john17 Postat Mai 22, 2020 Share Postat Mai 22, 2020 #stati acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Mai 23, 2020 Share Postat Mai 23, 2020 (editat) Am inteles de ce nu se mai plimba lumea pe aici cu motocicletele, stringe bani pentru CO in afara, frumos, doar ca mai e de asteptat. Abia avem si noi loc sa ne dam, de exemplu azi nu am vazut 10 moto in 180 km, iar saptamina trecuta pe Siriu si mai putine. Succesuri. Editat Mai 23, 2020 de bmwio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 23, 2020 Share Postat Mai 23, 2020 La 22.05.2020 la 13:25, iulianserban a spus: Tocmai au anuntat la tv ca Grecia a semnat/finalizat acordul respectiv si incepand cu data de 15 vor primi turisti din 18 tari, printre care si Ro. Iar incepand de astazi se permite tranzitarea Bg, cu declaratie pe propria raspundere pe care o primesti la vama. Si vor fi mai multe controale, deci probabil cozi imense si ma gandesc ca si cu moto tot avem ceva timp de asteptat. Imediat dupa 18 am de gand sa vizitez Evia, sper sa se alinieze si ai nostri... Este dementiala un pic cam departe dar WOW 1 oră în urmă, bmwio a spus: Am inteles de ce nu se mai plimba lumea pe aici cu motocicletele, stringe bani pentru CO in afara, frumos, doar ca mai e de asteptat. Abia avem si noi loc sa ne dam, de exemplu azi nu am vazut 10 moto in 180 km, iar saptamina trecuta pe Siriu si mai putine. Succesuri. Tura de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 24, 2020 Share Postat Mai 24, 2020 @ianachim, in ce zona ai recomanda sa caut cazare pt vreo sapt sa zicem si sa vad cat pot de mult din insula in timpul asta? Ma intereseaza plaje si drumuri numai bune de mers cu mobra. Scuze de offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 24, 2020 Share Postat Mai 24, 2020 Acassos! Acum 1 oră, iulianserban a spus: in ce zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 24, 2020 Share Postat Mai 24, 2020 Acum 2 ore, iulianserban a spus: @ianachim, in ce zona ai recomanda sa caut cazare pt vreo sapt sa zicem si sa vad cat pot de mult din insula in timpul asta? Ma intereseaza plaje si drumuri numai bune de mers cu mobra. Scuze de offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 24, 2020 Share Postat Mai 24, 2020 Mersi fain, deja m-am activat, sper sa ne lase sa plecam incepand cu 15... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 24, 2020 Share Postat Mai 24, 2020 (editat) Acum 1 oră, iulianserban a spus: sa ne lase sa plecam incepand cu 15. Da. Octombrie. Editat Mai 24, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate