Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Vizitator Walhaz

@bogdan7:

Baiete, tu poti astepta si trenul in aeroport, din partea mea.

Ce au toate astea cu subiectul, chiar ca-mi scapa. Probabil stiti voi.

Apropos: stii ce inseamna numele tau, adica Bogdan? "Bog" inseamna "dumnezeu" si "dan" inseamna "dat de". Asadar Bogdan = dat de d-zeu. Interesant nume pt. un ateu usor de amuzat.

Editat de Walhaz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai bine hai sa vorbim despre religie.

Walhaz, pana la urma cum e bine, sa juri pe biblie sau sa nu juri? Ca n-am inteles exact pozitia ta cu privire la subiect.

Link spre comentariu

@ walhaz:

asa este, ai dreptate. suntem cam of-topic.

on-topic:

nu am inteles clar cum intelegi tu ideea de dumnezeu. spuneai ca ai descoperit un mod doar al tau, un fel de credinta ta personala, daca-mi aduc bine aminte.

poti sa detaliezi?

Editat de bogdan7
Link spre comentariu

Vizitator Walhaz

Mai bine hai sa vorbim despre religie.

Walhaz, pana la urma cum e bine, sa juri pe biblie sau sa nu juri? Ca n-am inteles exact pozitia ta cu privire la subiect.

Pozitia-i simpla si ma mir ca trebuie s-o explic, la cata inteligenta se perinda pe aici.

Are sens sa juri doar daca Biblia reprezinta pt. tine ceva. Daca nu reprezinta nimic, poti jura la fel de bine pe cartea de telefon.

In plus, reducerea religiozitatii unui neam la o singura religie, doar pt. ca-i majoritara, e tiranie a majoritatii (mai sunt situatii ce pot fi numite asa).

A pune un ateu sa jure pe indiferent ce scriere religioasa e absolut ridicol si inutil.

Clar acum?

@ walhaz:

asa este, ai dreptate. suntem cam of-topic.

on-topic:

nu am inteles clar cum intelegi tu ideea de dumnezeu. spuneai ca ai descoperit un mod doar al tau, un fel de credinta ta personala, daca-mi aduc bine aminte.

poti sa detaliezi?

N-am pomenit nimic de nici un d-zeu. Tu-l pomenesti.

Pot sa detaliez: natura. Asta-i credinta mea.

Multumit?

Link spre comentariu

N-am pomenit nimic de nici un d-zeu. Tu-l pomenesti.

Pot sa detaliez: natura. Asta-i credinta mea.

Multumit?

sincer, nu.

te-ai dezumflat ca o bezea stricata. anuntai asa pompos o chestie ce parea interesanta ca pe urma sa dai un fas. doar nu crezi ca ma rog de tine sa discuti. ok boss

Editat de bogdan7
Link spre comentariu

Pozitia-i simpla si ma mir ca trebuie s-o explic, la cata inteligenta se perinda pe aici.

Are sens sa juri doar daca Biblia reprezinta pt. tine ceva. Daca nu reprezinta nimic, poti jura la fel de bine pe cartea de telefon.

In plus, reducerea religiozitatii unui neam la o singura religie, doar pt. ca-i majoritara, e tiranie a majoritatii (mai sunt situatii ce pot fi numite asa).

A pune un ateu sa jure pe indiferent ce scriere religioasa e absolut ridicol si inutil.

Clar acum?

Sunt de acord.

Link spre comentariu

stop.

deci asta e tot? nu tu abstractiuni, nu tu cuvinte mari?

PS: am citit la repezeala distractia de revelion de pe topicul cu rasisti. sa mor io, trolaj ca trolaj, impunsaturi ca impunsaturi da' asta e ceva deosebit.

si da, a fost fix cum intuiam: fantezii adolescentine cu Sven Hassel, noi ordini mondiale si vikingi.

Link spre comentariu

Vizitator Walhaz

Am obiceiul de a uita cat de plina de prosti e lumea asta. Ce sa-i fac? Sunt un om pozitiv.

Dar am un leac pt. problema asta si este unul simplu: voi si forumul vostru. Macar asa aveti un cat de mic rost.

Sa nu uit ca stati aici gramada, de ani de zile, precum puricii pe un caine, certandu-va prosteste cine-i cel mai tare puric si care dintre purici e stapanul cainelui. Daca n-ar fi trist, ar fi amuzant. Uneori e ambele: tragicomedie.

Va invit acum sa va faceti datoria si sa mai radeti putin, precum proasta la p.ula.... doi, trei si....

Bafta si spor.

Editat de Walhaz
Link spre comentariu

si pe mine ma cheama Bogdan... wow...

ieri cind stateam pe cacao am stat si m-am gindit... care e viteza minima unghiulara a galaxiei noastre la care marginea ei (situata la 50-60 de ani lumina de centru... o gaura neagra paradoxica...) nu ar avea viteza superluminica? Pentru ca daca marginea este superluminica... e o problema... un alt paradox.

Imagineaza-ti ca Andromeda care urmeaza sa se izbeasca de Milky Way peste ceva miliarde de ani se roteste invers fata de Milky... daca Andromeda are si ea marginea superluminica? Eh? Cum ar arata coliziunea dintre primele grupuri de sisteme solare de pe marginea galaxiilor cind ele se misca relativ unele fata de altele cu Warp 2?

Apoi apare unu si zice ca... numele meu inseamna darul lui pulea rautu... celest. Wow! "It just puts shit into perspective dude..." O masa proteica flaminda uitindu-se la coliziunea dintre doua galaxii... makes sense... god.. :lool:

Link spre comentariu

Flaminda? parca te cacai... :) asta paradox.

Din cite tin eu minte nu poti sa ai viteza relativa de 2*c. E o treaba cu sistemul de referinta, nu mai tin minte.

Warp 2.0 nu insemna 2*c. Numai warp 1 e viteza luminii. Warp e metoda de deplasare prin mototilirea spatiului.

http://en.wikipedia.org/wiki/Warp_drive#Warp_velocities

Link spre comentariu

Bai, io nu mai scriu aici.

Pe mine ma cheama Serafim, incantat de cunostinta.

Automat, asta inseamna ca Dumnezeu exista, conform cu logica go-gettero-gromovniano-walhaziana.

Si ca natura se numeste Dumnezeu. Si invers.

Cel mai misto este faptul ca retardatul ne acuza pe noi de faptul ca suntem obsedati de persoana lui si ca-l urmarim.

Zau, flacau?!?

Pai cine isi face periodic cate un cont, numai ca sa ia inca vreo cateva kile de mwoie pe-aici?

Link spre comentariu

Vizitator Walhaz

Stimati atei si teisti,

Daca voi sunteti blocati in marele meci de box Atei vs. Teisti, neputand intelege ca exista si altceva, este o treaba care va priveste.

Vulgaritatea ieftina e dovada simplismului gandirii voastre, care va blocheaza accesul la adevaruri. Nu ma refer la adevaruri absolute, ci doar la adevaruri care va depasesc.

Profanul este mediul vostru si e bine asa. Fudulia de care dati dovada este justificarea afirmatiei mele.

Daca realitatea ar fi cum sustineti voi, ca eu sunt prost si voi jmecheri, sunt convins ca nu v-ati agitat atata cu un prost.

Daca explicatia mea de mai sus, referitor la abaterile-mi printre voi, din drum. nu va satisface, alta n-am pt. ca ar insemna sa mint.

Bafta.

Editat de Walhaz
Link spre comentariu

ba superiorule.

zi naibii (haha) ce vrei sa zici. direct. tu ai senzatia ca o sa-ti gasesti interlocutori pe masura (cu aceeasi medicatie)? de asta persisti?

ia fa un experiment: renunta la atitudinea de zeu si zi-le oamenilor "poate ar trebui sa luati in calcul si ca...". next: incearca sa intelegi ca un forum nu e un loc creat de Universzei ca sa-ti ofere coroborare. daca dai de teren ostil, ori te retragi, ori te bati in continuare. unde "te bati" nu inseamna repetarea unor idei pe linia "aveti IQ mai mic decit numarul de la pantofi". pentru ca, citindu-ti ieri posturile vechi, stiu de unde vii si ca invirti obsesiv aceleasi idei. reformularea acelor idei fara adaptare la mediu (vezi mai sus), e dovada de inteligenta sub medie.

Editat de gn77b
Link spre comentariu

Vizitator Walhaz

Daca a lupta inseamna a te adapta, inseamna ca eu gresesc.

Daca voi sunteti cei inteligenti, atunci prefer sa raman prost.

Daca-mi sunteti superiori, mult va place sa va balacariti in mocirla prostiei mele.

Daca a te indoi precum bate vantul e "linia de partid", nu vreau sa fiu membru si prefer sa raman drept.

Daca prostii sunt multi, nu inseamna ca au dreptate.

Daca am reveni la subiect, ar fi o minune.

:peace:

Editat de Walhaz
Link spre comentariu

parca-s versete din Coran w00t.gifw00t.gif

apai zi-i subiectul ala, obsedatule. din posturile tale se intelege ca esti un fel de panteist-pagan. zi exact care ti-e religia.

de exemplu, te-as intreba: daca religia ta e natura, ce inseamna asta? cum lupti pentru ea pe Internet (btw, constientizezi ca toata infrastructura de care te folosesti ca sa scrii aceste tristeti a distrus natura la greu, nu?).

Editat de gn77b
Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic