Vizitator Walhaz Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 (editat) @bogdan7: Baiete, tu poti astepta si trenul in aeroport, din partea mea. Ce au toate astea cu subiectul, chiar ca-mi scapa. Probabil stiti voi. Apropos: stii ce inseamna numele tau, adica Bogdan? "Bog" inseamna "dumnezeu" si "dan" inseamna "dat de". Asadar Bogdan = dat de d-zeu. Interesant nume pt. un ateu usor de amuzat. Editat Septembrie 11, 2013 de Walhaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 @walha in nimicnicia mea eu ma distrez intelege-ma si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 @walha in nimicnicia mea eu ma distrez intelege-ma si tu. Te inteleg. N-ai ce-i face. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Mai bine hai sa vorbim despre religie. Walhaz, pana la urma cum e bine, sa juri pe biblie sau sa nu juri? Ca n-am inteles exact pozitia ta cu privire la subiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-geronimo- Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 (editat) @ walhaz: asa este, ai dreptate. suntem cam of-topic. on-topic: nu am inteles clar cum intelegi tu ideea de dumnezeu. spuneai ca ai descoperit un mod doar al tau, un fel de credinta ta personala, daca-mi aduc bine aminte. poti sa detaliezi? Editat Septembrie 11, 2013 de bogdan7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Mai bine hai sa vorbim despre religie. Walhaz, pana la urma cum e bine, sa juri pe biblie sau sa nu juri? Ca n-am inteles exact pozitia ta cu privire la subiect. Pozitia-i simpla si ma mir ca trebuie s-o explic, la cata inteligenta se perinda pe aici. Are sens sa juri doar daca Biblia reprezinta pt. tine ceva. Daca nu reprezinta nimic, poti jura la fel de bine pe cartea de telefon. In plus, reducerea religiozitatii unui neam la o singura religie, doar pt. ca-i majoritara, e tiranie a majoritatii (mai sunt situatii ce pot fi numite asa). A pune un ateu sa jure pe indiferent ce scriere religioasa e absolut ridicol si inutil. Clar acum? @ walhaz: asa este, ai dreptate. suntem cam of-topic. on-topic: nu am inteles clar cum intelegi tu ideea de dumnezeu. spuneai ca ai descoperit un mod doar al tau, un fel de credinta ta personala, daca-mi aduc bine aminte. poti sa detaliezi? N-am pomenit nimic de nici un d-zeu. Tu-l pomenesti. Pot sa detaliez: natura. Asta-i credinta mea. Multumit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-geronimo- Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 (editat) N-am pomenit nimic de nici un d-zeu. Tu-l pomenesti. Pot sa detaliez: natura. Asta-i credinta mea. Multumit? sincer, nu. te-ai dezumflat ca o bezea stricata. anuntai asa pompos o chestie ce parea interesanta ca pe urma sa dai un fas. doar nu crezi ca ma rog de tine sa discuti. ok boss Editat Septembrie 11, 2013 de bogdan7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Pozitia-i simpla si ma mir ca trebuie s-o explic, la cata inteligenta se perinda pe aici. Are sens sa juri doar daca Biblia reprezinta pt. tine ceva. Daca nu reprezinta nimic, poti jura la fel de bine pe cartea de telefon. In plus, reducerea religiozitatii unui neam la o singura religie, doar pt. ca-i majoritara, e tiranie a majoritatii (mai sunt situatii ce pot fi numite asa). A pune un ateu sa jure pe indiferent ce scriere religioasa e absolut ridicol si inutil. Clar acum? Sunt de acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 stop. deci asta e tot? nu tu abstractiuni, nu tu cuvinte mari? PS: am citit la repezeala distractia de revelion de pe topicul cu rasisti. sa mor io, trolaj ca trolaj, impunsaturi ca impunsaturi da' asta e ceva deosebit. si da, a fost fix cum intuiam: fantezii adolescentine cu Sven Hassel, noi ordini mondiale si vikingi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Cred ca multe din partile "juicy" au fost sterse. Dar e fun oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 eu tare am impresia ca adminul se distreaza oleaca de circul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Daca s-ar distra n-ar sterge conturi. Pana si SSSS e banat definitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 SSSS este o mare pierdere pt. acest forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Am obiceiul de a uita cat de plina de prosti e lumea asta. Ce sa-i fac? Sunt un om pozitiv. Dar am un leac pt. problema asta si este unul simplu: voi si forumul vostru. Macar asa aveti un cat de mic rost. Sa nu uit ca stati aici gramada, de ani de zile, precum puricii pe un caine, certandu-va prosteste cine-i cel mai tare puric si care dintre purici e stapanul cainelui. Daca n-ar fi trist, ar fi amuzant. Uneori e ambele: tragicomedie. Va invit acum sa va faceti datoria si sa mai radeti putin, precum proasta la p.ula.... doi, trei si.... Bafta si spor. Editat Septembrie 11, 2013 de Walhaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Grandiose_delusions Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 si pe mine ma cheama Bogdan... wow... ieri cind stateam pe cacao am stat si m-am gindit... care e viteza minima unghiulara a galaxiei noastre la care marginea ei (situata la 50-60 de ani lumina de centru... o gaura neagra paradoxica...) nu ar avea viteza superluminica? Pentru ca daca marginea este superluminica... e o problema... un alt paradox. Imagineaza-ti ca Andromeda care urmeaza sa se izbeasca de Milky Way peste ceva miliarde de ani se roteste invers fata de Milky... daca Andromeda are si ea marginea superluminica? Eh? Cum ar arata coliziunea dintre primele grupuri de sisteme solare de pe marginea galaxiilor cind ele se misca relativ unele fata de altele cu Warp 2? Apoi apare unu si zice ca... numele meu inseamna darul lui pulea rautu... celest. Wow! "It just puts shit into perspective dude..." O masa proteica flaminda uitindu-se la coliziunea dintre doua galaxii... makes sense... god.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 Flaminda? parca te cacai... asta paradox. Din cite tin eu minte nu poti sa ai viteza relativa de 2*c. E o treaba cu sistemul de referinta, nu mai tin minte. Warp 2.0 nu insemna 2*c. Numai warp 1 e viteza luminii. Warp e metoda de deplasare prin mototilirea spatiului. http://en.wikipedia.org/wiki/Warp_drive#Warp_velocities Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 Flaminda? parca te cacai... asta paradox. Iti dai seama? O fi tot de la numele divin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 In spatiu timpul asta nu poti depasi viteza "lu Mini"... cam cum la matematicile contemporane 1+1 da mereu 2 ca asa e conventia. ziceam warp 2 asa ca "figura de stil". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 Bai, io nu mai scriu aici. Pe mine ma cheama Serafim, incantat de cunostinta. Automat, asta inseamna ca Dumnezeu exista, conform cu logica go-gettero-gromovniano-walhaziana. Si ca natura se numeste Dumnezeu. Si invers. Cel mai misto este faptul ca retardatul ne acuza pe noi de faptul ca suntem obsedati de persoana lui si ca-l urmarim. Zau, flacau?!? Pai cine isi face periodic cate un cont, numai ca sa ia inca vreo cateva kile de mwoie pe-aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 (editat) Stimati atei si teisti, Daca voi sunteti blocati in marele meci de box Atei vs. Teisti, neputand intelege ca exista si altceva, este o treaba care va priveste. Vulgaritatea ieftina e dovada simplismului gandirii voastre, care va blocheaza accesul la adevaruri. Nu ma refer la adevaruri absolute, ci doar la adevaruri care va depasesc. Profanul este mediul vostru si e bine asa. Fudulia de care dati dovada este justificarea afirmatiei mele. Daca realitatea ar fi cum sustineti voi, ca eu sunt prost si voi jmecheri, sunt convins ca nu v-ati agitat atata cu un prost. Daca explicatia mea de mai sus, referitor la abaterile-mi printre voi, din drum. nu va satisface, alta n-am pt. ca ar insemna sa mint. Bafta. Editat Septembrie 12, 2013 de Walhaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 (editat) ba superiorule. zi naibii (haha) ce vrei sa zici. direct. tu ai senzatia ca o sa-ti gasesti interlocutori pe masura (cu aceeasi medicatie)? de asta persisti? ia fa un experiment: renunta la atitudinea de zeu si zi-le oamenilor "poate ar trebui sa luati in calcul si ca...". next: incearca sa intelegi ca un forum nu e un loc creat de Universzei ca sa-ti ofere coroborare. daca dai de teren ostil, ori te retragi, ori te bati in continuare. unde "te bati" nu inseamna repetarea unor idei pe linia "aveti IQ mai mic decit numarul de la pantofi". pentru ca, citindu-ti ieri posturile vechi, stiu de unde vii si ca invirti obsesiv aceleasi idei. reformularea acelor idei fara adaptare la mediu (vezi mai sus), e dovada de inteligenta sub medie. Editat Septembrie 12, 2013 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 (editat) Daca a lupta inseamna a te adapta, inseamna ca eu gresesc. Daca voi sunteti cei inteligenti, atunci prefer sa raman prost. Daca-mi sunteti superiori, mult va place sa va balacariti in mocirla prostiei mele. Daca a te indoi precum bate vantul e "linia de partid", nu vreau sa fiu membru si prefer sa raman drept. Daca prostii sunt multi, nu inseamna ca au dreptate. Daca am reveni la subiect, ar fi o minune. Editat Septembrie 12, 2013 de Walhaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 (editat) parca-s versete din Coran apai zi-i subiectul ala, obsedatule. din posturile tale se intelege ca esti un fel de panteist-pagan. zi exact care ti-e religia. de exemplu, te-as intreba: daca religia ta e natura, ce inseamna asta? cum lupti pentru ea pe Internet (btw, constientizezi ca toata infrastructura de care te folosesti ca sa scrii aceste tristeti a distrus natura la greu, nu?). Editat Septembrie 12, 2013 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate