B.B. Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Mnezo e foarte bun, de genul: sa zici merci ca ti-am rupt numa o mana, daca ma enervam mai tare iti rupeam si picoarele. Vezi ce bun sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Uite ca am gasit si "manualul lipsa" din clasa a 10a ... lectura placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Pe principiul: medicina,oameni in spatiu,motociclete,masini.......teoria evolutiei incompleta. FRAIERILOR,credeti orbeste in stiinta...HA HA HA HA. Dar ce zici credinta crestina e mai buna ca cea islamica? Daca da,de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Pe principiul: medicina,oameni in spatiu,motociclete,masini.......teoria evolutiei incompleta. FRAIERILOR,credeti orbeste in stiinta...HA HA HA HA. Dar ce zici credinta crestina e mai buna ca cea islamica? Daca da,de ce? Oricare e mai buna decat cea islamica si oamenii au facut-o sa fie cea mai cretina din toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Dar ce zici credinta crestina e mai buna ca cea islamica? Daca da,de ce? asta e de aia de ii face sa isi dea cu tesla... misto de pus cind sint ambele tabere de fata si apoi... usurel te retragi in buncar . Oricare e mai buna decat cea islamica si oamenii au facut-o sa fie cea mai cretina din toate! Da... confirma si victimele inchizitiei, si cruciadelor, si bastinasii americani va fac cu mina din... iad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 (editat) asta e de aia de ii face sa isi dea cu tesla... misto de pus cind sint ambele tabere de fata si apoi... usurel te retragi in buncar . Da... confirma si victimele inchizitiei, si cruciadelor, si bastinasii americani va fac cu mina din... iad... Da uitasem pe moment de inchizitie si saracii bastinasi, dar legat de islamism uite un filmulet interesant sau un articol la fel de interesant Defapt ce e mai rau pe lume tot de la religie provine... Editat Septembrie 21, 2011 de mangusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 (editat) opaaa... stichi btw... daca se poate si e voie... va rog sa scoateti din pushcarie si restul topicurilor pe tema asta care au fost inchise si atasati-le la asta... is multe info care sint pierdute asa... oricum flame-urile de acolo vor fi mult in urma si nu vor prezenta interes. Editat Septembrie 21, 2011 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Apropo de perceptie. Ce parere aveti de teoria lui http://en.wikipedia.org/wiki/C._D._Broad ? Am mai auzit de treaba asta inainte sa aud de el. "that we should do well to consider much more seriously than we have hitherto been inclined to do the type of theory which Bergson put forward in connection with memory and sense perception. The suggestion is that the function of the brain and nervous system and sense organs is in the main eliminative and not productive. Each person is at each moment capable of remembering all that has ever happened to him and of perceiving everything that is happening everywhere in the universe. The function of the brain and nervous system is to protect us from being overwhelmed and confused by this mass of largely useless and irrelevant knowledge, by shutting out most of what we should otherwise perceive or remember at any moment, and leaving only that very small and special selection which is likely to be practically useful." Citatul e al lui ,dar e dintr-o carte a altui autor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 cred ca ceva e pe dos in citatul ala... each person... adica... personale nu sint produse de creier? de minte? si daca e in afara lui... ce "usefulness" pot avea "faptele" care se intimpla... lui ca si organism sau altora?? Cred ca e privita problema ca printr-un negativ... ca si cum ai zice ca scopul ochilor nu e sa vada ci sa faca lumina sa intre mai putina in cap ca altfel cine site ce destepti am fi si am vedea lucrurile mai bine si cine stie la ce nu near folosi asta... plm... sau poate sint beat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 (editat) Ciudat este ca nu apartine nici lui C D Broad si nici Bergson. Banuiesc ca e ceva urat scos din context de cineva care a fost citat de altcineva si tot asa... Asta scria in The doors of perception de Aldous Huxley. Oricum ideea de baza (ceea ce ai zis si tu parca) e ca tot ce invatam ne ajuta,dar ne si limiteaza intr-un fel. Pe masura ce crestem ne pierdem abilitatea aia de a privi lumea obiectiv. Faza dintr-un documentar care a fost si pe Nat Geo despre LSD.S-a facut un experiment cu 3 grupe de oameni.Unii normali,unii care erau pe LSD si unii schizofreni.Apoi li s-a dat sa priveasca o masca din aia goala alba,goala pe dinauntru si au fost intrebati ce parte privesc,aia concava sau aia convexa.Aia schizo si aia pe LSD nu s-au inselat niciodata,in schimb aia normali au fost pacaliti. asta e masca,dar fara belciug PS: DA,omul e dumnezeu. Fiecare are potentialul sa fie propriul dumnezeu,cel putin asta zice buddhismul.Daca extidem ideea peste 1000 de ani si o avansare tehnogica fffff mare in care putem crea stele si chestii din astea putem spune ca omul e dumnezeu.Deja mai e putin pana o sa crea viata artificiala. sau poate sunt beat Editat Septembrie 21, 2011 de Dan_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 @Dan_06 "Fiecare are potentialul sa fie propriul dumnezeu,cel putin asta zice buddhismul" Gresit "Daca extidem ideea peste 1000 de ani si o avansare tehnogica fffff mare in care putem crea stele si chestii din astea putem spune ca omul e dumnezeu.Deja mai e putin pana o sa crea viata artificiala. sau poate sunt beat " Sper ca erai beat, nu de alta dar dintr-o gresala extinzi ideea tot intr-o gresala. Idee veche la ateisti, ma refer la utopia cum ca daca in viitor vom renunta la religie vom ajunge "raiul pe pamant": http://www.youtube.com/watch?v=BQ28NPhyoTs E posibil ca ideea asta in biserica ateista sa devina "raiul ateu". OK, acum in conditiile in care ateismul iti promite "raiul pe pamant", sunt curios tu ca ateu prin ce metode crezi ca se poate ajunge la acea perfectiune a omului? Care sunt uneltele? Te rog nu raspunde "prin cunoasterea stiintei" pentru ca nu faci decat sa-ti dai singur cu ciocanul in #$%^. Egoul uman e "o leaca" mai jmecher decat "stiinta", sunt curios cum faci tu sa-l aduci la perfectiunea unei societatii perfecte (unde majoritatea oamenilor or sa fie sfinti ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Bai nu stiu ce dracu bei tu acolo la "antipozi" dar uneori esti de-o elocventa inspaimintatoare menntinind si un nivel de umor ridicat. zau ca nu m-as supara sa fiu eu in locu lu popa cosmin... as ride dreq de mine de m-as strica referitor la: "mai usor de dus de nas prin experimente cu iluzii optice nu inseamna mai "rau" " daca am priceput eu bine la ce te referi, eu zic nu ca e rau ci "untrustworthy". Ceva gen... daca ai o eroare intr-un sistem de x procente si vrei ca o operatie la care acel sistem este parte sa nu aibe o eroare mai mare de y (unde y este de multe ori mai mic ca x) si care sa tinda spre ideal 0... atunci pui mai multe sisteme care au erori mici sa "ajute" la acea operatie si incerci sa le faci ca ele sa se corecteze unele pe altele fara sa introduca blocaje sau alte erori. Gen GPS... desi ai eroare folosind 3 sateliti... eroarea scade dramatic folosind de la 9 in sus. La fel mintea... daca vezi ca mintea e pacalibila printr-o iluzie... creezi o operatie noua de verificare si eliminare a respectivei erori. sint convins ca mintea este in realitate plina ochi de erori... reteaua da erori cu nemiluita... dar fiind atit de mare si distribuita si etajata se corecteaza foarte mult din ele incit putine ies la suprafata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 50 de motive pentru care nu accept evolutia: Pentru ca nu-mi place ideea ca ne tragem din maimute… desi oamenii sunt categoric definiti si clasificati drept maimute Pentru ca sunt prea prost si/sau prea lenes sa deschid o carte sau sa ma uit pe Discovery Channerl Pentru ca, daca nu inteleg imediat cum functioneaza ceva, in mod sigur e o prostie Pentru ca nu-mi pasa ca efectiv 99,9% din biologi accepta evolutia ca teoria unificatoare a biologiei Pentru ca prefer ideea ca (completeza cu numele zeului tau) a spus HOCUS-POCUS. Pentru ca creierul meu anti-logica nu poate pricepe ca evolutia se refera doar la procesul de speciatie, nu la abiogeneze, sau la formarea planetelor, sau la cosmologia big-bang, sau la existenta lui Dumnezeu, sau locul in care a fost ingrobat pe Jimmy Hoffa, sau la motivul pentru care cerul este albastru sau la numarul de limbi necesare pentru a topi o acadea Pentru ca straturile fosilifere nu contin ramasitele tuturor organismelor vii care au existat pe parcursul celor 4,5 miliarde de ani ai acestei plante, desi fosilizare este un proces rar care se intampla doar in ocazii cu totul speciale Pentru ca stiinta inca nu a produs dovezi pentru existenta speciilor tranzitorii… cu exceptia numarului imens al acestor gasit in straturile fosilifere care nu pot fi luate in considerare pentru ca… aaah… uite un obiect stralucitor… am plecat de aici Pentru ca nu stiu nimic despre Darwin decat ca avea o barba ciudata Pentru ca teoria evolutiei (care, conform oamenilor de stiinta, explica perfect varietatea vietii pe Pamant) contrazice litera Bibliei… stii tu, Pamantul plat cu un firmament care tine apa afara, serpi vorbitori, oameni ce se intorc din morti, liliecii sunt pasari, arbusti vorbitori, nasteri virgine, mancare teleportata de nicaieri, cantitati imense de apa ce se transforma in sange etc etc Pentru ca eu cred ca cuvantul „teorie” inseamna „o ipoteza aruncata la intamplare” cand de fapt inseamna „o explicatie a unui fenomen care este bine sustinuta de un numar mare de dovezi si care unifica ipoteze similare confirmate” cum ar fi teoria atomica, teoria gravitatiei, teoria germenilor, teoria celulelor, teoria unii-oameni-sunt-niste-idioti etc Pentru ca faptul ca stiinta se autocorecteaza ma enerveaza. Restul credintelor mele sunt rigide si nu suporta corectie Pentru ca sunt sub falsa impresie ca evolutia implica faptul ca unul din stramosii mei recenti a fost cimpanzeu Pentru ca totul pare a avea un design pentru mintea mea care a fost adaptata de natura sa vada design-ul, probabil ca un mecanism de supravietuire Pentru ca un preot/calugar/evanghelist celebru mi-a spus ca evolutia este modul prin care Satan ma indeparteaza de Dumnezeu Pentru ca acelasi tip mi-a spus ca Dumnezeu a plantat fosilele pentru a-mi testa credinta Pentru ca sunt 100% corect in privinta a 100% din lucruri si sunt 0% sanse ca un om de stiinta educat la Oxford cu numeroase doctorate sa stie mai multe decat mine Pentru ca nu stiu ca fosilele au fost gasite in strate sedimentare corespunzatoare cu varsta lor asa cum cineva s-ar astepta daca evolutia ar fi adevarata Pentru ca nu inteleg de ce, daca avem un stramos comun cu cimpanzeii, mai exista inca cimpanzei. Si cand cineva cu mai mult de 3 neuroni raspunde „pentru acelasi motiv pentru care americanii au stramosi comuni cu britanicii dar inca exista britanici” nu vad legatura. Pentru ca mama m-a scapat in cap cand eram mic De mai multe ori Intentionat Pentru ca ideea ca viata a evolut natural pe parcursul a miliarde de ani este infinit mai putin acceptabila ca ideea ca un om de 800 de ani a inghesuit o pereche din fiecare specie intr-o barca imensa din lemn, cand intreaga planeta a fost inundata, un eveniment pentru care nu avem absolut nici o dovada geologica si care nu are nici un sens Pentru ca Isus calarea un ditai Tiranozaurus Rex. Atit de smecher era. Si inca ceva, T-Rex erau vegetarieni. Asa mi-a spus Ken Ham si eu il cred. Pentru ca nu realizez ca a spune „microevolutia e posibila dar macroevolutia nu” este la fel de stupid ca a spune „pot sa ma scobesc in nas timp de o secunda dar nu pot sa ma scobesc in nast timp de 10 secunde” Pentru ca sistemul de educatie a esuat lamentabil … si apoi s-a (cuvant urat) pe fata mea Pentru ca cred ca daca stii cum functioneaza natura in mod magic isi pierde tot farmecul Pentru ca nu stiu ca evolutia a fost testata si observata in laboratoare Pentru ca atunci cand sunt confruntat cu asta, refuz sa cred. Este in mod evident o conspiratie stiintifica cu scopul de a ne transforma in atei desi evolutia nu spune nimic despre natura lui Dumnezeu si nici daca aceasta (!!!) exista sau nu Pentru ca sunt prea prost sa realizez ca Darwinismul Social nu are nimic in comun cu evolutia si este de fapt o barstardizare pseudo-stiintifica pe care stiinta adevarata o neaga Pentru ca planeta si viata au fost create pentru oameni… asa cum Muzeul National de Istoria a fost creat special pentru ghemotoacele de praf care se pot aduna prin colturi Pentru ca nu realizez ca daca am gasi intradevar croco-rate in straturile fosiliere, teoria evolutiei ar fi falsificata Pentru ca sunt multe persoane respectabile ca Ron Paul, Mitt Romney etc (care nu sunt oameni de stiinta) care nu accepta evolutia si intr-un fel asta imi valideaza opinia Pentru ca mama n-a stiut sa nu bea alcool in timpul sarcinii. De asemenea n-a stiut sa nu se arunce in mod repetat pe scari pentru a sterge faptul ca a facut sex cu cineva care l-a votat pe Bush de 2 ori Pentru ca nu stiu ca „complexitatea ireductibila” a fost infirmata de un miliard de ori de un miliard de oameni si ca nu este un argument mai credibil decat „ntzz… ntzzz… iti spun eu ca gresesti” Pentru ca nu am vazut nicioada o rata evoluand in pisica peste noapte in ciuda faptul ca asa ceva ar fi in contradictiei cu toate disciplinele stiintei Pentru ca nu am imaginatie, invatarea este prea obositoare, nu-mi plac faptele demonstrate, schimbarea ma sperie si cred ca acidul deoxyribonucleic e ceva cu care trebuie sa curat faianta Pentru ca evoluta inseamna ca trebuie sa renunt la tot ce stiu, sa-mi abandonez credinta si sa catar prin copaci ca o maimuta. oooo-aaaa-uuuu-aaaa Pentru ca nu mi-am vandut pestera si nu m-am mutat inca in secolul 21. Astept ca piata imobiliara a pesterilor sa-si revina din criza financiara in care este momentan Pentru ca nu stiu ce e acela un atavism si, chiar daca mi-ai spune, tot n-as crede. E prea ciudat. Pentru ca daca nu stiu ca evolutia explica faptul rezistenta la meticilina a Staphylococcus aureus si astea inseamna ca poate preveni transformarea acestuia intr-un supervirus care poate ucide un numar foarte mare de oameni Pentru ca nu stiu ca evolutia este folosita in medicina pentru diagnosticarea si tratarea anumitor boli ca maladiile genetice, infectiile bacteriene sau virale Pentru ca eu cred ca exista o asemanare foarte mare intre obiectele inanimate precum cladirile, tablourile si ceasurile (care stim sigur ca sunt create de oameni din componente identificabile) si fiintele vii (care se reproduc cu variatii genetice sub influenta factorilor de mediu) Pentru ca nu vad nici o asemanare semnificativa intre oameni si maimute *ma scarpin in fund si apoi imi miros degetele* Pentru ca sunt prea special ca sa fiu modelat de procese naturale si intreg sistemul planetar, solar, galatic si chiar universul au fost create special pentru mine Pentru ca inghit fara discernamant rahatul ignorant anti-stiintific regurgitat de infractori idioti precum Kevin Hovind, Ted Haggard, Fred Phelps si Ken Ham Pentru ca sunt sceptic si scepticismul inseamna sa ignori ceea nu confirma ceea ce cred deja Pentru ca nu stiu ce e ala „confirmation bias” (trad aprox „inclinatia de a confirma ce ne sustine credintele anterioare”) Pentru ca, desi in timpul vietii mele nu am vazut nimic ce poate fi considerat magie, consider ca magia este raspunsul la orice nu inteleg instantaneu Via: http://bobbie-the-jean.deviantart.com/journal/23586617 sursa - http://www.logosfera.ro/2009/03/50-de-motive-pentru-care-nu-accept-evolutia/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 La fel mintea... daca vezi ca mintea e pacalibila printr-o iluzie... creezi o operatie noua de verificare si eliminare a respectivei erori. sint convins ca mintea este in realitate plina ochi de erori... reteaua da erori cu nemiluita... dar fiind atit de mare si distribuita si etajata se corecteaza foarte mult din ele incit putine ies la suprafata. E plina de erori, dar nu cred ca se corecteaza foarte multe din ele, ci doar se trece peste ele. Cel mai bun exemplu care il pot da eu, e din domeniul artei. In timp am invatat sa disting mai multe culori si sa vad mai multe lumini si umbre fata de un ochi/om obisnuit. Exersand ochiul si mintea ajungi sa vezi cu totul altfel (cu o acuratete mult mai mare) formele din jurul tau. De multe ori auzi intrebarea "Cum a resusit cu tare sa picteze/deseneze aia", a reusit prin antrenarea ochiului si mintii sa vada si sa corecteze mai mult din erori. Oricum lumina si umbra influenteaza foarte mult perceptia formei si de aici se poate pacali foarte usor creierul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 14 Pentru ca totul pare a avea un design pentru mintea mea care a fost adaptata de natura sa vada design-ul, probabil ca un mecanism de supravietuire asta e cea mai importanta buba a convinsilor din punctul meu de vedere ...de aici pleaca tot... autoimportanta universala (mai putin momentul in care alunecam pe veceul universal la kacat batrini, bonalvi, ramoliti, imputiti si pishati pe noi... sub ochii familiei care abia asteapta sa scape dreq de noi sa isi vada de... viermuit) si restul bazaconiilor... @mangusta corect ca nu se corecteaza... cel putin la nivelul la care apar... ele sint "ignorate" pentru ca nivelul urmator care are nevoie de respectivele operatii foloseste mai multe surse astfel crescindu-si rata de succes. gen... torrent protocol... hash fails-urile nu sint corectate in sursa lor ci in destinatie care e un nivel deasupra sa zicem. etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Ma popa cosmin, tu nu meriti sa ai calculator/masina/motocicleta..nici macar televizor. Asa cum nici un credincios/popa nu merita sa aiba nici macar curent electric. Pentru ca ei neaga stiinta si tehnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 (editat) @Belbody "Pentru ca ei neaga stiinta si tehnica" Faptul ca tie iti place sa traiesti in dihotomie, asta nu inseamna ca e valabil pentru toata lumea Ceea ce tu ridici la rang de adevar nu e stiinta ci "stiințism". Daca tu imi pui mie in carca o serie de atribute asta nu inseamna ca sunt si adevarate, nu le neg sau confirm pentru ca nu vad sensul. Poti crede ce vrei despre mine So.... Cum e cu societate utopica unde stiinta e noua religie? Prin ce metode va reusi acea societate sa egalizeze toti oameni sub aceasi stiinta? Ce se intampla cu cei care nu vor sa creada in stiinta? De exemplu in germania nazista cine nu era de aceasi credinta cu "fratele arian" era gazat. Ateii cum rezolva problema diferentelor? Sunt sigur ca viata in Second Life e mult mai buna .... ceva de genul Editat Septembrie 22, 2011 de PopaCosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Ce se intampla cu cei care nu vor sa creada in stiinta? De exemplu in germania nazista cine nu era de aceasi credinta cu "fratele arian" era gazat. Ateii cum rezolva problema diferentelor? Stiinta nu este un nene cu barba. Stiinta suntem noi, oamenii, ideile lor eventual puse in practica. In plus. esti de-a dreptul dobitoc cand spui "aceeasi credinta cu fratele arian" pentru simplul fapt ca "fratii arieni" erau pur si simplu crestini. Cel mai mare "arian" era un catolic devotat. Ateii n-au de ce sa rezolve o "problema a diferentelor". Ateii (de fapt orice om relativ inteligent) stiu ca diferentele sunt trasaturi specifice ale rasei din care fac/facem parte si le accepta ca atare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 @Budd "Ateii n-au de ce sa rezolve o "problema a diferentelor". Ateii (de fapt orice om relativ inteligent) stiu ca diferentele sunt trasaturi specifice ale rasei din care fac/facem parte si le accepta ca atare. " Ahaa, asta e pe sistemul "noi suntem political correctness", deja vorbim de "sfintii atei". Parca asa ziceau si francezii in 90 cand in romania erau discriminati tigani, dar dehh, viata bate filmul iar unora le place sa se creada superiori sub plapuma de puf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Ahaa, asta e pe sistemul "noi suntem political correctness", deja vorbim de "sfintii atei". Parca asa ziceau si francezii in 90 cand in romania erau discriminati tigani, dar dehh, viata bate filmul iar unora le place sa se creada superiori sub plapuma de puf Nu coae. Ateismul a existat de la infiintarea primului neuron deci vorbim in cunostinta de cauza. Ai niste comparatii de te doare parul. PS: am uitat sa pun si io niste smaili d-astea. Ia d-acilea : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 @Belbody "Pentru ca ei neaga stiinta si tehnica" Faptul ca tie iti place sa traiesti in dihotomie, asta nu inseamna ca e valabil pentru toata lumea Ceea ce tu ridici la rang de adevar nu e stiinta ci "stiințism". Mah tu esti terminat de prostie, ori esti prost ori te faci. Ce zic eu este ca atunci cand crezi in bazaconii automat negi stiinta, stiinta care a produs obiecte palpabile pe care le folosesti in viata de zi cu zi, de la casa in care stai pana la calculatorul pe care debitezi prostii. Tu negi faptul ca ne tragem din maimutza, deci negi stiinta care a demonstrat asta cu mult timp in urma, stiinta care a produs calculatorul pe care il folosesti in mod curent, sau stiinta care a ajutat-o pe maica-ta sa te nasca.. pricepi. Tu negi tot dar totusi le folosesti fara sa te sinchisesti. Pai daca nu crezi mare parte din stiinta atunci nu-i mai folosi roadele, sau daca nu du-te in desert si traieste ca Moise cu camila.. plm Io ti-as da peste mana cu nuiaua cand intinzi mana la intrerupator sa aprinzi lumina acasa. Marsh la lumanari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 (editat) @Belbody "Ce zic eu este ca atunci cand crezi in bazaconii automat negi stiinta" Si eu am spus ca numai cei care traiesc in dihotomie pot gandi ca tine Daca mie imi place inghetata cu ciocolata asta nu inseamna ca neg existenta inghetatei cu vanilie, insa un dihotomist va crede asta. Iti place vanilia ok, mie ciocolata asta nu inseamna ca nu mai mananc inghetata cu vanilie doar pentru ca iti place si tie "stiinta care a produs obiecte palpabile" Hmmm, nu mai zic nimic. "Tu negi faptul ca ne tragem din maimutza" Erata: avem stramos comun cu maimuta, nu ne tragem din maimuta (un alt mit stiintific care se perpetueaza doar pentru ca e cool) "negi stiinta care a demonstrat asta cu mult timp in urma" Stiinta nu a demonstrat nimic, stiinta are o ipoteza. "Selectia naturala" ca mecanism al evolutiei darwiene, inca e in pom din punct de vedere al demonstratiei stiintifice. "Tu negi tot dar totusi le folosesti fara sa te sinchisesti." Iar imi pui in carca ceva ce nu am spus. "daca nu crezi mare parte din stiinta atunci nu-i mai folosi roadele" Iar e o credinta de-a ta, cred ca face parte din confuzia stiinta/"stiințism", astea sunt doua concepte total diferite. Daca ar fi sa ma incapatanez si sa vad lumea prin ochii tai , ti-as sugera sa nu mai folosesti "1 2 3 4 5" ci "I II III IV V". Editat Septembrie 22, 2011 de PopaCosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Bah, una e sa-ti placa ceva, alta e sa crezi sau sa sustii ceva. Tu esti mai prost ca omul de zapada. Exemplul tau cu inghetata e cat se poate de stupid, aici nu vorbim de preferinte ci de afirmatii. Ceea ce zici tu e ca si cum tu ai zice: azi miercuri si tot azi e joi. Tu sustii ca esti de acord cu 2 teorii care se bat cap in cap. Esti dus cu pluta, nu mai am ce discuta cu tine, ca esti perete frate. Ori iti place sa te contrazici ca prostu ori chiar esti prost de bubui. hai pa "Tu negi tot dar totusi le folosesti fara sa te sinchisesti." Iar imi pui in carca ceva ce nu am spus. Bah, ti-am explicat mai devreme, tu negi automat stiinta si foloasele ei atunci cand crezi in Mnezo si alte bazaconii. Stiinta zice - NU EXISTA DUMNEZEU, NE TRAGEM DIN MAIMUTZA (da si stramosul maimutei de azi si al nostru era tot o maimutza, mai primitiva dar tot maimutza) si tot aceeasi stiinta ti-a pus calculatorul pe masa si curent in perete. Tu nu esti de acord cu ce zice stiinta, deci marsh in (cuvant urat) mea si cumpara lumanari.. ca nu esti de acord cu stiinta. Nu poti sa fii si alb si negru, si cu pu-la in kur si cu sufletu in rai, intelegi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Tu sustii ca esti de acord cu 2 teorii care se bat cap in cap. Iar tu nu vrei sa intelegi ca viziunea ta in care "se bat cap in cap" e doar viziunea ta. Asta nu inseamna ca e si viziunea me si colegul vorbea de "toleranta" ateista intr-o societate utopica Pentru ca va crea societatea aia utopica va trebui sa macelariti 90% din populatie, apoi in fiecare an sa mai decimati din cei ramasi, pana ramaneti la ateul suprem Facem filme SF la iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Cum sa nu se bata cap in cap ma? Calculatorul pe care il folosesti e facut pe principiul 1 + 1 = 2 Religia si credinta in dumnezo e facut pe principiul 1+1 = 100 sau vin din apa si 100 de paini intr-un cos gol. Tu o crezi pe a doua, deci automat o negi pe prima, deci marsh la coada la lumanari. Bou vagon ce esti. Pentru ca va crea societatea aia utopica va trebui sa macelariti 90% din populatie, apoi in fiecare an sa mai decimati din cei ramasi, pana ramaneti la ateul suprem N-a zis nimeni ca maimutzele tre sa stie carte, mai trebuie lume si la coada maturii. Da macar sa taca dreaku. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate