SuzukiRf600R Postat Mai 16, 2020 Share Postat Mai 16, 2020 Cum doza de moto mi’am luat’o, am trecut la tunning auto Ptr ca sunt sarac ca tocmai ce mi’am luat iphone se (cunoscatorii stiu), am nevoie de cap cheie torx t50 pentru 10 min cat dau jos surubul din poza si alta data, iar alte 10 min:) Ma deplasez oriunde in Bucuresti, eu stand unde e viata buna - Crangasi. Aduc doua beri la rece, altceva nu am! Merci!i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Mai 16, 2020 Share Postat Mai 16, 2020 Dacă vii la Lujerului, te ajut eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Mai 16, 2020 Autor Share Postat Mai 16, 2020 Daca?! Da’mi un nr de telefon si te sun. Ma urc pe motor si vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 16, 2020 Share Postat Mai 16, 2020 Atenție mare acolo, scoate bateria să nu faci buba de la airbag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Mai 16, 2020 Autor Share Postat Mai 16, 2020 Acum zici si tu, la sfarsit?:) E primul lucru pe care l’am facut. Merci oricum si merci lui Mihai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 16, 2020 Share Postat Mai 16, 2020 Nu ai nevoie de presă, te duci cu scaunul mult în față ca să împingi din glezne cu genunchii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 16, 2020 Share Postat Mai 16, 2020 cred ca am si eu in atelier dar se pare ca ai rezolvat deja eu azi am revenit la capitala :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Mai 16, 2020 Autor Share Postat Mai 16, 2020 Merci Cava. Noi doi avem alta treaba:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate