Sari la conținut

iulia_boris

Super Membra
 • Număr conținut

  1.144
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Despre iulia_boris

 • Rang
  Avansat

Profil

 • Sex
  Female

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. iulia_boris

  Animalele noastre

  Pt cobi ,in mod special..Se vede clipul daca dati click pe linkul Facebook.
 2. iulia_boris

  Prioritate/Ordine de trecere

  Ce face bajetii,joaca sport?
 3. iulia_boris

  Animalele noastre

  O problema destul de des intalnita in a le gasi marimea potrivita.Asta-i misto ca are si gluga.
 4. iulia_boris

  Prioritate/Ordine de trecere

  Daca era giratoriu nu-i mai puneau semafoare..Posibil.Dar sa ne spuna si altii daca in situatia prezentata de tine,cu cedeaza trecerea dupa un semafor verde,opresc sa acorde prioritate.Eu n-am facut-o niciodata.
 5. Ba da,eu..Sunt fan aluaturi.. Ideal ar fi sa nu fie mucegaite..
 6. iulia_boris

  Prioritate/Ordine de trecere

  Arcul este rotonda si nu giratoriu.. Amin
 7. iulia_boris

  Prioritate/Ordine de trecere

  Las' ca si tie ti-a placut..
 8. iulia_boris

  Prioritate/Ordine de trecere

  Eu am zis,de mult,ca n-am gasit o poza mai concludenta..Dar nici nu cred ca era greu de inteles ce voiam sa aflu si de la voi.Ca este o situatie des intalnita pe sosele si nu ceva iesit din comun.Ca n-o fi fost precisa poza ca un ceas elvetian,asta e,mea culpa..
 9. iulia_boris

  Prioritate/Ordine de trecere

  https://www.google.com/url?sa=i&source=imgres&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjZ7Y-X6rDgAhWksqQKHdy6ArkQjhx6BAgBEAM&url=http%3A%2F%2Fwww.trafictube.ro%2Fforum%2Fthreads%2Fverde-intermitent-vs-cedeaza-trecerea.2642%2F&psig=AOvVaw3s0AsEZYQ4mOyTfvx2Pehv&ust=1549876541500608 Daca nici asa nu merge nu stiu ce-are.. https://goo.gl/maps/u1vVBmq4xKt Cica asta ar fi in viata reala.. Ei,vezi? Deci cine are prioritate? Cine-i vinovat? Ala care-a accelerat,sa-i taie fata celui care avea verde plin,sau a aluia care-a fost obligat sa franeze ca sa nu pocneasca fugaretul? La patrunderea in intersectie,ca sa nu fie dubii..Ca tot n-ai scris negru pe alb care-i,fara dubii si adaugiri de legi,ordine,etc care are prioritate?
 10. iulia_boris

  Prioritate/Ordine de trecere

  https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2F3HZG6qE.png&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.trafictube.ro%2Fforum%2Fthreads%2Fverde-intermitent-vs-cedeaza-trecerea.2642%2F&docid=D7XF2E2N78hpKM&tbnid=OLjSNrhNOBhr2M%3A&vet=10ahUKEwj9lZfq5LDgAhWEo4sKHcjrAiQQMwg8KAAwAA..i&w=624&h=837&bih=562&biw=1209&q=prioritate trecere verde intermitent&ved=0ahUKEwj9lZfq5LDgAhWEo4sKHcjrAiQQMwg8KAAwAA&iact=mrc&uact=8 Ia d-aci si descoase..Doar nu credeai c-am desenat-o io..Nu-s talentata la desen..
 11. iulia_boris

  Prioritate/Ordine de trecere

  Noroc cu Google asta ca nu's ce ne faceam..
 12. iulia_boris

  Prioritate/Ordine de trecere

  Exact
 13. iulia_boris

  Prioritate/Ordine de trecere

  Ar fi minunat ca toate cele scrise p-aci sa se transpuna si-n viata reala .Voi puneti in biti o preafrumoasa teorie si pe sosea te omoara practica..La propriu..Teoretic n-ar trebui sa te intersectezi dar asta se intampla .Asta cu 'cand este posibil' nu cred c-o stiu prea multi pt ca altfel n-am fi campioni la morti pe sosele .
 14. iulia_boris

  Prioritate/Ordine de trecere

  Dar nu inteleg de ce trebuie sa se arunce cu invective? Nu se poate discuta normal fara persiflari si jigniri? Asa cum am spus mie chiar mi se par binevenite aceste desene pt toata lumea.Este un fel de reexaminare a cunostintelor si nu un mod de a ne arata muschii p.aci.
 15. iulia_boris

  Prioritate/Ordine de trecere

  Ba da,se referea la ordinea trecerii ,semafoarele fiind functionale,si nu era nicio capcana ci o situatie intalnita des,asa cum au mai intalnit o si altii.Ideea era ca desi rosu face stanga,pt ca are verde plin,are prioritate in fata aluia care face dreapta,pe un verde intermitent.Eu n.am de ce sa pun p.aci ghicitori ca mie chiar nu mi se pare a fi de glumit cu chestiile astea.Eu am crezut ca v.ati dat seama ca semafoarele sunt functionale.Poate ar fi trebuit sa mentionez asta.N.am gasit alta poza mai apropiata de realitate.
×