Louis Cyphre Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 Nu, bah, ca suntem lamuriti deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 Pana si glumele credinciosilor sunt cam retardate. Doar pt ca ei nu inteleg nimic in lipsa unui zeu, ajung la concluzia ca no faith = nothing Parca le-ar fi imposibil sa se detaseze de cornul de rinocer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 (editat) Pai... si faci asta Shobolane? Ca sa stim daca incepem sa ne imprumutam la tine. Promitem sa raminem vejnici recunoscatori iar tu (pardon... persoana aia) sigur vei va capata un palat pe lumea ailalta... cu panorama la Iad pentru vesnicele seri de desfatare in propriul orgoliu mangaiat de urletele celor din foc. Editat Decembrie 21, 2012 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Nici chiar asa, Guzganule. Unii (nu eu) zic "Acolo e ceva" si numesc asta zeu/zei. Voi (tu inclusiv) ziceti "Nope. Acolo nu-i nimic." Am lamurit cuvintele? De ce acel ceva al unora va deranjeaza nimicul vostru, in halul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 De ce sunt ateii atat de deranjati de religie, la fel cum religiosii sunt deranjati de atei? Eu nu vad nici o diferenta in aspectul deranjului astuia, cum nu vad nici in vehementa, extremismul si intoleranta reciproca. Lasa labareala si incearca sa fii civilizat si cu bun simt, asa cum sunt eu acum. Sa lasam puerilismele putin la o parte, daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Grojlabik exact ce ziceam si eu zeu= "nevazut, imaterial, imposibil de argumentat, ilogic, fara absolut nici o dovada materiala de-a lungul istoriei care sa-i ateste existenta, etc..." nimic= "studiul si observatiile asupra naturii si universului..." Vrei sa-ti fac un desen sa intelegi? Repet: de ce esti deranjat de prostiile in care crede cineva? Nu ma intereseaza cum vede cineva problema asta, ci doar de ce unul cu atat valoare, cum esti tu, se lasa deranjat de prostiile unuia fara valoare. Later edit: De ce te-ai oprit? Nu gasesti nici un "muahahahahaa", cu care sa-mi raspunzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 (editat) Asadar esti intolerant si extremist. Frumos, frumos... Ce deosebire exista intre intolerantii extremisti si inculti ca tine, adica atei, si intolerantii extremisti si inculti, dar credinciosi? Niciuna? Pai eu ce tot zic, de cand am intrat pe topicul vostru? Nu va deosebiti cu nimic. Multumesc pt. efortul pe care l-ai depus, intru confirmarea afirmatiilor mele initiale. More luck next time. Later edit: sah-mat, Guzganule. Nici un "muahahahaa" nu te scoate din incurcatura asta. Vezi cum trebuie facut, daca vrei sa prinzi guzgani in cursa? Lectia asta ti-am oferit-o gratis. Editat Decembrie 22, 2012 de Gromovnik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Pai, cursa a si fost. Ai vazut tu guzgan care sa fi invatat asta pana acum? Nope. Necontenit, generatii peste generatii de guzgani, tot pun botul la momeala si-i prinzi in cursa. Incearca inca cateva "muahahahaaa"-uri si vezi daca ajuta. Banuiesc ca inca nu te-ai prins ca nu ajuta la nimic. My work is done here. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 (editat) Diferenta majora intre ei si mine in schimb (pt ca nu pot sa generalizez despre atei, ei neavand nimic in comun) este ca fariseii diferitelor religii sunt intoleranti , extremisti si inculti fata de mine din cauza prietenului lor invizibil (recte ei insisi), pe cand intoleranta mea (nu vad extremismul) este reactie la felul lor de a fi mai sus definit. Oricum nu ma asteptam sa intelegi argumente si sa iti bazezi inferentele (care inferente?) pe ele... tu canti acelasi cantecel de dans cu balans indiferent ce se intampla in jurul tau... un fel de Stevie Wonder al dialogurilor publice. Bravo! Nu lasa lipsa de argumente si logica sa stea in calea puternicelor tale convingeri! Tu ai dreptate oricat de imbecil ai suna! Guzganule, vorba nu era despre dovezi, argumente, sau logica, ci despre intoleranta, extremism (singur ai scris ca esti, ceva mai sus... sau tu scrii pe negandite?) si incultura. Amndoua taberele, majoritatea, nu toti (evident), dati dovada de ele. Acum ma intelegi? Daca nu, ia-ti ceva timp liber, de la tastatura, ca sa poti cugeta. Eu te astept rabdator. Doar ca - vezi tu? - tot sah-mat ramane. Editat Decembrie 22, 2012 de Gromovnik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Asa sunt eu mai extremist... Post #7765 By Guzganu'. Te lasa memoria, dulceato, sau, asa cum cred eu, scrii pe negandite? "Oricum nu ma