SuzukiRf600R Postat Mai 16, 2020 Share Postat Mai 16, 2020 Ai unda verde sa’l gasesti! Cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 16, 2020 Share Postat Mai 16, 2020 Super ideea. Up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Mai 17, 2020 Share Postat Mai 17, 2020 Astazi la orele 17:00 l-am remarcat si eu si chiar i-am facut poza dar vad ca s-a gandit si altcineva inaintea mea si a postat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 urata faza cu acceleratia blocata. Am patit o faza similara. O chinga de siguranta pentru holder de telefon a intrat cumva la maneta de ambreiaj care nu mai putea fi actionat. Din fericire era soseaua libera, mergeam cu 30 la h max. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate