci desi ei nu... El a confirma strimbindu-se... da... gindacii sint gretosi... Eu... nu am scirba nici de gindaci nici de omizi... care dintre sentimente era real? Si tottu ei resimteau opinia lor despre jivinele alea ca fiind cit se poate de indreptatita emotional. dar era o iluzie... a trick of our minds. Ca tot vorbeam de "Forzza"... In Razbelu Stelelor Ioda ii explica ceva similar lu Luke cind se duce in mlastina aia... Noi traim in mintea noastra... dar tot aici stau si capcanele... dupa cum zice un proverb... "the greatest enemy is within". Din cauza shiftului asta in perspctiva vizavi de "scopuri" si "agentii ce le poarta" multi cred ca a gindi asa anuleaza scopul vietii... ca nu mai ai nimic pentru ce trai si ca poti fi predispus la fapte "rele". la fel despre buddhism se crede ca e nihilist... In realitate... evident ca lucrurile pot parea asa din acea perspectiva in care te afli si tu... dar odata ce ajungi la perspectiva asemanatoare cu a mea... si nu suferi de boli mintale care sa te faca sa sari de la etaj in depresie la fel cum religia te poate face sa ucizi oameni in partea maniacala... vei intelege ca de fapt este doar o rearanjare a perspectivei scopului vietii si ca viata e chiar mai color asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africa Korps Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Desi sarcastic si cu pH mic, ti-a cam raspuns Budd la ce ai zis. La partea cu nediscutatu ideilor mai vreau sa adaug ca atunci ar fi bine sa nu le emiti... oamenii sint interesati de ideile celorlalti in masura in care sint discutabile... altfel sint or ordine ori chestii neinteresante. la partea quotata iti spun si eu (inca odata) ca problema o pui fix pe dos. dar nu poti sa intelegi "iluzia" decit daca esti de acord sa iti pui perspectiva la incercare... stii tu... chestia din stiinta... sa incerci sa iti falsifici teoria. Exact ca la o iluzie optica in care nu poti vedea varianta cealalta decit daca "te uiti putin diferit". dpv evolutionist se poate explica simplu. Mintea este un organ cu functie adaptativa primordiala. Cum pielea opreste pericolele care incearca sa afecteze organismul la fel mintea incearca sa evite pricolele care pot afecta organismul in viitor. Practic functia ei primordiala este anticiparea. Pentru a face cu succes functia ei s-au dezvoltat o gramada de structuri (etapizat si fara un scop/plan initial). Dar ceea ce face face prin urmatoarele elemente. Realitatea este impartita in: agenti, intentiile lor, actiunile prin care se manifesta si obiectele asupra carora se manifesta. Odata ce ai schema asta... poti anticipa viitorul... evident... cu ajutorul senzorilor care iti aduc informatii in real time (dar care iti si delimiteaza zona de existenta... asta e o discutie viitoare pe care o sa o reiau cu Shobolanu). din chestia asta reies 2 lucruri A. din cauza ca unul din agenti este propria existenta pentru care mintea calculeaza viitorurile posibile si din cauza ca pentru a isi creste eficienta mintea a ajuns sa calculeze mai mult de "o mutare"... agentul propriu fiind mereu central oricarui calcul si fiind "in fata ochilor mintii" ori de cite ori face calcule mai mult de "o mutare" este natural ca la un moment dat "self awareness-ul" sa emearga. B. totul este agentualizat in minte. TOT! de aia mereu avem tendinta sa vedem lucrurile in forma "X executa operatia Z asupra obiectului Y avind ca scop W". mai sus am colorat cuvintul "incearca"... se poate observa si acolo exact ceea ce spun... ne este de multe ori mai usor sa agentualizam sau chiar sa personificam lucrurile din jur ca sa putem calcula mai usor. Dar... de multe ori agentualizam degeaba ne existind nici agent nici intentie. dar nu ne putem scapa propriei naturi. La fel se intimpla cind ne enervam pe chestiile care ne stau in cale... de spunem ca de ale dracului ne stau in picioare intentionat etc. Stiu ca este foarte greu sa iti invingi "instinctul" feelingul" initial cum ca ceea ce "crezi" este corect... ca totul pare facut cu cap si deci cineva l-a facut... mos sau nemos cu sau fara barba. Dar noi avem metode de a ne da seama daca sentimentele noastre despre opiniile noastre nu cumva ne inseala. de exemplu... O amica avea acum citeva zile super scirba de omizi... prietenul ei ridea de ea si ii zicea ca e o prostie ce simte... Ea i-a replicat ca si lui ii e scirba de gindaci desi ei nu... El a confirma strimbindu-se... da... gindacii sint gretosi... Eu... nu am scirba nici de gindaci nici de omizi... care dintre sentimente era real? Si tottu ei resimteau opinia lor despre jivinele alea ca fiind cit se poate de indreptatita emotional. dar era o iluzie... a trick of our minds. Ca tot vorbeam de "Forzza"... In Razbelu Stelelor Ioda ii explica ceva similar lu Luke cind se duce in mlastina aia... Noi traim in mintea noastra... dar tot aici stau si capcanele... dupa cum zice un proverb... "the greatest enemy is within". Din cauza shiftului asta in perspctiva vizavi de "scopuri" si "agentii ce le poarta" multi cred ca a gindi asa anuleaza scopul vietii... ca nu mai ai nimic pentru ce trai si ca poti fi predispus la fapte "rele". la fel despre buddhism se crede ca e nihilist... In realitate... evident ca lucrurile pot parea asa din acea perspectiva in care te afli si tu... dar odata ce ajungi la perspectiva asemanatoare cu a mea... si nu suferi de boli mintale care sa te faca sa sari de la etaj in depresie la fel cum religia te poate face sa ucizi oameni in partea maniacala... vei intelege ca de fapt este doar o rearanjare a perspectivei scopului vietii si ca viata e chiar mai color asa. Mi-ai explicat foarte frumos ! Insa eu nu-mi pot da seama de ce am anumite trairi si ganduri pe care nu mi le pot explica, pur si simplu ies din raza mea de intelegere si incercand sa le gasesc o explicatie logica, nu gasesc nici una. Este ca si cand mi-ar cere cineva sa-i desenez pe o hartie, caldura sau frigul... Mintea umana este foarte complexa, dar in momentul de fata omenirea nu a descoperit nici macar 5% din secretele sale, adevarat ca progresam dar ritmul este foarte lent. Discutia pe tema asta sunt de parere ca e interminabila, atata timp cat oamenii se impart in aceste 2 tabere, atat noi aici pe forum, cat si oamenii de stiinta si savantii, in lume. Pentru ca ateismul si credinta se regaseste si in randurile savantilor si a oamenilor de stiinta, din intreaga lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Stii ce nu inteleg eu ? Vehementa si impulsivitatea voastra de a raspunde, sunteti siguri ca voi ca detineti adevarul absolut si ceilalti sunt oamenii cavernelor, care posteaza din pestera. Da mah omu cavernelor, ce naiba vrei mai adevarat decat calculatorul care il ai in fata ochilor, ala ti l-a trimis Mnezo in pestera? Cum sa nu fii vehement cand unii iti spun ca Scufita Rosie e adevarata si Gizaz s-a nascut din virgina si Mnezo a creat femeia din coasta lu Adam. Imi sfidezi inteligenta mai nene, cum sa nu fiu vehement. DA, noi detinem adevarul absolut in prinvinta asta: religia e pentru imbecili, nici cei care o propavaduiesc nu cred in ea, decat cei care o infuleca, o planeta de imbecili maimutzoizi care nu-s departe de pestera aia in care desenau mnezoi cu caca pe pereti si futeau fumei la comun. Sau ca sa-ti explica mai clar ca sa intelegi: Toata STIINTA si TEHNICA din spatele calculatorulu cu care comunici cu mine se bate cap in cap cu teoria ta, cu religia. Nu sunt compatibile. Stiinta explica ca nu e real ce zici tu, e ala-bala-portocala, fantasme, bazme. Intelegi? Calculatorul ala il ai in fata ochilor, exista, e dovada clara ca religia nu exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africa Korps Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Cum sa nu fii vehement cand unii iti spun ca Scufita Rosie e adevarata si Gizaz s-a nascut din virgina si Mnezo a creat femeia din coasta lu Adam. Imi sfidezi inteligenta mai nene, cum sa nu fiu vehement. DA, noi detinem adevarul absolut in prinvinta asta: religia e pentru imbecili, nici cei care o propavaduiesc nu cred in ea, decat cei care o infuleca, o planeta de imbecili maimutzoizi care nu-s departe de pestera aia in care desenau mnezoi cu caca pe pereti si futeau fumei la comun. Am vrut sa inchei, dar trebuie sa-ti raspund si tie omul stiintei si faiantei... Cand eu am sa scriu ca scufita rosie e adevarata si gizaz s-a nascut din virgina, sau cand vei gasi in postarile mele aceste relatari, atunci sa-mi raspunzi, cred ca ai gresit persoana. Daca detii adevarul absolut, tine-l pentru tine. Offtopic: Dca erai inteligent, ai fi fost un doctor sau om de stiinta, nu puneai faianta prin Cehia... Nici eu nu sunt vreun geniu, dar macar ma abtin sa nu ma laud cu inteligenta mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Daca detii adevarul absolut, tine-l pentru tine. Asta-i tare. Deci am avut dreptate ca tu de fapt nu vrei sa afli tocmai pentru a nu fi catalogat imbecil. Ar fi tare gay sa recunosti ca toata viata ti-ai pierdut-o crezand ca doarme forta cu fazeru deasupra patului tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Man... io nu as fi rusinat sa lucrez la groapa de gunoi (daca as fi la fel de distiept ca acum ) nu cred ca se cade datu cu batu in felu asta dar ma rog... probabil te-ai simtit provocat de Belbody care cred ca a facut un fel de portret robot in care a bagat chestii declarate de tine... si s-a exprimat cam... blunt. oricum... Budd e mult mai "painless" (aka anesteziator) cind da cu paru . anywayz... Legat de ce ziceai tu... poti sa dai exemplu de ceva care iti trece prinminte si nu intelegi? Orice... daca e ceva care sa te faca sa te rusinezi... incearca ceva mai simplu... poate cautarea ta de solutie are nevoie de o schimbare de perspectiva care cel mai des vine usor de la cineva care fiind in "alt loc" are by default alta perspectiva... gen... "best way to think outside the box is to be outside of the box." Uite niste alte "erori" faine ale mintii... (au mai fost pe aici dar tu nu ai fost atunci cred)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Ocupatia fiecaruia nu cred ca are vreo relevanta in discutia de fata. Sincer, io si daca ma faceam preot, tot n-as fi crezut in Dumnezeu. Nu ai enumerat tu ce am scris mai sus, dar odata ce sustii religia automat esti de acord cu ce sustine ea, cu asta esti de acord? Noi ateii credem in ce avem in fata ochilor si ce este palpabil si demonstrat LOGIC, cand o sa se schimbe ceva in privinta religiei, o sa apara vreo dovada de necontestat, atunci vom crede si noi ca in orice alt lucru dovedit, pana atunci nu detinem nimic, spre deosebire de voi, care detineti.. calea spre mantuire si dragostea domnului. OK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africa Korps Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Asta-i tare. Deci am avut dreptate ca tu de fapt nu vrei sa afli tocmai pentru a nu fi catalogat imbecil. Ar fi tare gay sa recunosti ca toata viata ti-ai pierdut-o crezand ca doarme forta cu fazeru deasupra patului tau. Ai avut dreptate prost. Unde naiba am zis ca nu vreau eu sa aflu ??? Am spus ca stiinta mai are pana la momentul 0, pana atunci... Eu nu am frustrari de genul initiatorului topicului, care dupa ce si-a dat seama ca god nu exista, au inceput sa-l macine diferite sentimente de furie, ura si mai stiu eu ce. De Bellbody aveam o parere ok, dar m-a enervat ca a citit de la altii ce au postat si s-a luat de mine. Acum ai inteles cat de gay e treaba ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Da mah omu cavernelor, ce naiba vrei mai adevarat decat calculatorul care il ai in fata ochilor, ala ti l-a trimis Mnezo in pestera? Cum sa nu fii vehement cand unii iti spun ca Scufita Rosie e adevarata si Gizaz s-a nascut din virgina si Mnezo a creat femeia din coasta lu Adam. Imi sfidezi inteligenta mai nene, cum sa nu fiu vehement. DA, noi detinem adevarul absolut in prinvinta asta: religia e pentru imbecili, nici cei care o propavaduiesc nu cred in ea, decat cei care o infuleca, o planeta de imbecili maimutzoizi care nu-s departe de pestera aia in care desenau mnezoi cu caca pe pereti si futeau fumei la comun. Sau ca sa-ti explica mai clar ca sa intelegi: Toata STIINTA si TEHNICA din spatele calculatorulu cu care comunici cu mine se bate cap in cap cu teoria ta, cu religia. Nu sunt compatibile. Stiinta explica ca nu e real ce zici tu, e ala-bala-portocala, fantasme, bazme. Intelegi? Calculatorul ala il ai in fata ochilor, exista, e dovada clara ca religia nu exista. Faza ciudata e ca , sunt unii putin mai rasariti, dintre care si unii preoti, care nu vad scrierile din Biblie mot a mot, gen Eva din coasta lui Adam si altele, ci le vad ca pe niste metafore, sau ca pe niste scrieri care au un anumit inteles. Intr-o perioada si eu credeam astfel, dar acum gandindu-ma mai bine, nu stiu daca e chiar asa, pt ca nu stiu daca cei care au scris-o erau atat de intelgienti pe vremea aia. Atunci erau foarte inapoiati si cu o gandire foarte simpla, cred ca nu ajunsesera nici la un sfert din capacitatea de gandire a omului modern. E intr-un fel cum e la aborigeni si bosimani care au o viziune extrem de simplista a lumii si cum a fost creata ea. Pe langa toate astea Biblia si majoritatea religiilor in general sunt foarte misogine, fiind scrise de niste barbati inapoiati si obsedati sexual (dpdv modern. Chiar si in vremea aceea cele mai puternice sentimente erau doar instinctele de procreere, autoconservare si hrana, intrebarile despre ce o fi mai sus si cum a aparut viata de abia le patrundeau in cap. Pana la urma e normal ca a fost scrisa asa, cand omul nu intelegea nici unul dintre feneomenele naturale si ingeneral nu intelegea nimic din mediun inconjurator si a inceput sa se gandesca cu minte lui scurta, gen e un zeu mare in ceruri care mananca soarele si de asta se face noapte si multe altele. Cea mai simpla explicatie este aceea ca e cineva acolo sus care a creat totul si tot ce se intampla se intampla pt vrea el si el face totul. Faza mai nasoala e ca sunt oameni atat de indoctrinati acum in zilele noastre cu toata informatia si tehnologia la indemana, care cred la fel si blameaza stiinta ca incearca sa il faca pe omul mare din ceruri un mincinos. Pe langa toate astea formatul Bibliei care circula acum e tradusa si ras tradusa de nu stiu cati popi de-alungul timpului si sunt zeci-sute de pasaje scoase pt li s-a parut lor ca omul ar putea pune la indoiala scrierile si ca spalarea pe creier ar putea fi compromisa. Deci cum poti crede ceva ce a fost scris de niste inapoiati care aveau nivelul de inteligenta unui copil din vremurile noastre. Ce e si mai inexplicabil e cum de sunt atatia oameni care mai cred in balivernele astea si se lasa spalati pe creier in continuare, asta e cel mai mare mister. A si cum de nu isi dau seama ca e ceva dubios cand cei mai intelgenti oameni de pe planeta sunt atei sau pun la indoiala scrierile religiei, si cu cat cineva citeste, se documentaza, invata mai mult cu atat stie mai putin despre lumea in care traim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 @mangusta Pai asta ma intreb si eu. In secolul 21, in anul 2011 (cand eram mic ma gandeam ca in anul 2000 o sa zburam cu rachete, etc), 2011 deci, cand a ajuns tranzistorul cat atomul si televizorul cat foaia de carton, unii tot se leaga de chestii de mult apuse, care ar trebui sa ramana doar la stadiul de muzeu, (ca in CZ, bisericile sunt muzee, popi nu prea) Cu cat un popor e mai religios cu atat e mai primitiv, mai legat de trecut.. Radem acum cand citim in ce credeau grecii sau romanii, zeii... dar nu ne uitam la noi ca-credem in niste prostii si mai mari. Macar zeii in Olimp aveau o logica.. nu multa, dar era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africa Korps Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Ocupatia fiecaruia nu cred ca are vreo relevanta in discutia de fata. Sincer, io si daca ma faceam preot, tot n-as fi crezut in Dumnezeu. Nu ai enumerat tu ce am scris mai sus, dar odata ce sustii religia automat esti de acord cu ce sustine ea, cu asta esti de acord? Noi ateii credem in ce avem in fata ochilor si ce este palpabil si demonstrat LOGIC, cand o sa se schimbe ceva in privinta religiei, o sa apara vreo dovada de necontestat, atunci vom crede si noi ca in orice alt lucru dovedit, pana atunci nu detinem nimic, spre deosebire de voi, care detineti.. calea spre mantuire si dragostea domnului. OK? Imi cer scuze daca te-a suparat chestia cu faianta, dar m-am saturat sa tot spun ca eu nu cred in biblie, religie, adam si eva si r.a.h.a.t la tava....cand am spus de 5 ORI, ca eu cred cred intr-o inteligenta creatoare si nimic mai mult. Si apoi vine lumea si-mi rastalmaceste cuvintele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate