Vizitator Kosh Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Ultima descoperire stiintifica ma priveste in mod direct! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Te cred.Sper să ajungă cât mai rapid și la noi.Dar eu n-aș pune diabetul tău DOAR pe seama dulciurilor îngurgitate.O predispoziție a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Eu inca stau bine... Sunt insa persoane care au facut diabet de tip 1 de la 16 ani, pe baza de stres si sunt dependenti de insulina. Predipozitia exista in fiecare dintre noi, diabetul este activat genetic in fiecare dintre noi! Daca se indeplinesc factorii corespunzatori (sedentarism, oboseala, alimentatie stupida + kile de dulciuri) diabetul intra pe `power on`. Cunosc persoane care au facut diabet de tip doi, fara sa fie consumatori inraiti de dulciuri, doar ocazional la vreo petrecere. In schimb restul alimentatiei a fost extrem de criminala, as putea spune... Eu cu o pastila pe zi sunt chiar boier! Sunt ferm convins ca in maxim 20 de ani, diabetul va fi eradicat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 O spun pt că taică-meu ar fi trebuit să se injecteze la câte dulciuri a băgat în el.Nefiind băutor sau fumător vreodată avea plăcerea mâncării dulciurilor.Așa-i și acum.Și eu cred că poate fi eradicat.Dar va mai dura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Pai asa am fost si eu! De cand ma stiu am tot bagat tone de dulciuri... Dar tot timpul faceam miscare, ma duceam la servici, urcam scari, alergam, jucam basket, am practicat si culturismul vreo 10 ani ... Cum mi-am deschis firma si locuiesc in aceeasi cladire unde am si birourile, la un an, am facut diabet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 avem si noi prieteni de familie cu diabet mama avea diabet; copilul nu avea; si a afacut pe al vreo 16 ani; nu baga dulciuri/nu manca prea mult (era si inca e un slabanog) - s-a facut pe predispozitie genetica + stress (singur la parinti, masa enervanta rau) eu am bagat de N ori mai multe ducliuri, haleala etc si n-am facut vezi sa nu ai si tu vreo predispozitie (vezi daca ai rude cu diabet) - ca sa stii cand faci plozi cum sa tratezi situatia + vezi ca una e stressu' cand ai servici, alta e cand ti-ai deschis propria firma. asta e cel mai probabil sa fi fost triggerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 La el nu-i ereditar deci n-are treabă cu progeniturile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Inca un LOL via crestini http://www.hotnews.ro/stiri-politic-17718706-strang-semnaturi-pentru-partid-ortodox-anti-pasapoarte-biometrice-anti-colonialism-european-anti-gaze-sist-forumul-alternativa-crestina.htm?cfnl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Inca un LOL via crestini http://www.hotnews.ro/stiri-politic-17718706-strang-semnaturi-pentru-partid-ortodox-anti-pasapoarte-biometrice-anti-colonialism-european-anti-gaze-sist-forumul-alternativa-crestina.htm?cfnl= Astia fac mai mult rau religiei crestine decat orice "mentalitate ateist-materialista", sugerand ca ceea ce ne face aparte in civilizatia europeana ar fi o "mentalitate crestina". Inclinatia asta spre impostura, hotie, coruptie, fraudare, mahalagismul din spatiul public sunt de fapt valorile noastre crestine care ar trebui protejate de valorile europene croite exclusiv pe principii iluministe necrestine ) De ce un partid crestin? Pentru motivul extrem de simplu ca, in conformitate cu ultimul recensamant, din 2011, in Romania exista peste 85% crestini ortodocsi declarati (multi dintre ei si practicanti) si probabil inca cel putin 5% crestini de alte confesiuni si chiar de alta limba. Acesta este unul dintre cele mai ridicate procente de aderenta religioasa din Europa si din lume, ceea ce implica necesitatea ca Romaniei sa i se recunoasca o situatie speciala in Uniunea Europeana (asa cum i s-a recunoscut Poloniei, de exemplu, la capatul unor negocieri la sange, asa cum a impus Ungaria, asa cum a impus Anglia), in sensul ca mentalitatea populatiei romanesti este diferita de cea ateist-materialista a europenilor, pentru care morala crestina e o amintire indepartata. Legislatia si valorile europene, croite aproape exclusiv pe principii iluministe necrestine si uneori chiar anticrestine, nu pot fi aplicate