asteptam sa intelegi argumente si sa iti bazezi inferentele (care inferente?) pe ele... tu canti acelasi cantecel de dans cu balans indiferent ce se intampla in jurul tau... un fel de Stevie Wonder al dialogurilor publice. Bravo! Nu lasa lipsa de argumente si logica sa stea in calea puternicelor tale convingeri! Tu ai dreptate oricat de imbecil ai suna!" Cine sah mat? hahahhahahahahahahhahah Intoleranta da (si am argumentat dece)! Extremism? Intelegi ce inseamna termenul asta? L-ai primit de prea multe ori ca sa mai treaca prin filtrul gandirii, nu-i asa? MUAHAHAHAHAHHAHA! Nu, ceacanaul lui tata, nu are cum sa fie extremism lipsa extremismului! pare rau ca te dezamagesc... Iar incultura ... da-mi voie sa MUAHAHAHAHHAAHHAHAHAH... un hemoroid intelectual ca tine, care nu valoreaza nici cat un latzel din barba unui trombonist, nu are cum sa cuprinda limitele culturii mele pentru a-si permite o judecata de valoare . Ne despart bacul, doua facultati si mai multe tone de carti citite decat cele ale posesilor materiale pe care o sa le ai tu in viata ta! Si tot ce poti tu scrie, dupa un bac, doua facultati si tone de carti, probabil carate pt. altii de colo colo, contra plata mica, e asta? Vezi? D-aia pui botul la cursele intinse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Ma scuzi acum pt ca trebuie sa ma car... oricat ar fi de distractiv sa spal cu tine pe jos, am o viata, o familie (nevasta, copii, faze din alea cum vezi tu in filme), intelegi tu ideea... daca nu, nu ma mira! Te scuz, dar tot sah-mat ramane. E frumos, oricum, ca te mai gandesti si la altii. Foarte frumos. Macar atat. O singura nedumerire: la valoarea ta, de individ care le are pe toate si le stie pe mai mult decat toate, adica multumit si superior tuturor, de ce te comporti de parca contrariul ar fi adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 ...he didn't si inca ceva funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Hey... azi am aflat sensul unui cuvint englezesc http://oxforddictionaries.com/definition/english/numpty si unul mai de... slang: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=numpty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoica_Adrian Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 este bine sa ai o religie, adica sa ai cuiva cui sa te inchini, si atat. Nu suport acest fanatism pe care il vad la tv cu ocazia nu stiu cui sfant in care oameni se calca in piceoare, si se injura ca la gura cortului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 (editat) este bine sa ai o religie, adica sa ai cuiva cui sa te inchini, si atat. Ti se pare ok sa-ti faci cruce la cineva imaginar? Editat Decembrie 30, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 este bine sa ai o religie, adica sa ai cuiva cui sa te inchini, si atat. vine anu nou... or is it? http://topdocumentaryfilms.com/do-you-know-what-time-it-is/ http://www.veoh.com/watch/v16954597Y3nnmXx3 ah.... si ca fu craciunul... stiu... cam tirziu dar e o vorba... "mai bine prea tirziu decit niciodata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 bah! vezi ca incurci povestile intre ele, aia cu pomu' e la nastere, iar aia cu tortura e dupa 33 ani,ori ma rog, cam 3-4 luni in cazul unui pagan ... ideea e ca la fiecare ocazie barbosii vor mai multi bani decat la obisnuita slujba de duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 ideea e ca arata mai bine asa... de paste e mai vesel... de craciun mai aproape de adevar... after all... povestea solstitiului e repetata aiurea de paste... e un Mix bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 (editat) Mi se pare mie sau Ala are un globulet atarnat de cwoaie? Editat Ianuarie 1, 2013 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 (editat) Bine ca nu mi-am facut program.. Editat Ianuarie 2, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) "Reason detests the inexplicable, the mysterious, the half-light. In a practical problem in machinery or ship-building one must feel that all the factors are under his knowledge and control. There must be nothing unpredictable or out of control. Rationalism, which is the feeling that everything is subject to and completely explicable by Reason, consequently rejects everything not visible and calculable. If a thing actually cannot be calculated, Reason merely says that the factors are so numerous and complicated that in a purely practical way they render the calculation unfeasible, but do not make it theoretically impossible. Thus Reason also has its Will-to-Power: whatever does not submit is pronounced recalcitrant, or is simply denied existence." - Francis Parker Yockey. Cititi mai departe: http://www.vaidilute.com/books/imperium/imperium-02.html#liberalism Editat Ianuarie 3, 2013 de Gromovnik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 "Reason detests the inexplicable, the mysterious, the half-light. In a practical problem in machinery or ship-building one must feel that all the factors are under his knowledge and control. There must be nothing unpredictable or out of control. Rationalism, which is the feeling that everything is subject to and completely explicable by Reason, consequently rejects everything not visible and calculable. If a thing actually cannot be calculated, Reason merely says that the factors are so numerous and complicated that in a purely practical way they render the calculation unfeasible, but do not make it theoretically impossible. Thus Reason also has its Will-to-Power: whatever does not submit is pronounced recalcitrant, or is simply denied existence." - Francis Parker Yockey. Cititi mai departe: http://www.vaidilute.com/books/imperium/imperium-02.html#liberalism PLM, nu te-ai saturat de citit tampenii? Tu chiar nu vezi ca este o insiruire de cuvinte fara sens, forma fara fond, ca,cat cu perje. De ce dracu as citi toata cartea daca numai un singur citat e atat de "full of shit"? Zi si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) PLM, nu te-ai saturat de citit tampenii? Tu chiar nu vezi ca este o insiruire de cuvinte fara sens, forma fara fond, ca,cat cu perje. De ce dracu as citi toata cartea daca numai un singur citat e atat de "full of shit"? Zi si tu. Nu. Raspunsul se aplica general postarii tale. Acelasi este parte din "tu NU esti capabil sa intelegi". Adica sa intelegi ceva ce te depaseste. Daca taceai... Editat Ianuarie 3, 2013 de Gromovnik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Nah, priviti de unde se inspira Gromovnik: http://www.vaidilute.com/ My name is Gabriella. I was born 20 years ago in New York City. Actually, it was very close to that area of Manhattan which, since 9-11, has become known as the so-called Ground Zero... I suppose I could be called a native New Yorker, but I didnt live there very long, so I dont really remember anything about the Big Apple... De pe pagina web a unei cretine de 20 de ani care aduna o colectie de carti una mai cretina decat alta. deci, fetita nici n-a vizitat vreodata Europa, dar e mare admiratoare a culturii europene: But no matter how miserable and boring I think it is, Im still stuck here for a little while longer. I wait impatiently for the day when I finally will be able to get the hell out of here and move to Europe. ... Wtf mai Gromovnik, plm, pune si tu mana pe o CARTE si nu mai citi fanteziile unei fete de 20 de ani din NY care a ajuns stuck in Eugene, Og.. gramofon, ia de-aici, cu dedicatie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) Nah, priviti de unde se inspira Gromovnik: http://www.vaidilute.com/ My name is Gabriella. I was born 20 years ago in New York City. Actually, it was very close to that area of Manhattan which, since 9-11, has become known as the so-called Ground Zero... I suppose I could be called a native New Yorker, but I didnt live there very long, so I dont really remember anything about the Big Apple... De pe pagina web a unei cretine de 20 de ani care aduna o colectie de carti una mai cretina decat alta. deci, fetita nici n-a vizitat vreodata Europa, dar e mare admiratoare a culturii europene: But no matter how miserable and boring I think it is, Im still stuck here for a little while longer. I wait impatiently for the day when I finally will be able to get the hell out of here and move to Europe. ... Wtf mai Gromovnik, plm, pune si tu mana pe o CARTE si nu mai citi fanteziile unei fete de 20 de ani din NY care a ajuns stuck in Eugene, Og.. Cartea am citit-o si sta in biblioteca mea: "Imperium" de Francis Parker Yockey. Cartea-i din hartie, cu copertile de carton si grafica in alb-negru. Stiind ca multi citesc online, am pus un link. Al cui este site-ul cu pricina, nu ma intereseaza. Daca nu scriai tu, nici acum n-as fi stiut, pt. ca doar varianta online a cartii m-a interesat. Tu ai citit cartea aceea? Nu. Atunci, te anunt ca mananci rahat cu lopata. Se poate cumpara de aici -> http://www.amazon.com/Imperium-The-Philosophy-History-Politics/dp/061550597X Editat Ianuarie 3, 2013 de Gromovnik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate