Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator Walhaz

Cea mai interesanta faza e vehementa cu care ateii ataca si ridiculizeaza teistii. In cazul in care ateii se simt bine-n pielea lor, n-ar trebui sa le pese de parerile altora.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator 9fingers

Nici eu nu l-am cunoscut de la primele aparitii. Si-a luat ban de cateva ori si tot revine cu alte conturi dar aceeasi placa. Il stiu doar de cand isi spune gromovnik si apare pe la pagina 357, o lasa mai moale dupa un timp si revine in forta pe la pagina 372....

Link spre comentariu

Vizitator Walhaz

Aveti macar o dovada ca as fi altcineva?

As fi curios, pt. ca se pare ca aveti o obsesie nasoala.

Depasiti deja cu mult limitele bunului simt, ca sa nu vorbesc despre off topic.

Editat de Walhaz
Link spre comentariu

Nu, eu sunt convins ca esti doar Walhaz, un incepator pe forum inocent precum fecioara Maria. Imi cer scuze de confuzie.

:D

Link spre comentariu

Vizitator Walhaz

"Be whole in the broken, straight in the bent".

Credinta mea, printre multe altele, asta ma invata. As fi curios ce-i invata ateismul pe atei, in afara de banala negare.

Link spre comentariu

Nici eu nu l-am cunoscut de la primele aparitii. Si-a luat ban de cateva ori si tot revine cu alte conturi dar aceeasi placa. Il stiu doar de cand isi spune gromovnik si apare pe la pagina 357, o lasa mai moale dupa un timp si revine in forta pe la pagina 372....

am citit citeva posturi. e categoric acelasi stil, aceleasi idei (sau lipsa de), aceeasi livrare, aceeasi suficienta, acelasi apetit pt. sofisme.

exemplu:

"Te intreb pt. ultima oara daca stii care-i diferenta intre o teiroe si o teorema. Daca n-o stii, nu avem ce discuta."

"Pai, nu am chef de puerilisme. Ori discutii mature, ori mai bine citesc o carte. "

"Ignoranta nu este o scuza. Trufia si orgoliul mototolit, aflandu-si exteriorizarea in moduri purile si nepoliticoase de exprimare, nu sunt nici ele o scuza pt. lipsa de habar si de bun simt. Iar glumele klingoniene nu sunt pe gustul meu."

"Hai, inainte sa ma retrag, stiind cat iubeste filmuletele plebea internauta, sa va delectez cu ceva tampenii:"

"Nu imi place rationalismul, iar daca stii ce-i aia stii si de ce. Tind sa cred ca nu stii, daca faci afirmatiile de mai sus."

"Rationalismul a dus la Revolutia franceza, inceputul dezastrului cultural si moral in care ne balacarim acum, cu fetisul lui pt. cantitate, in detrimentul calitatii, cu egalitarismul lui si tot restul de stupiditati, care sunt numai bune pt. sclavi."

"Banuiesc ca te pricepi la excremente. Nu te contrazic."

"Iti sesizez limitele, ceea ce ma face sa nu ma mai complic cu tine."

"Iti scuz ignoranta."

ne indreptam spre un final orgasmic:

"Pwla calului... aceeasi boi, pe acelasi forum."

"e dovada de IQ mai mic sau egal cu numarul de la pantof"

"Iti amintesc de Revolutia franceza si de intoleranta ei fata de biserica, care mai detinea atunci destula putere pt. a se opune ateismului revolutionar. Iti mai amintesc de nazisti"

"Te mai pot ajuta cu ceva?"

mania grandorii.

si 9fingers ii zice:

"Aha, trebuia sa ne spui de la inceput ca esti Napoleon Bonaparte si gata."

poza cu viking aici: /index.php?/topic/649250-de-ce-sunt-ateu/page-365&do=findComment&comment=3302221

obsesie pt. obsesii si pt. off-topic:

"Nu e o dovada de superioritate ignorarea inferiorului? Te provoc sa-ti demonstrezi superioritatea, sau sa termini cu obsesia vis-a-vis de persoana mea si sa te intorci la subiect."

aceleasi virgule puse aiurea:

"Omul nu intelege nimic, din chestiunile cu adevarat importante."

:crack:

LOL

ce ti-e si cu scripta manent asta, cunoscut in timpuri mai recente ca "a expirat editul".

si m-am plictisit.