in Romania fara a tine seama de faptul ca sunt facute de catre si pentru o populatie secularizata si hedonista, dar se aplica unui popor profund religios, inca ancorat in valorile crestine. Crestinii romani au dreptul la o reprezentare politica, atat in viata politica interna, cat si la nivel european, din partea unui partid care sa consune doctrinar cu aspiratiile lor spirituale si sa le asigure cadrul social si politic al dezvoltarii ca natie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 plm. indiferent de ce mentalitate avem (sau nu avem) si de originea ei - idiotii astia nu au auzit de principiul separarilor puterilor in stat? religia si politica sunt 2 domenii care in mod normal nu ar trebui sa se atinga intr-o tara civilizata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 La mine s-a bazat pe urmatoarele: 1. stiam sa merg pe bicicleta (daca nu-mi placeau biclele nu ma interesa motorul) 2. am vazut ca majoritatea oamenilor care au incercat sa invete sa mearga oe motor au reusit. Avind in vedere ca in trecut am invatat si alte lucruri pe care le invatasera si alti oameni inaintea mea (sa merg, sa vorbesc, sa scriu samd), m-am gindit eu cu mintea mea ca o sa functioneze si la mersul pe motor. Am facut o analiza a realitatii si am tras o concluzie statistica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 credinta fara cunoasterea realitatii la fel si la mobra... momentul ala cind esti buimac pe jos si "credinta" in pensula cu satelitu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 (editat) Oare Edison cum a reusit sa inventeze primul bec electric cu incandescenta? Cu CREDINTA ca va reusi, altfel ar fi abandonat dupa primele sute de incercari.. Si a reusit. Q.E.D.Cind analizezi o schema electrica faci tot asa? Urmaresti un traseu, te pierzi pe parcurs si zici "hai ca probabil ajunge la componenta asta"? Adica e o practica fireasca in viata ta sa sari peste etape fundamentale intr-un rationament? PS: ca sa ma convingi nu e suficiet sa faci cuvintele cheie bold si sa le subliniezi. Trebuie sa fie font de minim 16 si rosu. Try harder. scuze cimpanzeilor ateiNu te supara daca o sa te alit cercopitec credincios Sub ce piatra stati ascunsi ma? Editat Iulie 22, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Pai atunci cum iti explici animalele de la circ ca merg pe bicicleta & shit! Nu credinta este factorul motivant - vezi ca confunzi credinta cu perseverenta. Consider credinta mai mult o piedica deoarece credinta poate fi interpretata si astfel: nu am reusit deoarece nu sunt suficient de pios, de credincios, deci d-zeu ma pedepseste prin insucces! Invatam lucruri deoarece suntem curiosi si avem un creier care a evoluat in gasirea de solutii. Credinta n-are nici o treaba... ba chiar poate fi o piedica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Pai citatele din cartea aia care neaga evolutionismul... cum ramine cu ele? Ce creatie prin ispiratie? Poate esti vreunul de-ala care crede ca sintagme strategic plasate pot sa treaca drept adevaruri? Edison & Co (aia de-i citati) au fost niste oameni inteligenti si intreprinzatori, care au sapat intr-o directie cu grad mai mare de reusita deit altele (pe baza observatiilor statistice). E ca-n afaceri. Sint mii care au incercat, citiva care au reusit. Dar cei care reusesc o sa recite negresit poezia "transpira mult si vei ajunge ca mine". Uitind convenabil de miile care au transpirat care n-au ajuns ca el. Statistica, baiete. Asa-i zice. Edison a sapat (inteligent) in directia pe care analiza statistica a realitatii i-a indicat-o a avea sanse maxime (atentie, nu confunda c certitudinea) de reusita. Sau, ca sa intelegi si tu, e ca si cum un Vasile cu 4 clase ti-ar spune ca a cistigat la loto matematic. Bine, tu l-ai crede si tocmai aici e absurdul discutiei noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Rog a nu se confunda credinta rationala cu dogma. Tu-i dadeai cu "simtirea" in loc de ratiune si acuma-mi dai cu rationale? lolz Acolo unde spuneti ca-i "simtire" e de fapt ratiune strimba. Voi incercati tot sa rationati, doar ca nu va iese. Nu e nici macar simtire. Si nu are neaparata legatura cu numarul de clase al lui Vasile, desi statistica arata ca zugravii si cizmarii ajunsi la putere prezinta un grav pericol social. Nu speram sa intelegi unde bat. Faceam un apropo spre faptul ca acolo unde e ceva stohastic (Vasile e unul din milioanele care au incercat), tu crezi ca e determinism. » Post actualizat in 22 Jul 2014 15:55 Ti-e greu sa admiti o teorie duala. Iar tu accepti orice teorie absurda in acord cu niste doctrine inoculate in vacantele petrecute la tara (tu spuneai ca ateii ar fi fost invatati asa, nu-mi ramine sa cred decit ca proiectezi experientele proprii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Oare Edison cum a reusit sa inventeze primul bec electric cu incandescenta? Cu CREDINTA ca va reusi, altfel ar fi abandonat dupa primele sute de incercari.. Si a reusit. Q.E.D. Nu imita pe nimeni (scuze cimpanzeilor atei). Tu confunzi conceptele. Ce inseamna la tine credinta? Pentru ca increderea ca esti pe o pista buna cind esti pe cale sa descoperi ceva nu are nici o treaba cu credinta proclamata de credinciosii religiosi. De asemenea (apropo de mersul pe mobra) confunzi increderea in capacitatile neuromotorii umane.... anume capacitatea de a dezvolta automatisme neconstiente cu credinta religioasa ca exista un zeu undeva responsabil de cine stie ce maiestrie magica. De exemplu... capacitati neuromotorii colosale are si o musculita de otet... care fara nici un super creier (are citiva neuroni amariti) sau o mare constiinta (nu apuca in 30 de zile de viata sa fie self aware si sa mediteze asupra sensului vietii e capabila de multe chestii printre care zborul adaptat si controlat e cea mai mare. La fel crezi ca atunci cind trece in mod de zbor prima oara are o mare gidilatura emotionala ca un incepator in ale mobrismului? Pina aici ai dat dovada numai de ignoranta (confuzie si necunoastere) la care mai adaugi si jigniri verbale ca sa te descalifici de tot. Pari o clona... asa ca... inca citeva "iesiri in decor" si te pot ignora linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 easy, pentru linistea ta: omul nu a evoluat din maimuta. Ceea ce se intelege prin maimuta este rezultatul unui produs finit; ma rog, care se afla in continua evolutie, precum de aflam si noi! Numai ca noi, intre timp am invatat cum sa manipulam mediul inconjurator in favoare noastra. Concluzie: omul nu a evoluat din maimuta: este una din cele mai mari ignorante pe care o poti produce... Ca sa nu mai zic ca majoritatea credinciosilor dezmint evolutia doar din cauza acestei afirmatii complet idioate si nesuportata de stiinta in sine. Dar este suficient pentru mintea religioasa sa auda ceva ce nu-i convine pentru ca apoi sa dezminta argumentul cu pricina... Este chintesenta mintii religioase. Este un `bug in sistem` provocat din faptul ca mintea credinciosului priveste intrebarea plecand deja de la convingerea autoimpusa ca stie deja raspunsul!Astfel orice raspuns care nu este identic cu raspunsul autoprovocat de mintea sa, este eliminat ca fiind fals, lucrare a satanei sau incercare a ateilor de a distruge religia adevarata! Caci toata `lumea` stie, sau trebuie sa stie ca singura religie care poate fi adevarata este doar aceea in care crede el!! Asta nu-i rationament ci boala mintala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Credinta rationala e o alaturare fortata, un oximoron sinonim cu stiinta. Edison avea stiinta, nu credinta. E ca atunci cand ii scapa cuiva " cu siguranta ca probabil...", nu merg impreuna, se neaga una pe cealalta. Credinta presupune sa te comporti ca si cum ceva ar fi adevarat, fara sa ai si motive rationale care sa-ti indice asta. Daca ai motive logice/empirice/statistice adica rationale, sa crezi ceva, atunci nu se mai cheama credinta, ci stiinta. Ai niste argumente care te imping spre o concluzie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 (editat) Credinta nu este un mecanism irational! Iara vorbesti tampenii generalizand aiurea. Zaelu zice altceva! Credinta indusa prin manipulare este, dar aia nu are nimic de aface cu "simti", si cu credinta ca mecanism psihic! Limba romana nu are din pacate nuantele lincvistice necesare pentru a substantia conceptul... sau nu le cunosc eu. "Cred ca..." sau "am incredere ca..."am sentimentul ca..." sunt mecanisme cat se poate de rationale chiar daca inconstiente. E o adaptare evolutiva care permite animalului sa-si calculeze optiunile instant, inconstient, facnd un bypass pentru a nu pierde timpul. Exemplul din literatura este cu omul care intra in poiana si "simte", "crede" ca este un tigru in tufe. Credinta asta este rezultatul calculelor inconstiente ale creierului sau, care analizand mesajele primite, le compara cu situatii similare si ajunge la concluzia ca... (ratiune) Mai era un exeplu cu un matematician de renume care "credea" ... in fine, cine e curios sa citeasca... Editat Iulie 22, 2014 de Shobolanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Imi face cineva un rezumat? A avut Shobolanul o epifanie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 "Cred ca..." sau "am incredere ca... Nu e vorba de credinta acolo, cum mancarimea nu e un fel de mancare. Conteaza ce urmeaza dupa verb, si cum este justificat. Daca nu mai stapanesti limba romana, nu te mai baga aiurea in seama. Nici n-am citit ce-a scris Zaelu, ma refeream la formularea lui easy, credinta rationala. Daca eu cred ca tu habar n-ai pe ce lume traiesti, asta nu e o credinta. E o observatie bazata pe o gramada de date. E stiinta. » Post actualizat in 22 Jul 2014 20:57 Imi face cineva un rezumat? A avut Shobolanul o epifanie? A crezut ca m-am luat de ceva ce-a spus Zaelu, si s-a sbarlit blana pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 (editat) "Conteaza ce urmeaza dupa verb, si cum este justificat." hahahahahaaaaaa! you went full retard! 9jejete, nu ai inteles ABSOLUT NIMIC!... ai fi semidoctul perfect, daca ai mai citi cate ceva! Asa poate sfertidoct e mai exact. Tot ce ai scris e o imbecilitate fara sens! Ca de obicei orice scrii in afara de genetica... de unde ai castigat "sferti"-ul Credinta vine si de la "cred", "am impresia", "eu cred ca", " un sentiment cum ca"etc.. pan troglodytes! Si dupa cum am spus mai Neanderthalianule (hahaha mai ti minte bizonule cum ziceai ca esti aceeasi specie... hahahahahaaa), nu este in antiteza cu rationalul asa cum "crede" gandirea ta simplutza. Bat saua degeaba cu tine... Si dupa cum am spus limba romana nu are inflexiunile necesare sa departajeze "crezul" de "cred" in "credinta"... in fine, e prea subtil pentru mintea ta boanta Editat Iulie 23, 2014 de Shobolanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 (editat) Dar am mai atins banalitatea asta de confuzie pe care o fac credulii intre "a crede in" (zei, mosmoande, talismane, stele norocoase, urina, etc) si "a crede ca" (din experienta, cel mai probabil se va intimpla x) E caz clasic de terferile a principiului unu al logicii cu care credulii nu vor sa aibe de a face. (pentru ilogici: "principiul identitatii") "A crede" isi schimba sensul dupa bunul lor plac nu dupa reguli rationale. Apropo de credinte si descoperiri si realizar minate de "credinta": Copii cind descopera ca pot sa se tina si sa nu mai faca pe ei... o fac dupa o credinta? (descoperirea de banalitati in rindul actelor neuromotorii nu intra la exemple la creduli... deh... nu au atita "greutate" ca mersul pe tricicleta) Inventatorii instrumenteleor de tortura medievala (crestina as adauga) tot asa? (descoperirea de chestii rele e tabu la credinciosi) Ce sa mai zicem de descoperirile accidentale? De la Cristofor Columb care era prin de "credinta" ca descopera Indiile si a descoperit America (fara sa stie prea bine pina a murit de fapt). (descoperirilile accidentale sint erori divine probabil) Editat Iulie 23, 2014 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Tot mai intru din cand in cand. Fratica...eu speram sa ii mai lumineze Dumnezeu pe unii . Asta e, pesemne ca n-a venit inca timpul sau sunt "doomed". Pe scurt, pentru cine mai are minte si suflet - noi, oamenii, suntem de origine DIVINA . Spre deosebire de aberantele comparatii cu seria de primate , avem SUFLET, CONSTIINTA, RATIUNE. In semnatura mea, inca odata , este explicatia rapida a acestei naturi umane cu care am fost inzestrati. Negarea ei si incercarea de tragerea in intunericul mintii si al sufletului este un mare pacat. Nu va asteptati sa fiti mangaiati pe crestet. Arhanghelii ( Mihail de ex ), Ilie, samd sunt exemple bune. Din pacate vi s-a spus de prea multe ori incat nu aveti scuza " n-am stiu ". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate