TARKA 2 Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 (editat) Totul se reduce la lipsa de respect. Ma doare in k*ur daca tu stii sau nu cui ii raspund. Crezi ca eu scriu pentru tine?Sistemul imunitar nu te salveaza de la cancer, uneori din contra. Ete pulea, cine s-a gasit sa scrie despre respect aici. Ai pomenit de cine are cancer sau nu, nu de cine are si cum scapa. Focus on faith and religion, ca la medicina esti cam varza. Plm, nu le stii chiar pe toate vrajitorule. Editat Aprilie 17, 2012 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 E pe dos, da-n rest ai dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 (editat) E pe dos, da-n rest ai dreptate. Adica...asa ? "Stimate domn, multumim ca ne inveti ce inseamna respectul fata de aproapele nostru. Ati pomenit de cum se scapa de cancer, nu despre faptul ca sistemul imunitar n-are nicio legatura cu cancerul. Sunteti phd in medicine dar cunostinetele dvs referitoare la religie le depasesc pe cele medicale. Chiar le stii pe toate vrajitorule, sa moara Cichi Cean !." ....plm...da' nu asta am vrut sa zic. Editat Aprilie 17, 2012 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 (editat) "japonia fara buddhismul zen"... tare. filozofic as zice... Editat Aprilie 17, 2012 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 @Tarka: ma mira ca iti lipseste posibilitatea de a intelege un text de 2 rinduri. Ca altfel pari baiat relativ educat . Ti-am zis ca din contra, nu respectuil ci lipsa de respect ma (de)motiveaza ... Cancerul e irelevant acilea, vorbeam de religie si de intrebarile de genul "de ce n-ai fes?". Tu de ce nu ai o sculptura din fier in forma de icosaedru in dormitor? Oricum, vrei sa spui ca sistemul imunitar te (se) salveaza daca dai o raita la fukushima? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Dar ce ar fi fost budhismul zen fara Japonia, ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 @Tarka: ma mira ca iti lipseste posibilitatea de a intelege un text de 2 rinduri. Ca altfel pari baiat relativ educat . Si pe mine ma mira ca nu ai posibilitatea sa "potrivesti" o ironie. Ti-am zis ca din contra, nu respectuil ci lipsa de respect ma (de)motiveaza ... Chiar daca scrii "frumos", majoritatea posturilor tale mustesc de lipsa de respect si dispret, asa ca mai bine las-o asa, sau nu mai pomeni de notiunea asta. Cancerul e irelevant acilea, vorbeam de religie si de intrebarile de genul "de ce n-ai fes?". Daca tot ai amintit, cancerul, bolile in general, au mare legatura cu religia, pentru au fost folosite de biserica pentru prosteala maselor, ca fiind o pedeapsa Dumnezeiasca, pentru pacatele lor. Oricum, vrei sa spui ca sistemul imunitar te (se) salveaza daca dai o raita la fukushima? Nu mai da la intors contextul...Il intrebai pe om, facand o paralela, "tu de ce nu ai cancer"...ca sa nu mai vorbim despre faptul ca religia si credinta pot fi o alegere, cancerul nu. Deci, un individ normal, daca nu se expune unor medii sau substante care favorizeaza aparitia mutatiilor celulelor divizate, nu prea are de ce sa faca cancer. Majoritatea tipurilor de cancer au legatura cu virusurile, deci si cu functionarea sistemului imunitar. Si da, dintre doua persoane expuse radiatiilor, cea cu sistemul imunitar mai puternic, este mai putin afectata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Domle, stai calm, ca lipsa mea de respect nu ti se adreseaza tie. Indiferent de ciondaneli. Nu-mi spune ca nu-s destui care insa o merita. Sint sigur ca simti la fel . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Domle, stai calm, ca lipsa mea de respect nu ti se adreseaza tie. Indiferent de ciondaneli. Nu-mi spune ca nu-s destui care insa o merita. Sint sigur ca simti la fel . Iubeste-ti aproapele si iarta-i greselile precum...stii tu, indiferent cine ar fi. Eo nu ma cert cu nimeni, lumea se cearta cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 (editat) ca sa nu mai vorbim despre faptul ca religia si credinta pot fi o alegere, Nu-s convins. Eu cred ca credinta e o treaba de structura interna. Si ca e mult mai usor sa fii credicios. Mult mai putine dileme, mai putini demoni. Mai putine intrebari, mai putine depresii. Un credincios are motivatii, are "drive". Din pacate din pdv evolutiv e foarte posibil ca credinta sa fie un fel de minim local, o stare stabila. Cu alte cuvinte un credicios are mai multe sanse de supravietuire, chiar si in ziua de azi, decit un ateu. Si de asta poate si peste 100 de ani tot religia o sa fie la putere. Editat Aprilie 18, 2012 de vrajitorul din oz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Dar ce ar fi fost budhismul zen fara Japonia, ha? Daca tot este s-o tinem pe nucleare, cred ca daca aia erau ortodocsi, acum era Cernobal X 1.000 acolo. Nu-s convins. Eu cred ca credinta e o treaba de structura interna. Si ca e mult mai usor sa fii credicios. Mult mai putine dileme, mai putini demoni. Mai putine intrebari, mai putine depresii. Un credincios are motivatii, are "drive". Din pacate din pdv evolutiv e foarte posibil ca credinta sa fie un fel de minim local, o stare stabila. Cu alte cuvinte un credicios are mai multe sanse de supravietuire, chiar si in ziua de azi, decit un ateu. Si de asta poate si peste 100 de ani tot religia o sa fie la putere. Ma uimesti, nu credeam c-o sa fiu de acord cu tine vreodata. Intr-adevar, "teoretic", un credincios pare a avea un trai mai linistit decat un ateu , pentru ca se supune unor reguli si stil de viata oarecum preconceput, fata de un ateu care este un luptator cu realitatile laice si nu are niciun "sprijin divin". Da', totusi, cred pe de alta parte ca este mult mai greu sa fii un credincios permanent si autentic, fata de un ateu care nu are prea multe "griji" in privinta regulilor de viata, altele decat cele impuse prin legi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Dar ce ar fi fost budhismul zen fara Japonia, ha? ce este si in ziua de azi... Buddhism chinezesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiere de vant Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Intr-adevar, "teoretic", un credincios pare a avea un trai mai linistit decat un ateu , pentru ca se supune unor reguli si stil de viata oarecum preconceput, fata de un ateu care este un luptator cu realitatile laice si nu are niciun "sprijin divin". Da', totusi, cred pe de alta parte ca este mult mai greu sa fii un credincios permanent si autentic, fata de un ateu care nu are prea multe "griji" in privinta regulilor de viata, altele decat cele impuse prin legi. am si io o intrebare fiindca va tot invartiti in structuri. concret, daca/cand va moare cineva apropiat, o ruda sa zicem, cineva din familie, mergeti la biserica? la care o fi ea, crestina, budhista, etc.. ce faceti? cititi forumul in continuare ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 (editat) Concret. Cand a murit mama,acum un an jum'ate, am avut slujba cu doi preoti, s-a mers la biserica, s-a platit ce era de platit, s-a facut slujba de inmormantare, parastasele de rigoare etc. Pentru ca mama era credincioasa. Ca imi venea sa il sparg la fata pe scarbosenia aia de preot, care mi-a cerut o multime de bani, el venind intr-un X5, asta dupa ce a stat vreo 5-6 ore la masa pe care am dat-o pentru rudele venite din tara...e alta poveste. Si nu pentru banii ceruti imi venea sa-i modific fizionomia, ci pentru caracterul infect si lacomia de care a dat dovada. O mizerie de om, dar...preot, leader de oite care merg pe drumul de aur care duce in Rai. Reveniti-va, mai oameni buni. Religia este o simpla manipulare a omului, e drept, la nivel mai inalt. De aia e si mai ticaloasa. Editat Aprilie 18, 2012 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 am si io o intrebare fiindca va tot invartiti in structuri. concret, daca/cand va moare cineva apropiat, o ruda sa zicem, cineva din familie, mergeti la biserica? la care o fi ea, crestina, budhista, etc.. ce faceti? cititi forumul in continuare ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic? Detaliaza/reformuleaza putin intrebarea, ca n-am inteles ce intrebi de fapt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiere de vant Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Concret. Cand a murit mama,acum un an jum'ate, am avut slujba cu doi preoti, s-a mers la biserica, s-a platit ce era de platit, s-a facut slujba de inmormantare, parastesele de rigoare etc. Pentru ca mama era credincioasa. Ca imi venea sa il sparg la fata pe scarbosenia aia de preot, care mi-a cerut o multime de bani, el venind intr-un X5, asta dupa ce a stat vreo 5-6 ore la masa pe care am dat-o pentru rudele venite din tara...e alta poveste. Si nu pentru banii ceruti imi venea sa-i modific fizionomia, ci pentru caracterul infect si lacomia de care a dat dovada. O mizerie de om, dar...preot, leader de oite care merg pe drumul de aur care duce in Rai. Reveniti-va, mai oameni buni. Religia este o simpla manipulare a omului, e drept, la nivel mai inalt. De aia e si mai ticaloasa. sa inteleg ca te-ai dus pentru mama. dar si pentru tine..sa fii tu mai impacat. ca preotii ca preotii, si eu stiu unul mai pacatos decat mine:) da' fiecare cu ale lui. asta e alta poveste. Detaliaza/reformuleaza putin intrebarea, ca n-am inteles ce intrebi de fapt. intr-o situatie descrisa mai sus, ce faci? cum reactionezi? inside and outside? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Pentru mine? La biserica? Ma faci sa rad.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 intr-o situatie descrisa mai sus, ce faci? cum reactionezi? inside and outside? Sorry, tot nu inteleg intrebarea, vorbesc serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiere de vant Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Pentru mine? La biserica? Ma faci sa rad.. macar atat:) da' unde-i d-zeul tau? Sorry, tot nu inteleg intrebarea, vorbesc serios. poate te ajuta vrajitorul:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 macar atat:) da' unde-i d-zeul tau? Da al tau unde e? Asta daca tot intrebi pe cineva care nu crede.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 poate te ajuta vrajitorul:))) ...ca caterinca proasta ai in tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiere de vant Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Da al tau unde e? Asta daca tot intrebi pe cineva care nu crede.. al meu este, peste tot.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 (editat) al meu este, peste tot.. ...ca caterinca proasta ai in tine... Alta clona a lui Popa Cosmin.. Editat Aprilie 18, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Alta clona a lui Popa Cosmin.. Nu,cica e clona de Albatros_calator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 am si io o intrebare fiindca va tot invartiti in structuri. concret, daca/cand va moare cineva apropiat, o ruda sa zicem, cineva din familie, mergeti la biserica? Cind moare cineva apropiat faci ce a vrut mortul si familia lui, nu ce vrei tu. E o chestie de respect si conventie sociala. Oamenii se duc la biserica nu numai pentru credinta ci si din multe alte motive. Nu inteleg de ce unii amesteca traditia si societatea cu credinta. Nu e nici o ipocrizie aici, poti sa participi chiar la viata religioasa daca ai un motiv oarecare si nu trebuie sa fii credincios. Daca ma duc in amazon si ma invita un trib la o incantatie cu baut halucinogene crezi ca refuz ca "nu cred in zeul vostru"? Da ce, trebuie sa crezi ca sa participi la un eveniment social, o crucifiacre, o ardere pe rug ceva? Daca nu esti credicios nu trebuie sa iei nici o atitudine militatnta, nu trebuie sa-ti pui sticker pe masina, nu trebuie umbli cu banner pe strazi, nu trebuie sa te bagi in semana galagios, nu trebuie sa eviti biserica, nici macar nu trebuie sa ai un rinjet dispertuitor cind intri intr-una, nu trebuie sa-ti fie frica de ciocinitul oualelor.... si de ce ar trebui? ca sa nu ajungi in iadul ateilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate