rebel1 Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 Salutare la toti! Avem vreun posesor prin Timisoara, sau imprejurimi de BMW R1200 RT? As avea nevoie de un info, si as vrea sa vad pozitia la el.. dau si berea - evident . Multam' si asfalt uscat la toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 Salut. Ce inaltime ai? eu si cu saua ridicata, aveam mici probleme dupa cateva ore, cu genunchii. Am 1.80. Motoreta are o pozitie foarte comoda, mai putin genunchii, sunt cam adunati/indoiti. Dupa 2 ore necesita pauza 10 minute, alfel amortesti binisor. Sa nu intelegi gresit, am facut si 700-800km in Ro cu ea-fara autostrazi , intr o zi. n-ai treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel1 Postat Mai 29, 2020 Autor Share Postat Mai 29, 2020 undeva la 1.75.. Ideea e ca vreau sa stau cu talpile jos.. si trebuie sa si probez pozitia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 Acum 2 ore, rebel1 a spus: undeva la 1.75.. Ideea e ca vreau sa stau cu talpile jos.. si trebuie sa si probez pozitia! Merge, ba chiar mai ok la 1.75. Clar, trebuie probat. Vezi si pe fb, acolo e mai activa lumea, exista grupuri moto regionale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 Acum 8 ore, Adrian M. a spus: Salut. Ce inaltime ai? eu si cu saua ridicata, aveam mici probleme dupa cateva ore, cu genunchii. Am 1.80. Motoreta are o pozitie foarte comoda, mai putin genunchii, sunt cam adunati/indoiti. Dupa 2 ore necesita pauza 10 minute, alfel amortesti binisor. Sa nu intelegi gresit, am facut si 700-800km in Ro cu ea-fara autostrazi , intr o zi. n-ai treaba. Hmm...n-as zice. Personal, nu-mi amintesc sa fi avut problema asta si am avut cateva zile pe ea cu 1000 km/zi (nu numai pe autostrada). Inaltimea mea e de 177 cm. Vad ca ai un GSA acum @rebel1. Nu l-as da pt. un RT, mai ales ca este GSA si nu GS. Eu am facut invers. Am dat RT pe GS LC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussubi Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 Bogdan Ureniuc are unul..poti lua legatura cu el pe fb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel1 Postat Mai 29, 2020 Autor Share Postat Mai 29, 2020 Mulțumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel1 Postat Iunie 4, 2020 Autor Share Postat Iunie 4, 2020 La 29.05.2020 la 20:16, alexgrp a spus: Hmm...n-as zice. Personal, nu-mi amintesc sa fi avut problema asta si am avut cateva zile pe ea cu 1000 km/zi (nu numai pe autostrada). Inaltimea mea e de 177 cm. Vad ca ai un GSA acum @rebel1. Nu l-as da pt. un RT, mai ales ca este GSA si nu GS. Eu am facut invers. Am dat RT pe GS LC. nu dau GSAul asta e clar.. she's my baby .. Am adresat acest topic pentru a ajuta un prieten . Multumesc, si asfalt uscat la toata lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate