Sari la conținut

iulia_boris

Super Membra
  • Număr conținut

    1.556
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de iulia_boris

  1. Sa ne traiasca sanatosi tuturor! Cele mai pure fiinte.. Purecosu' pare un metis de Presa Canario..
  2. Dutch si Bubulina..Catelusa gasita langa gardul casei de la tara..Abia ce-am dat spre adoptie o alta catelusa cu 3 pui..Mi-e si teama sa ma mai duc la tara..Sunt satula de tarambetii care refuza sterilizarea animalelor..
  3. Pupam micuti frumosi! Desigur pe toate animalutele! Astept si eu sa-si faca cuib la mine acasa.
  4. https://catshop.ro/2017/02/23/17-plante-toxice-pentru-pisica-ta/
  5. A fost chinul vietii pt ei..F multi mor nestiuti de nimeni pt c-au scapat de prin curti si au fugit unde au vazut cu ochii..Si nu mai gasesc drumul spre casa.. Le doresc retardatilor astora o moarte lenta!
  6. Eu prefer antisociala..Ca asa mi se spune.. Se scrie si citeste 'sunt'..
  7. Cand se ucid porcii,ca tot e timpul,bipezii isi pun copii la pozat pe lesurile sangerande ale bietelor animale..Preotii sunt doar niste spalati pe creieri care provin din randurile alora de mai sus..Ce pretentii sa ai? Eu am obosit sa fac parte din natia asta..De multe ori chiar din specia asta..
  8. Mai merg 4-5kg..Ca nu-i gras..Ce repede cresc..
  9. Deja prin Herastrau nu se mai opresc,..
  10. Vine de la nivelul subunitar de inteligenta al romanilor când vine vorba de câini.. Și nu doar..
  11. Expresia a fost'si eu mi-am vazut moartea cu ochii'..Da,dar tu ai vazut-o dintr-o masina..Ca la cinema..Si eu ma 'minunez' de multe ori la vinovatii socati cat de degajati povestesc..Nu spun ca mi-as smulge parul din cap dar din start as refuza dialogul cu orice cameraman..
  12. Primul meu gand la vederea clipului..
  13. Usor de spus..N-o vei face daca va fi cazul.. Din pacate sunt situatii in care nu se poate evita azilul..Am tinut-o pe mama 1 luna,3500lei,intr-un stabiliment d-asta undeva la iesire din Chitila,era ultima vila pana pe soseaua aia care vine din Mogosoaia partea aia cu padurea,chiar aproape de intersectie..Nu mai stiu numele firmei..Aveau mai multe tarife in functie de camera cu paturi.Pt ca eu am vrut camera cu 2 paturi a costat 3500lei.Dar erau cpreturi si mai mici.A mea a fost acolo pt ca voiam s-o oblig sa ia medicamentele antipsihotice.Fetele alea de acolo erau destul de silitoare ,de prin localitatile din jur erau,si daca ascultai rezidentii chiar nu erau deloc nemultumiti de acel loc..De Craciun au fost dusi la un local,ca divertisment zic,si aveau grija de ei.Desigur niciodata un azil nu va putea inlocui casa ta,poate ingrijitorii nu vor sari in picioare la primul sunet al tau dar de multe ori nu exista alta solutie.Iar cu Alzheimer nici nu se poate negocia.
  14. Depinde... pentru mine viata pisoiului meu e mai valoroasa decat a multor oameni pe care am avut neplacerea sa ii cunosc. Haha,same here.. Da' tot nu-s de acord cu sarmele oricat de exasperati ar fi fost..Nu se pot folosi cuie? Ca politistii cand fac bariere pe sosele?
  15. Fix ca si la masina unde purtatul centurii de siguranta te protejeaza pana la o anumita viteza..Si-n masina aia cu 10 stele..Daca zbori pe sosea acea centura doar impiedica transformarea ta in bucati atasate de copaci..Si pot neamurile tine capacul coparseului deschis..
  16. Eu totusi sunt curioasa pe cine ar fi condamnat judecatorul daca omu' murea?
  17. P-astia care fac asa ceva i-as impusca direct in cap.Simplu.As putea asocia asta cu pusul otravurilor,acelor in carnati pt a omori caini,pisici..Gestul in sine este atribuit unui psihopat si nu exista absolut nicio motivatie pertinenta pt asemenea gest.
  18. iulia_boris

    Viteza din nou

    Exact.Dar totusi cine poate spune ,cert,ca pietonul nu s-a asigurat? Este fix ca si formula 'venea cu peste 200km/h'..De parca ar avea cineva vitezometru in cristalin.Nici macar Politia nu poate sti cu certitudine ci doar din spusele martorilor.Este valabil absolut in orice situatie.Desigur daca pietonul nu exista in acel moment pe sosea probabil cei 2 acum traiau.Dar asta cu 'neasigurarea' suna destul de relativ..Se poate spune,in schimb,ca multi nu apreciaza corect distantele si aici este alta discutie.
×
×
  • Creează nouă...