Editat de gn77b
Link spre comentariu

Daca ai avea rabdare sa scormonesti si mai in trecut, si nu numai pe topicul asta.. :D

Oricum, interesanta "compilatia". E un mucalit al acestui forum, trebuie sa recunoastem.

Link spre comentariu

si inca una:

"De la latinescul "scientia", adica "cunoastere"

bai, bai, nu stiu de ce am o senzatie de deja-vu, de la ce-o fi?

motivul pt. care am stat sa le copii e ca m-a izbit cit de obsesiv se repeta temele, e un tonomat uman cu vreo 3-4 discuri.

Link spre comentariu

Vizitator Walhaz

E nasol cand asta-i singurul mod prin care puteti si voi sa va simtiti mari si tari.

Fie. Va acord momentul asta, ca va e viata oricum searbada.

Bagati mare. Bafta si spor.

Editat de Walhaz
Link spre comentariu

E nasol cand asta-i singurul mod prin care puteti si voi sa va simtiti mari si tari.

Fie. Va acord momentul asta, ca va e viata oricum searbada.

Bagati mare. Bafta si spor.

bai vikingule, daca oamenii au zis ca esti clona, ai negat si e mai mult decit evident ca ai mintit, wtf? ce-mi plac mie astia care se intorc obsesiv la un topic populat de redusi de care le e scirba, ca se le "acorde momente". takin' 'bout "simtit mare si tare".
Link spre comentariu

"Iti sesizez limitele,

"Iti scuz ignoranta."

ne indreptam spre un final orgasmic:

"Pwla calului... aceeasi boi, pe acelasi forum."

:crack: :crack:

daca vrei sa citesti marele show cu gromovnik aka walhaz, baga un ochi in topicul cu anti-alb inseamna anti-rasist si citeste seara de revelionul trecut....

mama ce-a mai fost atunci...

Link spre comentariu

Vizitator Walhaz

bai vikingule, daca oamenii au zis ca esti clona, ai negat si e mai mult decit evident ca ai mintit, wtf? ce-mi plac mie astia care se intorc obsesiv la un topic populat de redusi de care le e scirba, ca se le "acorde momente". takin' 'bout "simtit mare si tare".

Cainii mor de drum lung si unii de grija altora.

E foarte interesant cum va aruncati asupra omului, cand va lipsesc argumentele.

Mie-mi plac discutiilea astea. Voua?

Link spre comentariu

Cea mai tare mi se pare semnatura userului asta:

am dezactivate semnaturile, da-mi un C/P.

daca vrei sa citesti marele show cu gromovnik aka walhaz, baga un ochi in topicul cu anti-alb inseamna anti-rasist si citeste seara de revelionul trecut....

mama ce-a mai fost atunci...

acuma sper ca nu ma trimiti sa citesc niste infantilisme de adolescent cititor de Sven Hassel cu fantezii vikinge, nu?

Mie-mi plac discutiilea astea. Voua?

sincer? :D simt ca 9fingers merita o bere ca mi-a indicat unde sa caut. e ceva entertainment, am intuit perfect :D Editat de gn77b
Link spre comentariu

OK. Scuze de deranj. Va eliberez ringul. Dansati voi, jmecherii.

ne cerem scuze ca nu am observat altceva decit repetarea a vreo 3-4 teme (revolutia franceza, nazistii atei, scientia, "nu va duce intelectul").
Link spre comentariu

OK. Scuze de deranj. Va eliberez ringul. Dansati voi, jmecherii.

Hai bre, nu te supara. Pe bune.

Gn77b - citeste topicul cu anti-rasist inseamna anti-alb in preajma revelionului - a fost cumetrie mare. :))))

Era revelionu, eram invitat la oameni acasa si nu ma puteam abtine sa nu dau un refresh pe telefon. :D

Bine, a doua zi eram toti banati. :D

Link spre comentariu

Vizitator Walhaz

ne cerem scuze ca nu am observat altceva decit repetarea a vreo 3-4 teme (revolutia franceza, nazistii atei, scientia, "nu va duce intelectul").

Baiete, ca tu nu observi prea multe si intelegi si mai putine, e evident.

La fel e evident ca, in lipsa de argumenta, recurgi la off topic.

Si mai evidenta e obsesia voastra cu persoana-mi. In alte conditii, poate m-as simti onorat. In cazul de fata va sfatuiesc sa mergeti la un medic.

Daca nu ai ce zice pe subiect, pt. ca nu te duce mintea, lasa tastatura macar sa se raceasca putin, n-o incinge cu stupiditati.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic