greenkey14 Postat Iunie 29, 2020 Share Postat Iunie 29, 2020 Salut, Aveti idee unde pot gasi un furtun frana spate pentru Kawasaki ZR7-S (2001)? Sau, cam ce dimensiuni s-ar potrivi. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 30, 2020 Share Postat Iunie 30, 2020 Vezi la Grant Racing că îți fac ei ce vrei. Au și topic la servicii, pe service. Userul Cesar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 30, 2020 Share Postat Iunie 30, 2020 (editat) Racingnick.ro au conductă și fitinguri. Ce vezi aici e de pe un R1. Un metru de furtun e vreo 35 lei, fitinguri cam 30 lei bucata + 4 șaibe de 1 leu. Șuruburile le poți refolosi. Editat Iunie 30, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Iunie 30, 2020 Autor Share Postat Iunie 30, 2020 1 oră în urmă, Baxxter a spus: Vezi la Grant Racing că îți fac ei ce vrei. Au și topic la servicii, pe service. Userul Cesar. Merci mult. Mers, resolvat. Acum 19 minute, Lucian_M a spus: Racingnick.ro au conductă și fitinguri. Ce vezi aici e de pe un R1. Un metru de furtun e vreo 35 lei, fitinguri cam 30 lei bucata + 4 șaibe de 1 leu. Șuruburile le poți refolosi. Multumesc mult. Notat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 30, 2020 Share Postat Iunie 30, 2020 Pentru puțin! Furtun, fitinguri și șaibe dash3, nu altceva. Fitingurile sunt drepte, 20, 45 și 90 grade (dacă rețin bine). La R1 am luat 4 drepte și două la 20 grade. Să iei și una sau două olive de rezervă, în caz că nu-ți iese din prima (5 lei bucata). Se montează destul de ușor, iar avantajul e că poți refolosi fitingurile, sunt din oțel inoxidabil. Practic e un sistem ușor de configurat, dacă te pricepi un pic la bijutereala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Iunie 30, 2020 Autor Share Postat Iunie 30, 2020 Acum 2 minute, Lucian_M a spus: Pentru puțin! Furtun, fitinguri și șaibe dash3, nu altceva. Fitingurile sunt drepte, 20, 45 și 90 grade (dacă rețin bine). La R1 am luat 4 drepte și două la 20 grade. Să iei și una sau două olive de rezervă, în caz că nu-ți iese din prima (5 lei bucata). Se montează destul de ușor, iar avantajul e că poți refolosi fitingurile, sunt din oțel inoxidabil. Practic e un sistem ușor de configurat, dacă te pricepi un pic la bijutereala. Multumesc de sfat. Ar trebui sa mearga cele de 20 grade cu un furtun de 600 mm. Momentan nu ma bag eu sa ii fac nimic, e pacat sa ratez sezonul :)) . La iarna, in schimb, pot sa experimentez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 30, 2020 Share Postat Iunie 30, 2020 (editat) Se montează rapid, într-o oră e gata totul. Nu știu cum e la tine, dar să ai grijă să nu aibă conducta coturi foarte strânse. Abia acum am văzut că ai rezolvat. Editat Iunie 30, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate